0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
38 artılarda planlı doğum olacak doktorum öyle söyledi şuan 32 haftalık eşim 35 haftalrda yıkarsın diyor çok mu geç olur yıkıcam kurutmaya atıcam zaten bi ütü kalıyor kaynanam ben yaparım dedi eltimde aynı teklifte bulundu ütüleriz dedi ama ben bi emin olamadım 

5 Cevaplar

0 oy
(243 puan) tarafından
Valla cnm.zaman gectikce insan zorlaniyor ben 31+5oldum bugun 2 gün once hastane cantami bitirdim 27 den basladim ancak bitirdim yikama utu falan baska turlu de az kıyafet aldim yıkadım utuledim yerlestirdim gun gectikce zorlaniyor  ha baskalari yapacaksa zamanin onemi yok 
(19 puan) tarafından
Yani son zamanlara yaklaştığım için kaynanam hergün gelip ev işi yemek yardımcı oluyor çocuğa da bakıyor erken doğumdan korkuyorum bende olurda yıkamadan giydirmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Kimseye güvenme kendin yıka ütüle. El elin eşeğini türkü çığırarak arar
0 oy
(6,583 puan) tarafından
7 aylıkken hazırladım bavulu . Arada bir çıkardım havalandirdim 
0 oy
(50 puan) tarafından
Canım ben de şuan 32+6 haftalık hamileyim 31 haftalıkken herseyini yıkadım . Dün de annemle birlikle utusunu bitirip hastane çantasını tamamladık. Şöyle diyeyim düz hesap 33 haftalık hamileyim hazırız
(19 puan) tarafından
Anladım canım bende yavaştan başlarım o zaman
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Canım sağlığın yerindeyse yapabiliyosan şuan yap derim senin haftalardayken ben dedimki aman dursun haftaya yaparım aman dursun öbür hafta yaparım dedim sonra bı hastalandım ne kimse el attı ne bişey kaldık taa ki 37. Haftada yaptım. Bebeğin elbiseleri o kadar çoktu ki bi hafta sürdü. Beyazların rengini açtım makineye attım birazını kurutmada birazını dışarıda kuruttum hepsini ütüledim dolapları silip yerleştirdim. Bence şimdiden yap derim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 82 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
22 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mevs (178 puan) tarafından soruldu