+1 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,986 puan) tarafından
Kızlar bu sefer ilaç yerine doğal yöntemler denemek istedim. Bebeklerin ikisi de fena hasta oldular. Gündüz 1 diş sarımsak ezip 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp verdim bence çok faydası oldu ama yedirmek çok zordu. Sonra muz ezip yine 1 kaşık balla verdim boğazları yumuşadı gerçekten hayret ettim. Gece de yarım soğan soyup 10 tane karanfil batırdım baş uçlarına koydum sabaha kadar hiç öksürmediler şuan da çok nadir kalmış kesildi öksürükleri. Bir tek ateşlerini ne yaptıysam düşmedi var mı böyle bildiğiniz doğal yöntemler 

3 Cevaplar

0 oy
(1,797 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aynen bende bal limon sarımsak sabah akşam antibiyotik gibi verdim. Onun dışında öksürüğü için zencefil zerdeçal karabiber bal sirke karıştırıp yine sabah akşam verdim. Çok iyi geldi 
(1,986 puan) tarafından
Yemiyorlar ya büyük oğluma zorla yedirdim onu da kustu geri ilaç da içmez normalde zaten
(1,797 puan) tarafından
Benim kızımda ilk verince öyleydi şimdi alıştı artık. Ben kendimde yiyorum onla birlikte
(1,986 puan) tarafından
Onlar yesin diye yemekten bağışıklığım çelik gibi oldu :D
(1,797 puan) tarafından
Oh ne güzel
-Reklam-
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Ayağının altına limon suyu sürüp çorap giydirebilirsin ateş için
(1,986 puan) tarafından
Pamuk üzerinde kalsın mı sadece sürmek yetiyor mu peki
(3,093 puan) tarafından
Sürmek yeter zaten çorap giydireceksin ya o tutar suyunu
(1,986 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Geçen kış hasta olmasa bile antibiyotik niyetine sarımsak bal limon kullandık hep gerçekten çok faydası oldu ve maşallah kızımın bir defa dahi burnu akmadi 

Ateş için de ayaklarının altına limon sür canım onu denedin mi
(1,986 puan) tarafından
Bal limon sarımsak karıştırıp sarımsağını yedirmesem de faydası olur mu acaba? Limon sürmeyi denemedim vick sürdüm ama o sadece öksürüğünü hafifletti ateşi düşürmedi
(7,793 puan) tarafından
Biz direk çiğnemeden yutuyoruz zaten asıl şifa olan antibiyotik olan sarimsak
(1,986 puan) tarafından
2 yaşında o yüzden pütürlü olması bile rahatsız ediyor atıyor hemen :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 34 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazzz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.

408,083 soru

12,254,633 cevap

37,217 kullanıcı

...