0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Bazılarınıza saçma bazılarınıza komik gelebilir ama 11 yaşımdan beri beynimde dizi sahneleri canlandırıyorum. hastalıklı mı başka bişey mi bilmiyorum. karakterlerin saçları kıyafetleri hepsini düşünüyorum. Bu 19 yaşıma kadar çok fazlaydı. sonra eşime aşık olduğumda bu bitti artık hayal kurmuyordum. Bir süre sonra bu tekrar başladı eskisi kadar çok değil ama hala bitmedi. Şimdi 25 yaşında bir anneyim. Bunu hayatımda bir kişiye anlattım kuzenime oda aynı benim gibiymiş. Benim gibi olan varmı acaba. Merak ediyorum.

12 Cevaplar

+2 oy
(1,477 puan) tarafından
Ben uykuya geçerken hayallere dalıyorum genelde kavgalı oluyo hep sinir olduğum kişilerle tartıştığımda vereceğim cevapları falan düşünüyorum tövbe tövbe diyorum uyuyorum sonra :)
(1,587 puan) tarafından
Aaaa kız bende yapıyorum tartismadiysam, tartışıyor  gibi canlandırma yapıyorum, söylemediğim şeyleri söylüyorum pat pat pat:Dddd
(5,719 puan) tarafından
tartisma olayini bende yaparim . ya hayali bi tartisma konusu yada eskiden gicigima gden bi olayda tartisip hem cvp veirp hem de karsi taraf olarak cvp soru tartisirim. anladim ki hepimiz delüüüyüükkk:))) bakirkoy fun clup:)
(1,861 puan) tarafından
Bende yaparım onu ya keşke böyle deseydim falan diye yada yaşadığım olayı hayal ederim nasıl olmuştu diye
(1,587 puan) tarafından
Demekki normalmişim:D
(1,477 puan) tarafından
Yalnız değilmişim çok şükür canlarım benim sjsjsjsj
-Reklam-
+2 oy
(2,299 puan) tarafından
Bnde de var ona benzer şeyler istediğim gibi senaryo yazıp kendim oynuyorum sjsjsjsj:D
+1 oy
(895 puan) tarafından

Bende geceleri kendimi dramatik hayal edip ağlıyordum bir ara. 

(70 puan) tarafından
Benim hayatım çok sıkıcıydı ondan olabilrmi acaba belki seninde yaşadığın kötü şeyler olmuştur
(895 puan) tarafından
Benim hayatım afedersin b.k gibiydi. Şu an o kadar hissizleştim ki mutluluğum da anlık, üzüntüm de. O zamanlar her şeyi takıyordum kafaya.
+1 oy
(16,732 puan) tarafından
Benim diziler şu an piyasada olan dizilerden daha iyi o kadar deyim diyaloglar kıyafetlere kadar detaylı bir betimleme yapardım
0 oy
(302 puan) tarafından
Kitap okurken yaparım çok fazla hatta tüm gün kaldığım yerden kendim devam ettiririm:)
0 oy
(768 puan) tarafından
Titiz bir insan mısın?
(70 puan) tarafından
Evet ama hastalık gibi aşırı değil olması gerektiği gibi
0 oy
(441 puan) tarafından
Hayal kurma bozukluğu bende de var ilaçlı tedavi edilen birşey değil nasıl neden ortaya çıktığı da belli değil çocukluğumdan beri var müzik dinlerken bazen bilindik yüzlerle bazen bilinmedik vs hayal kurarım o kadar kaptırdım ki kendimj ileri geri bile haraket ederim o an uyumadan önce ederdim bekarken şimdi azalttım zor bir durum hele ki anne olunca
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Tabiki de yapıyorum :D herkes yapmıyor mu ya bunu. Müzik dinlerken klip çekiyorum falan ahahaha
0 oy
(3,734 puan) tarafından
Aynı ben bu:)
0 oy
(73 puan) tarafından
Hani dizileri biz izliyoruz ya sanki bizim hayatimizida birileri izliyor gibi bir algi vardi eskiden 
(2,299 puan) tarafından
Ay evet o bnde de oluyordu bı ara
(73 puan) tarafından
Demekki yanliz değil misim
0 oy
(10,583 puan) tarafından
Kafanda senaryo yaziyosun yani 
0 oy
(1,626 puan) tarafından

• Ahahah bende yapardım ya uyurken başlardım rüyamda devam ederdim sdkfjdjd dizilere kendim girerdim rüyamda 

:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 165 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 368 göst.
14 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde kara merve (348 puan) tarafından soruldu
0 oy