0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
68 kilo ile normal doğum yaptım kimisi korseye gerek yok göbek kendiliğinden gider diyor ama karar veremedim korse almalı mıyım sizce? 3 gün oldu doğum yapalı

8 Cevaplar

0 oy
(3,498 puan) tarafından
Al bence canim.. ben aldım..etrafimda cogu kisi almadığı icin pisman karni kalmış 
(2 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutlaka al ama doktorun önersin. İlk aylar için farklı, sonra spor yaparken kendine daha sıkı uygun bir şey bakarsın. Ama mutlaka al yoksa alt karın kalır.
(2 puan) tarafından
Tamam çok teşekkürler
0 oy
(181 puan) tarafından
2 doğum yaptım maalesef göbek kalıyor doğumdan sonra eve gelir gelmez korse giydim ona rağmen kaldı dikkat edin bu konuda şu an 3.cüye hamileyim doğumdan sonra yine hemen korse giyerim giymesem daha fazla kalır yoksa çevremden biliyorum 
(2 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
(181 puan) tarafından
Sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
(2 puan) tarafından
Amin inşallah
(5,240 puan) tarafından
Biraz yapisal bence ya da 2.dogumla ilgilide olabilir.
Benim dogum yaptiktiktan 10 gun sonra karnim dumduz olmustu. Doktor bile cok sasirdi. Hic yeni dogum yapmis gibi degildim. Korse de kullanmadim.
(181 puan) tarafından
Kilom vardı ama göbek doğumdan sonra çıkmaya başladı bende
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Doktordan onay alın benim doktorum asla işin vermedi uterus yerine oturmadan asla olmaz dedi 
(2 puan) tarafından
Tamam ozaman dediğiniz gibi önce doktora sorayım
(1,016 puan) tarafından
Zaten çok dert etmeyin derim 80 kilo ile doğuma girdim 3 ay oldu şu an 63 kiloyum hiçbir çaba da sarfetmedim sadece emzirdigim için sağlıklı beslendim o kadar. Göbeğim de öyle dogumdan sonra kaldı diyecek bir göbek yok
0 oy
(255 puan) tarafından
Benim doktorum önermemişti. Ama öneren doktorlar da 15 günden sonra öneriyor öncesinde takmak rahim sarkması yapabiliyormuş.
0 oy
(749 puan) tarafından
Valla canım ben korse kullanmadim ama sezaryan göbeğim de gitti yani.ne diyet ne spor kalmadı bende 
(2 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor demekki
(749 puan) tarafından
Evet ki ben 76 kiloyla doğuma gittim eve geldim 66 idi şimdi 53 um kendini kasma zamana bırak ki fazla kilon da yok
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Bende 66 kiloyla sezeryan doğum oldum. 50 kiloyla hamile kalmıştım. Korse aldım ama kullanmadım çok daraltti beni. Ben ki atlet bile giyemem korse hiç benlik değildi zaten kilolarimda gitti şuan yine 5p kiloyum göbeğim de yok
(2 puan) tarafından
Ne kadar zamanda eski halinize döndünüz
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Ben kullanmadim. Dogum yaptiktan 10 gun sonra karnim dumduzdu. Gobegim falan da kalmadi. Hic yeni dogum yapmis gibi degildim. Doktor bile cok sasirmisti. Sezeryan oldu bu arada. Bence biraz yapisal bi durum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 24 göst.
0 oy
6 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde Pampers (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.

403,652 soru

12,093,620 cevap