0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Cok yoruluyorum arkadaslar, is ev cocuklar derken  bazen sacimi bile taramaktan useniyorum,bi tavsiye heycan lutfen 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,037 puan) tarafından
Saçımı kestiriyorum :) 

Evi *** götürsün otur bi  kahve iç 

Topla topla aynı valla :)
(50,552 puan) tarafından
suan benim ev 56 dan gidiyo ☺️
(2,037 puan) tarafından
Aman valla yap yap bitmiyor
Sanki yaptıkça yaraniliyor :)
(50,552 puan) tarafından
tasiniyorum ben benlikten ciktim ev evlikten
(2,037 puan) tarafından
Bizde 3 ay oldu taşınalı

Toplaması ayrı yorucu
yerleştirmesi ayrı yorucu

Allah kolaylık versin canım
(50,552 puan) tarafından
amin canim amin
-Reklam-
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Ben sabah kalkar kalkmaz sacimi tarayip oruyorum direk
0 oy
(116 puan) tarafından
Saç tarama spreyi al uyanır uyanmaz tara topla saçını elini yüzünü öyle yıka ben o şekilde yapıyorum genel olarak sprey büyük kolaylık oluyo saçı açtığı için 
0 oy
(116 puan) tarafından
Birde ev işlerini bazen ertele biraz geç yapsan hiçbir şey olmaz her zaman yaptığımız şey sonuçta yani dinlenmene bak keyfine bak
0 oy
(1,359 puan) tarafından
O sırada Saçı olmayan ben.:) Saçımı taramayi bile özledim. Ama yavaştan çıkıyor çok şükür  :)
tarafından
Ben ilk kizimda sifira vurmuştum dökülünce simdi saçım belime yakin bida kesersin diyolar asla kesmem jsjsjsj
(1,359 puan) tarafından
Sıfıra vurmadm canım  :) meme kanseriym kemoterapi den dolayı döküldü
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Biraz dışarı çıkmak iyi gelecektir.
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Yapay zekaya cevap veriyorum.. yorulduğunda durabilirsin ..taramayi birak ..galiba yapay zekada benim gibi cocuk uyutmaya çalışmaktan sersem olmuş kafası karışmış:))
(4,779 puan) tarafından
Onunda kaynana postlarında kafası gitmis:)
0 oy
(5,116 puan) tarafından
Kısa saç rahatlıktır
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Taramiyorum bazwn 2 3 gun zaten surekli topuz 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Amaaaan diyorum taramiyorum  evi de napalm ölelim mi bazen aksam yemeğinin bulaştığınısabah topluyorum bazen yemek yapmıyorum disardan söylüyorum ya da kahvaltılık çıkartıyorum. Ben çocuk bakıyorum napiyim diyorum o uyuyunca da ayaklarımı uzatıp dinleniyorum
0 oy
(289 puan) tarafından
Utanıyorum söylemeyi bebeğim 1 aylık hiç bişeye yetişemiyorum kaynana ile beraber oturıyorum ben 4gun saçımı taramdim ne duş aldım 2yasinda bebeğime bile bakamıyorum bugün kizim gel işaret yaptı elimi tut gösterdi bana bak mama nene çay yaptı beraber oturalım :(kaynana sagolsun kızıma bakıyor dogdundan beri ( mama alıyorduk hep emziriyemedim ozm beraber bakıyorduk) şimdi ise emzirriirum çok şükür ondan 24saat odada kalıyorum bunaldım iyice bu odada 
0 oy
(425 puan) tarafından
Ev işlerine üşen ama kendine üşenme işler bı şekilde hallolur önemli olan aynaya baktığında mutlu hissetmek 
0 oy
(554 puan) tarafından
Ben eşime tarattiriyorum :D evlendigimden beri 5 yıldır hiç adam akıllı saçımı taramamisimdir. 3-5defa kendim kurulamisimdir. Hep ona yaptırırım  :D 
0 oy
(256 puan) tarafından
Yılda en fazla 3 kere saç tarayan ben gruptan ayrıldı ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
(8,634 puan) tarafından
Bende ):))) en son ne zaman saçımı taradım hatirlamiyorum
(256 puan) tarafından
Bazen keçe gibi oluyor ☺️
(8,634 puan) tarafından
Yok kız olmuyor sjsj
Sürekli yiksdigim için saç kremi arti saç kurutma yeterli oluyor sjjs
(747 puan) tarafından
Banyodan banyoya tarayan ben :)))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 365 göst.