+1 oy
102 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar tadimlara başladık 3 gün kuralıyla ama bebeğim yemiyor öğürüyor ağlıyor bende yoğurtla karıştırıp verdim havucu patatesi de yemedi acaba herşeyi yoğurtla mi karıştırıp tattirsam sorun olur mu

5 Cevaplar

+1 oy
(686 puan) tarafından
ben 3 gün kuralını uygulamadım. uygulayınca tüm gıdalara sıra 1 senede zor gelecekti çünkü. alerjik reaksiyon gösterirse o gün ne yedirdim diye düşünürüm demiştim ama hiç gerek kalmadı. bebek nasıl seviyorsa öyle yedir. örneğin yoğurda alerjisi olmadığını biliyorsan muzlu yoğurt verdiğinde reaksiyon görürsen zaten anlarsın sebebin muz olduğunu
tarafından
Evet mantıklı bende o şekil düşündüm sonuçta yoğurtta bişey olmadı ama içine koyduğum bı meyve ya da sebze onu da anlariz
(1,476 puan) tarafından
Bende 3 gün kuralı yapmayanlardanım :)
-Reklam-
0 oy
(6,605 puan) tarafından
Patatesi anasutuyle sulandırip vermeyi deneyin bence 
tarafından
Denedim hiç sevmedi midesini bulandirip agladi
(6,605 puan) tarafından
Bnmkide fazla sevmedi . Zeytinyağı ekleyip çorba gibi sulu pisirdim . Az bisi yedi . Meyveyi sevdi muz ve seftaliyi
tarafından
Benimde aynı o yüzden diyorum zaten yoğurdu denedim onları da yoğurtla mi karıştırıp versem tek tek
(6,605 puan) tarafından
Yerse ver . Dene bakalim
0 oy
(75 puan) tarafından
Her şeyi önce kendısiyle tek tattırmalıyız sonra başka başka eklemelıyız malum neye alerjisi var onu öğretiyor üç gün kuralı
tarafından
Tek tek sevmiyor bı tek yoğurdu sevdi bi de havucu yoğurda ekledim o şekil yedi sanrm tatsız geldi yemiyor
0 oy
(520 puan) tarafından
Benimkide 6.5 aylık çogu şeyi tatti.  Bu gün yoğurt verdim yemedi ağzını kilitliyor.  Daha önce vermistim yemisti ama bu gun niyeyse yemek istmedi 
0 oy
(3,490 puan) tarafından
Benimkide öyleydi bir çimdik tuz attım, denedigim sebzeleri çorba yapınca içti. Havuç patates kabak bizimkide sevmedi valla. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
+1 oy
5 cevap 107 göst.
15 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mormelade (520 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 106 göst.

405,866 soru

12,163,905 cevap

36,614 kullanıcı

...