0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Esimin tarafi kahvaltiya geliyorlar.bebegim hiç durmuyo.siz olsaniz napardiniz? Her ay geliyolar

16 Cevaplar

+5 oy
(2,287 puan) tarafından
Her ay mı. Bebek görmesi sandım. Her ay ne diye kabul ediyorsun müsait değilim de geç. Bebekle bide milletin keyfini mı edeceksin. Onlar ne diye çağırmıyor, kolay geliyor tabi hazıra gelmek. Kendini harcama değmez müsait değilim diye sürekli söyle alıştırma 
-Reklam-
+1 oy
(4,186 puan) tarafından
Her ay ne be oldu canim baska. Ay bide kahvaltı uykusuz musun gece bebegin durdu mu dusunen yok tabi
+1 oy
(704 puan) tarafından
Ben takılmam gelsinler bebek tamam zorda kahvaltı zaten fiks olur genelde çok bi vakit almazki akşam yemeği gibi değil kahvaltılık dolapta hazır zeten bu patetes kızart menemen yap çayda demlendimi tamamdır kahvaltı börekle poğaça alırsın dışardanda oldu bitti 1 saatini almaz insanın ben çok severim misafir yeterki gelsinler banada valla:)))
(906 puan) tarafından
Ya çok tatlısın <3 maşallah :)
+1 oy
(2,959 puan) tarafından
Valla boş ver gelsinler. Bebek durmuyor de ver kucaklarına öyle hazırla anlasınlar. Dün arkadaşımı filan kahvaltıya çağırdım ama bebeğim asla durmaz. Ben süt verirken o pişiyi kızartti sonra bebeği ona teslim ettim geri kalanı hallettim yoksa imkansız yani bebeği bıraktığın an ya da yanından kalktığın an kendini parçalıyor 
+1 oy
(2,137 puan) tarafından
Aradiklarinda cocuk durmuyor hiç, cok zorluyor beni baska zaman yapalim olur mu, ya da bu sefer sizde buluşalım mi de, birazda onlar düşünsün 
0 oy
(24 puan) tarafından
Yok artık her ay düzenli geliyolarsa tabiki bir sınırı olmalı çok garip hiç insanlar dusunmuyo mu bu kadının çocuğu var diye ya rebbim akşam akşam insanı deli ediyolar 
0 oy
(4,685 puan) tarafından
Açıkçası küçükse bebeğim rahatsız olabilirim. Nadiren gelseler olabilir öyle zamanlarım da oldu sorun etmedim. Ama her ay rahatsız olurum. 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Yani ben çok takilmam sürekli gelmiyolar sonuçta ayda bir geliyolarmis 
0 oy
(2,129 puan) tarafından
En doğrusu düzgün bı dille Açık açık söylemek bebeğim gece uyutmuyor gündüz durmuyo 
0 oy
(766 puan) tarafından

Bebek varken esim bile rahatsız ediyordu beni :O

0 oy
(290 puan) tarafından
Her ay nedir ya kabul etmem mümkünse onlar beni cagirsin üçüncü çocuğum geliyor öğle bir durum olsa kabul etmem ve derimde bir de siz çağırın beni diye ayda yılda bir olur tamamda her ay nedir 
0 oy
(6,245 puan) tarafından

Ayda birkereyse idare edilir . Surekliyse istemem:angel:

0 oy
(5,287 puan) tarafından
Bebek varken tum misafirler beni rahatsiz eder. Kendi ailem bile. Annem gelir oyuncaklar niye ortada der ben gerilirim. 

Bende kimseye zorunlu olmadikca gitmiyorum. Buyuyup az laftan sozden anlayana kadar boyle.
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Kayinvalideni ara annem çok fena hiç durmuyor sen akşamdan gel yada bir gün önceden bana yardım et iki lokma yapayım bırakmıyor de buna rağmen gelip yapmıyorsa eşine söyle poğaça simit alsın koy zeytin peynir domates salatalık çay demle geç hiç çay koycam diyede kalkma çocuğana bak önceliğin o 
0 oy
(566 puan) tarafından
Geceden patateslerini soyup suya ıslayip dolaba atabilirsin,  kahvaltılıklarini servis yapıp üzerini kapat.

Ay da bi geliyorlarmis zaten eşinde yardım etsin hazırlarken benim kocam yapar ailesi kahvaltıya falan gelirse börek poğaça alsın eşinde sabah 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
3 senedir evliyim ve her 2 haftada bir pazar günleri sürekli kahvaltıya ya da akşam yemeğine misafir gelir. Gelsin takılmam sonuçta gelen bereketiyle geliyor. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 346 göst.
0 oy
36 cevap 879 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
23 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde bglm_ftma (6,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 587 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (599 puan) tarafından soruldu

404,771 soru

12,124,916 cevap

36,483 kullanıcı

...