0 oy
42 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Artik çok yoruldum  sizinle paylaşmak istiyorum..ben ara ara rüyaları gerçekleşen biriyim..evlenmeden önce bir rüya görmüştüm ilk cocugumun öldüğünü görmüştüm rüyamda ve bir türlü bu rüyayı aklımdan atamıyorum..şükürler olsun 2 tane çocuğum var çok sağlıkçılar binlerce kere şükürler olsun.qma büyük oğluma her an kötü bir hastalık gelecek korkusu beni yedi bitirdi kafayı ye.ek üzereyim  en ufak şeyde hastanelerde alıyorum soluğu 3 gündür başım ağrıyor diyor hayat benim için durmuş gibi durduk yere ağlamaya başlıyorum mutsuzum korkuyorum ..kimseyede söyleyemiyorum çünkü herkes artık bu hastalık takıntılar bıkmış durumda eşimde dahil ..benim gibi olan varmi hiç iyi değilim.. 

1 cevap

0 oy
(718 puan) tarafından
Ara ara gerçekleşiyor işte hepsi gerçekleşmiyor kötüyü düşünüp cagirirsan kötü olur her sey senin ruyanla sekillenmez kimsenin hayatı onun bir kaderi var gaybida kimse bilemez geleceği kimse göremez 
(8 puan) tarafından
Biliyorum ama  kimse içimdeki fırtınayı bilmiyor gerçekten delirmek üzereyim.. bazı annelere bakıyorum o kadar rahatlarki o kadar imreniyorum ki onlara anlatamam ..çok teşekkür ederim cevabınız icin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 607 göst.
0 oy
9 cevap 272 göst.
0 oy
31 cevap 936 göst.

404,340 soru

12,113,131 cevap

36,448 kullanıcı

...