0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (548 puan) tarafından
Artık bitti ben gidiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(1,568 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(8,573 puan) tarafından

Rabbim yolunu bahtını açık etsin 

0 oy
(1,557 puan) tarafından
Doğrusunu yapıyorsun. Evladının önünde sana bıçak çeken birinin tedavi olması şart. Bugün sana bunu yapan yarın evladına yapar. Çocuğun bu sahneler şahit olmuş bir de... Allah ıslah etsin o herifi. 
0 oy
(6,252 puan) tarafından

Yolun açık olsun demek isterdim boğazım düğümlü sözlerim kayıp.  Bunu söylemek geldi içimden nedense

0 oy
(172 puan) tarafından
Kendine bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(51 puan) tarafından
Gittin mi canım sağ salim
0 oy
(665 puan) tarafından
Yeni gördüm ya postu sağ salim gitin mi canım iyimisin 
0 oy
(386 puan) tarafından
Cnm benim Allah'a emanet ol sen ve çocuğun Allah ikinizide bu adamdan kurtarsın rabbim feraha kavusturusun selamete çıkarsın sizi , git bence hiç bir şeyden vazgeçme sen davayı ac bak koruma kararı da aldır çok tehdit edecek ölüm tehditleri ve çocuk velayet tehditleri gelecek asla ama asla korkma bir şey olduğunda direk polis çağır kadese bas ben tehditlerin alasını yaşadım haylada devam ediyor hiç bir halt edemiyorlar boş tehditler korkma sen git ailene yanindalarsa asla vazgeçme ,

Allah yolunu bahtını açık etsin yüce rabbim görüyor herşeyi sen merak etme , gittin.mi.naptin cnm haber ver mutlaka 
(548 puan) tarafından
Geldim çok şükür canım boşanma açmak istiyorum abim diyor birkaç gün geçsin sonra
(386 puan) tarafından
Bencede ac canm hem sen hem çocuğun önemli bu hayatta, ve ayrıca dava parası bulamam edemem diye düşünürsen bulunduğun şehirde barolar Birliği var ordan ücretsiz devlet avukat veriyor haberin olsun, ee peki eşin aradımı seni ailene gittiğini öğrendiğinde ne dedi acaba sana
0 oy
(66 puan) tarafından
Nereye niye sen kimsin
(1,477 puan) tarafından
Eşi çocuğunun onunde bıçak çekmişti gizlice evden ayrılacaktı sorun çıkarmasın diye
(66 puan) tarafından
Anlafim onu yapmak yerine kades uygulumasini kullansin atkasinda dagg gobi devlet olur
0 oy
(2,412 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah sana ve ailene bulaşmaz 
0 oy
(669 puan) tarafından
En doğru kararı vermişsin bence sakın dönme bu kararından sonra çok pişman olursun zamanı gelince iyi ki bırakıp gitmişsim bu adamı diyeceksiniz size ve çocuğunuza sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Vardın mı ailenin yanına durum güncellemesi yap merak ettik inşallah sorunsuz gitmişsindir
0 oy
(704 puan) tarafından
Allah yolunu açık etsin kolaylıklar versin evladın ve senin için inşaallah yavrunla çok güzel bu hayatın olur canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
19 Kasım 2024 Aile kategorisinde Asya15 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 257 göst.

404,807 soru