0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (928 puan) tarafından
Kızlar kızım şuan 2 bucuk yaş 3 aylık 4 ay sonra doğum yapacam inşallah ona tek kişilik yatak aldım nasıl alıştırabilieim tek Uyumasına benim yatak odamda onun uyudıgı tarak odasının arka odası kapıda hep acık olacak ztn nasıl ALIŞTIRABİLİRİM 

3 Cevaplar

0 oy
(12,031 puan) tarafından
Gece kalkiyomu. Ben yatirdim direk yatti :)
(928 puan) tarafından
Yok canım kalkmıyor uyudu eşim evde değil yurtdişinda 4_5 gune kadar gelir yatagıma mı geceyim yanında mı uyuyayıö
(12,031 puan) tarafından
Yatagina gec canim. Gece kalkmiyosa sikinti olmaz zaten. Sabah kalkinca gelir o :))
-Reklam-
0 oy
(13,508 puan) tarafından
Şimdi onun aklı eriyor her şeye odasında bol bol vakit geçirin ki alışsın ilk başlarda sen yanında uyu uykuya dalınca çık böyle böyle alışır inşallah

Uyku konusunda ne kadar erken o kadar iyi bence benim kız bir yaşından beri kendi yatıyor yaşıtlar hemen hemen
(928 puan) tarafından
Şimdi eşim evde degil 4_5 gune kadar gelir şimdi uyumuş onun yanında mı uyuyayım yoksa odama mı geceyim  evt kızım zeki maşallah herşey anlıyor artık Amin inşallah be guzel erken ayırmışsımız ozmn
(13,508 puan) tarafından
Yanında beraber yatmayın alışsın uyuya kalana kadar yanında olun
Çünkü beraber uyumaya alışırsa sonra siz ister devamlı
Kardeşi olacaktı doğmadan alışsın istedim
Küçüğüm dokuz aylık şimdi o da kendi odasında uyuyor

Sağlıcakla kavuşun  inşallah kolay doğumlar nasip etsin
0 oy
(7,669 puan) tarafından
Odalarımız aynı ben hep sana çok güzel yatak dolap perde halı alacağız odan harika olacak diye diye kafasına yerleştirdim.Sıkıntı yaşamadık. 
(928 puan) tarafından
Nasıl yani aynı benimki yatak odası arka odası şuan uyumuş benim kapı onun kapısı açık bende onun odasına guzel şeyler yaptım yarın yapıştıracam hani ****** figürleri anasınıfı yaptıgı calışmalar gibi
(7,669 puan) tarafından
Çok iyi olur canım.Biz bi de yatmadan önce masal okuyorduk hoşuna gidiyordu.Ha bi de yatmadan önce hadi beni odana götürsene eşyalarını göster falan diyordum işe yarıyordu sonra sonra alıştı zaten kendi gitmeye başladı.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 136 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 202 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,366 soru