0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Arkadaşlar 37+6 haftalik hamileyim ve haftaya carsamba ameliyat günüm. Beni simdiden korku sarmiş durumda. Ameliyat korkusu ölüm korkusu ya zor gecerse ameliyat diyorum surekli ya, ilk gebeligim olmamasina ragmen uzun aradan sonra olan bi bebek ya kolik olursa olabilecek butu. Olumsuzluklar geciyor aklimdan. Ben bunu nasil aşarim. İstemsizce geliyor aklima. Aklima geldiginde dusunmemeye veriyorum kendimi ama cidden bu beni olumsuz etkiliyor napicam ben.

4 Cevaplar

0 oy
(5,841 puan) tarafından
Peki sen böyle düşünüp kendine eziyet ettikçe olma ihtimali azalıyor mu hayır çok zor süreçler geçirdim olumsuz etkilenme diye anlatmıyorum hepsi geçti kızım 4 yaşında ve en iyi arkadaşım sağlıkla kavuş yavruna hiçbir korkun sana uğramasın inşallah ❤️
(158 puan) tarafından
Amin ALLAH razi olsun. Aslinda ameliyata yine tek basima gireceğim diyede tedirginim. Ailem yok yanimda. Kimsem yok. Ama gececek biliyorum. ALLAH kerim
(5,841 puan) tarafından
Özel değilse neden yoklar
(158 puan) tarafından
Yurt disindalar neden gelmiyor diye soracak olursan kışın gelecekti babamlar zaten iki kez masraf olmasin diye gelmiyor annem. Yani bakacak olursan maddi olarak sıkışık bir dönemdelerde. Ben yinede ne yapar eder giderdim sanirim kendi kizim icin. Demek herkes ben değil işte.
(5,841 puan) tarafından
Ahh canım ya Allah yardımcın olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(492 puan) tarafından
Al bende sen gibiyim korku şimdiden başladı canım 25 haftalık olcaz daha benimde uzak ailem nasip 
(158 puan) tarafından
Senden biri olunca insana güc oluyor. Yanliz olunca gercekten cok zor. Ama ALLAH yardim ediyor emin ol.
(492 puan) tarafından
İnşAllah canım Allah yardımcımız olsun Amin
0 oy
(439 puan) tarafından
Kiz ben 2. Dogumumu yaptım ilki normaldi 2. Sezeryan oldu kendi isteğimle. Herkes kötülüyordu vah şöyle olursun tüh böyle diye. Hiç te öyle değil. Normal doğum travmasinu cekmektense sezeryan olsaydım keşke ilkinde de diyorum. Ben genel anestezi ile oldum, ayilmam 1 saat sürdü. İlk Ayağa kalkarken çok ağrın oluyor sonra yürüdükçe iyisin. Şuan 1 ay oldu tam olarak hiç ağrım yok 1 haftadır spor bile yapıyorum.
(158 puan) tarafından
Ayyy insaALLAH benimde kolay gecer. İki sezeryan gecirdim bende ikiside kolaydi dua et banada buda kolay gecsin 3. Olacagi icin korkuyorum zor olur diye.
(439 puan) tarafından
Insallah çok güzel geçer, içini ferah tut canim
0 oy
(637 puan) tarafından
Tut kı öyle oldu ne olacak zaman duracak mı? Yıne olacak olan olacak önüne geçemeyiz olırsa o an ne gerekırse o yapılır sıkma canını düşünüpte boş yere hıc mı zor zamanın olmadı illa kı oldu geçmeyen gün yok canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsın sağ salim kavuşun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
11 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tontilos (807 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,774 cevap

36,224 kullanıcı

...