0 oy
133 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,899 puan) tarafından

image

Doğum çatlakları için Esra ezmeci sıkılaştırıcı jelini kullann dinizmiı ?? Çok işe yarıyor   siklastiryor selülitleri  gideriyor öneriyorum almak isteyen alsn kizlar acayip yaryor ise

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Naber sedoş nasılsın kiz görünmüyorsun hiç 
(1,899 puan) tarafından
İydir canım senden naber artık sikiliyorm burdab hulyis arada aklıma gelince geliyorm sen napyn nasilsn cnm hamilelik nasıl gidyr prensesin napyo☺️♥️
tarafından
Hamilelik çoktan bitti canım bebeğimin kalbi durdu malesef ☹ gerisi de iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bugünümüzü yine de
Prenses uyuyor teyzesi o da birazcık rahatsız
(1,899 puan) tarafından
Neden ayy cnm çok gcmis olsn ☹️
tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,899 puan) tarafından
Rica ederm cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(6,191 puan) tarafından

zayiflama urunleriyle dolandirilmak en buyuk hobimdir. ama bu kremlere jellere ben bile inanmiyorim:)) naneli bir aroma ile surunce teni yakiyor isi yukseltiyor sadece . paikljik olarak tenim sicack olsu yaglar yanio saniosun

(1,899 puan) tarafından
Yoo yakıyor Esra ezmecinin ürünleri guzl
(6,191 puan) tarafından
teni yakio zaten  butun markalar yakio skilastiricilar selilit kremleri orda sorun yok aci biber surulmus gibi yakio. da yaglar yaniyormu iste mevzu yaglara etkisi sikilastirmasi:)
(1,899 puan) tarafından
Kız bn de yanma olmuyor kimsinde olmuyormuş bndede yok
0 oy
tarafından
Bu yeni doğum yapmış kişiler icinmi faydalı  canım bı yazsan karnım harita gibi ya
(1,899 puan) tarafından
Vala onu bilmiyorum ama çok yakıyor cnm bnde ise yaradı
tarafından
Siz yeni dogummu yaptınız catkakrin ustunden  yıllar mi geçti ve göbeğiniz ne durumdaydı.venim göbeğim sarkık c ve çatlak var ve çok yumusak
(1,899 puan) tarafından
Yooo yni doğum yapmadim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
0 oy
9 cevap 420 göst.
0 oy
6 cevap 2,024 göst.
0 oy
6 cevap 635 göst.
20 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

410,936 soru

12,366,152 cevap

42,042 kullanıcı

Kategoriler

...