0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında yurtdışında yaşıyorum Türkiye'de ki müdahaleler ile aynı mi bilmiyorum ama (kakası dan çıkar demesi aynı anestezi olayından bahsediyor olacağım) 

Oğlum 2 tane para yuttu biri 20 cent biride daha küçük yani turkiyenin 25 kurusu ve 10 kuruşunu yuttu ilk gittik yemek borusunda HDI anestezi verdiler oporsyon ile almak için sonra oporsyonda mideye inmiş 30 dakikalık oporsyon 1 saat sürünce parayı aramışlar anestezi fazla vermişler midede olduğu için çıkarılmadı kakası dan çıkar dediler ama anestezi den dolayi bir gün yoğum bakimda yattı cumartesiye oldu pazartesi öğleden sonra ancak gözünü açtı ve kaka yaptı bugün salı da yaptı sabah Çarşamba hala kakasindan çıkmadı doktor 2 hafta süre verdi çıkmazsa gelin diye ne yapmam lazım hala cikmamasi normal mi? Bu olayla ilgili tecrübeleriniz varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(477 puan) tarafından
Kuzenin oğlu 50 kuruş yutmuştu çıktı bol bol patates başla yedir yanlışım yoksa işe yaramıştı çok geçmiş olsun 
(477 puan) tarafından
Bende en ince uçlu toplu iğne yuttum 1 gün baktı görmedi 2.gün dedi çıkmazsa ameliyat ederiz patates hAşlayıp yedim zarar vermeden gitti
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Benim kardeşimde çocukken yuttu 3-4 gün içinde kakasındam çıktı. Ama yaşı biraz daha büyüttü 5 yaş filandı gözümün önünde morardı parayı çıkaramayınca babam yutturdu. Geçmiş olsun bende travma bu konu çocuğumu alıştırdım kumbaraya. para bulunca ona at diye biz evde bozuk para tutmuyoruz kumbara ya atıyoruz 
0 oy
(222 puan) tarafından
Sabah aç karnına bide gün boyu mantı yedir benim kaynimin oğlu bitişik ikili yuvarlak bı takı tutmuştu o şekilde yaptı annesi ve cikti
0 oy
(51 puan) tarafından
Sık sık yedir büyük abdesti çıksın para çıkar inşallah korkma yiyenimde 1lira yutmuş düşün daha büyük çocuk 4 5 yaşındaydı çıktı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 10 göst.
0 oy
6 cevap 194 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.

403,361 soru

12,082,034 cevap

36,357 kullanıcı

...