0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Annelerim kendiniz için kullandığınız multivitaminler var mıdır :) kan değerlerim vitaminlerim çok düşük.. doktorun yazdıklarını kullanamam emziriyorum kafasına göre yazmış. 

7 Cevaplar

0 oy
(3,097 puan) tarafından
Canım doktor aslında emzirdigini bile bile yazması lazımdı. Benim kendi doktorum ben hamileyken vitamin filan yazmıştı, demir ilaci kan ilaci folik asit vs. Doğum yapınca devam edersin dedi. Yurt dışındayım ben atardım yoksa canım 
(1,489 puan) tarafından
Sağol canım :) yazmamış işte.. bende multivitamin alayım dedim hepsi içinde :)
(3,097 puan) tarafından
Aynen benim de içinde hepsi istersen eczaneye git onlar bilirler illa ki. En iyi geleni sorsan belki daha iyi olur. ❤️
(1,489 puan) tarafından
Gitmeden buraya danışayım dedim :))
-Reklam-
0 oy
(509 puan) tarafından
Sağlık ocağında kan ver ona göre doktora emzirdiğini de söyle versin en iyisi bu
(1,489 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Doktora göre değilde buradaki kişilere göre mi alacaksın 
(1,489 puan) tarafından
Canım yazdığı ilaçlar emziren kişilere göre değil. Emzirdiğimi bilmiyor ablam söylememiş benim doktorla bir diyaloğum olmadı. Sadece kan sonuçlarımı değerlendirecekti o ilaçta yazmış.
0 oy
(10,074 puan) tarafından
Doktor nasıl kafasına göre yazmış emziridigini söylemedin mi? Diplomalı doktora değil burdaki kadınlara mi guvencen kız oda enteresan 
(1,489 puan) tarafından
Kan vermeye gittiğim de doktorun yanına gitmedim. Ablam ben aldırırım kanını dedi. O sırada doktoru ben bakar sana haber eder değerlendiririm dedi ablama. Sonra da ilaç yazmış. Benim bir diyaloğum olmadı.
0 oy
(1,998 puan) tarafından
ben doğumda prenatal life kullandım doğumdan sonra 6 ay devam et dedi doktorum ona devam ettim canım
(1,489 puan) tarafından
Tamam canım bende ona bakayım bi teşekkür ederim
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Hicbisey kullanmıyorum suan . Yememe icmeme dikkat ediyorum 
(1,489 puan) tarafından
Ben etmiyorum maalesef :( hiçbir şey yemiyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor
(6,684 puan) tarafından
Emzirdikce acıkıyorum çok
(1,489 puan) tarafından
Eskiden bende öyleydim de geçti artık :))
0 oy
(144 puan) tarafından
Demir kan ilacı bide oceqn mummy kullanmıştım doktor vermişti 
(1,489 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)

İlgili bir soru bulunamadı

406,241 soru

12,180,183 cevap

36,676 kullanıcı

...