0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar eşimi arıyorum ne yapıyorsun diyorum lavabodayim diyor ses gelmiyor tam lavaboda mısın diyorum kızıyor he he lavabodayim ne oldu diyor bende tamam tamam dedim kızdım yüzüne kapattım bazen rahatsız oluyor onu aramamda genelde boş şeyler icinde aramam yani böyle yapınca zerree sevgi muhabbet kalmıyor ona karşı 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,261 puan) tarafından

bende beim esim beni arayinca gcik olurum is gic yapiyorum napim yani. elim bulasik olur tam

isin gcun arasinda arar sinir olurum.bende onu kolay kolay aramam . vhatsapdan yazarim . ne yazion arasana der:) isimin gicimun arasinda knusmaya ki ugrasayim arayacam acacan musait olacan olmucan mesgulsen tel bos anini konusulmayan anini yakalicam . vok uzun is. yazarim olur biter. lavabodayim diye. adami da niye rahatsiz edionki adam isini halledince doner geri arar seni

(63 puan) tarafından
E desin lavabodayim sonra ara bacım öyle de demiyor direk kızıyor aman bende aramam artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız böyle bis şeylere sıkma canını.. akşam gelince sor hesabını..neden böyle yapiyon kalbimi kiriyon

Kız bu nakarat oldu ..aanaa bu kız şair oldu:)))
(2,819 puan) tarafından
Sjksksjsjjsjs :)
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Her aradığımda böyle tepkiler alıyorsan aranmaz bırak o arasın merak etsin 

Lavabodayım dediyse tamam hayatım çıkınca konuluruz de kapat sonra ondan bekle aramasını 
0 oy
(674 puan) tarafından
Önemli şeyler olunca mesaj ay onun haricinde de arama ben e ben mesela mesaj atmayı severim o yüzden hiç aramam nadir durumlar hariç 
0 oy
(13,653 puan) tarafından

yani lavaboda olsa ben de hoşlanmam, acil bir durum değilse. ben iş yaparken biri arasın deli olurum, bazen de uzun uzun çaldırırlar en son biri öldü herhalde diye kalkıp gider açarım saçma sapan boş muhabbet :)bir de ben telefonla konuşmayı sevmiyorum 

0 oy
(2,044 puan) tarafından
Gün içinde benim eşim de arıyor mesela e niye aradın şimdi diye bağırıyorum adama :D çocukla uğraşıyorum zırt pırt arıyor napıyosun diyo boş boş kapatiyo azarı yiyince 
0 oy
(960 puan) tarafından
Benim eşimde normalde pamuk gibi ama araba sürerken arayınca sinirleniyo  bazı insanların hassas noktaları var galiba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,523 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 226 göst.
+2 oy
7 cevap 207 göst.
0 oy
12 cevap 254 göst.

411,658 soru

12,392,637 cevap