0 oy
93 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar vucudum resmen kiriliyo kemiklerim sizliyo hafif üşüyorum başım zonkluyor kimsem yok sezeryan oldum ilk günden beri tek başıma bakıyorum korkuyorum hasta olursam ilerlerse bebeğime kim bakar ona bulaşır ederse neyim var benim anlamadım halim yokki elimi kaldırım 

6 Cevaplar

0 oy
(4,593 puan) tarafından
Usutmussun canim ihlamur limon ic
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vitamin kullaniyormusun.  Değerin düşmüş olabilir 
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Parol iç terleyip açılırsin usutmussun belliki
0 oy
(715 puan) tarafından
Demir eksikliği olabilir sağlık ocağına git kan ver kansızlık yada b12 demir ne eksikse takviye yapsın ilaçlar ile sana bide vakit buldukça dinlen işi düşünme kendine vakit ayır bebek uyudukça sende uyu
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Eşin demi yok cnm gripmisin dinlenmen gerek gripsen eşin baksın biraz dinlen ve vitamin falan kullan bence 
0 oy
(1,922 puan) tarafından

Aynı durum bende de var 6 aylık bebeğim var gün içinde tekim dün bi başladı bende vücut ağrısı halsizlik baş ağrısı bugün gribe çevirdi nevrim dönüyor resmen bebeğe bulaşırsa ben yandım sürekli kucagıma gelmek istiyo bebekte yüzüne nefesimi vermemeye çalışıyorum ama inşallah ona geçmez çok korkuyorum :( salgın varmış herkes aynı gün içinde portakal mandalina limon sıkıp içiyorum bide ıhlamur içiyorum inşallah hemen geçer :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 365 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,994 soru

23,687,838 cevap

310,697 kullanıcı

...