0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar bir haftadır ablam bizim evde ablam geldiğinden beri bu çocuk çok değişik hareketler yapıyor ablamı ısırıyor dövüyor 

Eşyaları yere atıyor herşeyi kırmak istiyor evi dağıtıyor yeni sildigim yerelere yemek sürüyor beni kizdrmak için bide yaptığını gösteriyor uyarmama rağmen daha çok yapıyor artık sabrmn sınırındym neden bu davranışları sergiliyor komşuları rahatsiz ediyor zaten hep şikayetciler koşturduğu için yerelere oyuncaklarla vuruyor komşulara da hak veriyorum ben olsam bende kızardım ama napacam bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(11,367 puan) tarafından
Ablan gelince şımarmış olabilir 
(45 puan) tarafından
Evet evet sanırım öyle ablamdan yüz buluyor ablamda hep bana şikayet ediyor onu çünkü kızin heryeri mosmor
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
canim yilisiklik heralde benim oglanda da var cocugun ilgi acligindan kaynakli  cozum engel olmak ve durdurmaya calismak degil sevgiyle yaklasmak zor ama cozum bu sekil(kaynak:adem gunes pedagog)
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Şimdi çocuklar birini görünce aileden ultra şımarıyorlar doğru ama gittikten sonrada devam ederse huyları problem başlıyor demektir çocuklar sınır konmasını bekliyor hayatlarına bunu kendileri yapmayı bilmediği için bizden bekliyorlar bizde dur yapma etme dedikçe alanlarını genişletiyorlar önce sana babaya vuruyor baktı dur diyen yok sonra annenle babaanne dede akrabalara sonra çemberi bir tık daha genişletip arkadaşlarına gibi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 75 göst.

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...