0 oy
462 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Gerçekten çok güzel olmuştu cildi bembeyaz ki baya esmerdi, ve pürüzsüz ben onu en son 1 ay önce görmüştüm kremi kullandıktan sonra ilk kez gördüm, ve trendyoldan almıştı yani benmle bir alakası yok reklam vs değil, kanza krem ismi de ve sabunu. Bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bu kadar kısa sürede böyle güzelleştirmesi ve beyazlatmasi normal mi acaba kanserojen vs olmasn bide her krem gibi düzenli kullanmak gerek galiba ondan birazda korkuyorum , çünkü göz altları cildine göre koyu kalmıştı baya öyle düşünün , bugüne kadar ben bir sürü şey kullandım serum c vitamin arbutin çok şey ama böyle ondaki gibi etki hiç görmedim , sordum yüzünde birşey var mı yemin etti yok diye ki normalde de hiç makyaj fondöteni yoktur kullanmaz yani 

8 Cevaplar

0 oy
(1,680 puan) tarafından
Kiz atsana resmi yaaaa
(312 puan) tarafından
Dur ekliyim canm
-Reklam-
0 oy
(5,250 puan) tarafından
Ben bu tür şeylerden korkarım. Dediğiniz gibi kanserojen bir madde olabilir. Araştırmak gerekiyor bence. 
(312 puan) tarafından
İşte bende korktuğum icjn başlamadım zaten
0 oy
(6,332 puan) tarafından
Bahsettiğin kremi biliyorum arkadaşımda aşırı sivilce yaptı o serumunuda kullanıyordu kreme ek olarak
(312 puan) tarafından
Yanlış kullanmış canm, serumu kreme katıp kullanacak yengem öyle kullandı
(6,332 puan) tarafından
Tamam işte ek olarak kullanıyordu ikisini bir dedi bana ama kattı mı tam bilmiyorum
0 oy
(138 puan) tarafından
Bu ürünlerin sağlık bakanlığı onayından geçtiğini düşünmüyorum. İyi kimya mühendisleri ile çalışılarak üretildiğini de düşünmüyorum. İçinde petrol olabilir.
0 oy
(186 puan) tarafından
Bunu bölgesel kararmaya kullanalim o zaman
(312 puan) tarafından
Bende yüzüme kullanmaya korkuyorum galiba bölgesel kullanacağım
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Son zamanlarda aşırı derecede karşıma çıkıyor ama güvenemiyorum :D

(312 puan) tarafından
Bende korkuyorum valla yoksa etkisinden eminim çünkü ablam da kullandı baya güzelleşti cildi
(1,752 puan) tarafından
Sivilce lekelenme falan mı vardı cildinde ablanın canım
(312 puan) tarafından
Biraz doğum lekesi vardı ondan ziyade baya esmerdi o da
(1,752 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(23 puan) tarafından
Daha önce bu vaadi veren bi krem kullandım çok meşhurdu. Yüzüm mahvoldu o kadar kötüydü ki insanlar sürekli yüzüme bakıyordu doktor doktor gezdim buldum bi tane Allah razı olsun ondan içinde cıva olabilir dedi 4 5 güne geçti çok şükür. Yanarım yanarım dava açmadığıma. Aklıma dava gelmedi sonradan çok pişman  oldum. İçeriği temiz olmayan her şeyden uzak durun. 
0 oy
tarafından
Ürüne olumsuz yorum yapanlara tek yıldız verenlere bı tıklayıp bakın alerji olanlar hastanelik olanlar var dikkat edin bence böyle merdivenalti ürünleri kullanmayin ve onermeyin derim hassas ciltlerde geri donusu zor olan etkiler bırakabilir doğal gül suyuyla düzenli bir ay temizleyip kaliteli bı nemlendiriciyle nemlendirsen yine aynı etkiyi görürsün zaten 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 75 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 191 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
17 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Glsvn (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.

403,619 soru

12,092,648 cevap

36,386 kullanıcı

...