0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar ellerimde uyusma var gece yatarken oluyo yuzuk parmakta yanindaki kucuk parmakta bazeen ayaklarimdada oluyo panik atagim var anksiyete bozuklugu bunla alakali olurmu bilmiyorum ama kanda verdim saglik kcagina bisey cikmadi küpital tunel sendrumu yaziyor oda cok sikinliymis yardimci olurmusunuz basina gelen var m

4 Cevaplar

0 oy
(2,058 puan) tarafından
Kanda anlaşılmaz  bende yuzuk ve orta parmak sikayetiyle gittim dirsegim falan ağrıyordu  doktor suphelendi ama cikmadi rontgen cekti bide emg cekti sinir sıkışması  mı var diye
(53 puan) tarafından
Sinir sikismasi degilmi ney peki gecmis olsun
(2,058 puan) tarafından
Fibromiyalji dedi  fizik önerdi  
2 tane hap verdi onlar cok iyi geldi rahatlatti yoksa yemek yerken kaşık tutamıyordum
(53 puan) tarafından
Cok gecmis olsun duzelmenize sevindim
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Bende de şuan var başlarda daha azdı ama hamilelikle daha çok arttı uyuşuyor ve yarım saat geçmiyor elden sinir testi falan varmış kapsamlı bı hastaneye gidin zaten randevulu çekiliyor film sonrasında basit bir ameliyat doğum sonrası yaptıracağım bende ayrıca bileklerinizde sivri kemik gibi çıkıntılar var mı onunda başka adı var beze oluşuyor 
(53 puan) tarafından
Benimde hamilelikten sonra oldu bu dogum yaptim uyusmalar basladi korkuyorum ameliyattan cocuklarim var  iki tane
(765 puan) tarafından
Hamilelikte önce yoksa doğumdan sonra geçebiliyor. Ben hamileyken çok kötüydüm doğumdan sonra geçti
0 oy
(765 puan) tarafından
Carpal tünel el bileklerinin iç tarafında bir kemik, o kemiğin içinden de sinirler geçiyor. Sinirler şişliği zaman sıkışıp eldevuyuşma ve ağrı yapıyor. Titiz kadınlarda ve hamilelerde çok sık görülüyor. Kavanoz kapağı açma kapama, hani bez yıkar elimizde sıkarız ya o hareket gibi hareketler artırıyor bu sıkışmayı. Bu tür işleri daha az yapmaya çalışman lazım. İlerleyince ameliyat ediliyor
(53 puan) tarafından
Evet haklisin asiri temizlik yapiyorum cocukluktan beri ne zaman cok sık is yapsam uyusmalarda sıklaşıyor
0 oy
(2,074 puan) tarafından
benim annemde vardı bileği ağrıyordu bileğinde yumru gibi bir şey çıkmıştı ameliyat oldu çok şükür ameliyattan sonra sıkıntı çekmedi. 
(53 puan) tarafından
Cok gecmis.olsun rabbim bidaha yasatmasin cok zor ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulsen26026 (1,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.

412,512 soru

12,419,495 cevap

45,156 kullanıcı

Kategoriler

...