0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,417 puan) tarafından

Günaydın hanımlar nasılsınız kalktımi bebeler  benimki şimdi uyudu :angry: gece 12 de bi uyandı daha uyutamadik nöbetleşe sabah yaptık şimdi  sipa uyudu bi kahve icip kalan işlerimi yapicam inşallah bi duş almak istiyorum ama evde tekim alamıyorum :unsure: akşamı iple çekiyorum 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım bebem 8 buçukta uyandı çamaşır astim bende kahvaltı hazırlıyorum sonra da kalan işlere devam boğazım da çok kötü ağrıyor bugün oyyy yine kış geldi çok şükür hasta olma zamanı ☺
-Reklam-
0 oy
(7,076 puan) tarafından

Kızçeyi bıraktım geldim bi kahve yapıp ayılma zamanım 

image

0 oy
(3,396 puan) tarafından

Afiyet olsun bacım günaydın benimki de şükür uyudu ama bizde maglum gece :D

0 oy
(698 puan) tarafından

Günaydın canım. Durumun nasıl herşey yolunda mı ?:angel:

Ayy kız bende kafayı yiyorum mutfak aramda çok pislik oluşmuş yukardakiler sürekli atıyor ben yemek bezini bile sirkelemiyorum artık. Kurtlar oluşmuş kaç gündür pencereyle savaşıyorum her tarafı silikonla doldurdum iki sineklik taktik fayda etmedi yine geldiler krize girdim. En sonda bu sabah yine silikon aldim ufak bı açık kalmış onu da halelttim inşallah daha gelmezler benim zoruma giden evimi sürekli temizliyorum şimdi biri görse benim evde çıktığını sanacak çok kötüyüm yeminle dün gece rüyama bile girdiler :'(

Bende şimdi sallıyorum beyfendi uyursa kahvaltı yapacam günün güzel geçsin canım ♥️

0 oy
tarafından
Afiyet olsun canim benim bende aksamdan kalmayim bebe uyumadi sonrasında da brn sinirden uyumadim simdide basim tuttu esim gelirken simit pogaca almis yedik cocuga cizgi film actim az yaninda gozlerimi kapatacam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 498 göst.
0 oy
10 cevap 278 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.

409,977 soru

12,326,448 cevap

39,105 kullanıcı

Kategoriler

...