0 oy
1,031 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Kizlar 1 haftadır WhatsApp a giremiyorum. Resmi WhatsApp a girin diyor ama resmi WhatsApp. Yine olmuyor. Eşimin telefonuna giriyorum oluyor ama bende olmuyor anlamadım. Telefoncu da yapamadı.

Başına gelen oldu mu ? 

image

15 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postun üste ciksin

-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Telefonu sıfırlayıp yüklesen olmaz mı 
(182 puan) tarafından
Format attım kuzu yine olmadı
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi
(11,367 puan) tarafından
Telefonun eski mi veya VPN kullanıyor musun
(182 puan) tarafından
Xiaomi poco X3 NFC markası. VPN de kullanmıştım yalan yok ondan mı oldu acep
(11,367 puan) tarafından
VPN den olabilir bide tel yurtdışı mı
(182 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm. Büyük bi ihtimal ile yurtdışı dir
0 oy
(762 puan) tarafından
Biri ile kavga mı ettin wpde
(182 puan) tarafından
Yok kız kimsem yok annem babam eşim bacilarim çok kişi yok
0 oy
(766 puan) tarafından
Böyle uyarı hiç görmedim ama bu uyarıya göre sen yanlış uygulama yüklenmiştir. WhatsApp ı silip yeniden yüklersen d0zelebilir
(182 puan) tarafından
Yok kuzu ya. Format bile attım olmadı :(
0 oy
(2,168 puan) tarafından
İlk kez görüyorum telefonu sıfırlamayı denedinmi
(182 puan) tarafından
Evet kuzu format attım. Telefoncuya da verdim 2 gün onlarda kaldı yapamadilar
(2,168 puan) tarafından
Ah çok garip
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Ay benimde başıma geldi ne yaptıysam olmadı en son hattımı çıkarıp kaynımın telefonuna attım ordan yükledim WhatsAppı o şekilde oldu 
(182 puan) tarafından
Hmm acaba telefonda mi sıkıntı. kimisi hatta olabilir dedi. Anlamadım ya
(4,672 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bende anlamadım. Telefonum kaskoya gitti geldi böyle oldu ne yaptıysak yüklenmedi telefoncuya gittim mediamarkta gittim anlamadılar onlarda en son kartı çıkarıp kanımdan denedik oldu sonra geri kendi tekfonuma taktım yükledim
0 oy
tarafından
Sana acı bir gerçek soyliyim. Belki yalan olmasın bir ay önce benim başıma geldi. 2 gün VPN kullandim sadece ihlal kurallarını ciğnemişim. Kullandığım telefon tarafından numaram engellendi. Araştırdım durdum ama malesef başka çaresi yokmuş. Bende baktım olcak gibi değil. Gittim Turkcelli aradım numaramı değiştirdim :) 

Hem açıldı numaram yani sorunumu hallettim. Bence sen fazla uğraşma çünkü inan ben çok uğraştım kafam biraz ince şeylere de çalışır ama olmadı..
(4,672 puan) tarafından
Hayı numara değiştirmeye gerek yok arkadaşlar bende de oldu hattı başka bir telefona taktık oldu sorun çözüldü
tarafından
Evet ama kalkıp telefon telefon değiştiremezsin ki yeni aldım telefonu

Bende çare olarak numarayı değiştirmekte buldum.
(4,672 puan) tarafından
Telefon değişmeye gerek yok Bi yakının telefonuna takmak yeterli
tarafından
Whatsappi ordan açıp tekrar girdiğimde benim telefon kabul etmiyordu aynı sorun olmuştu. Senin ki düzelmiş galiba.
(4,672 puan) tarafından
Evet iPhone benimki kaskoya gönderdim geldiğinde bu sorunla karşılaştım. Her yolu denedik olmadı en son hattımı çıkarıp kaybımın telefonuna taktık. Whatsappı yükledik oldu
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benim eşimin devamlı wasabı kapanıyodu sonradan düzelmişti 
(182 puan) tarafından
Benim eşimin de böyle oldu. Onunki 3 ay sonra kendiliğinden açıldı da ben o kadar bekleyemem. Çünkü büyük oğlumun 1. Sınıf ödevleri geliyor wp dan
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Aynı sıkıntı bizde de oldu çözüm yok maalesef 

(182 puan) tarafından
Ne yaptınız ya kuzu? Eşim numarayı mi degissek dedi
(29,049 puan) tarafından
Onla alakalı durum değil telefonla alakalı çünkü biz çok şey denedik numara ile sorun yok poco telefon bizimkisi olmuyor
(182 puan) tarafından
Hmm anladım cnm
0 oy
(299 puan) tarafından
Telefon numaranız watzap tarafından engllenmis ya şikayet edilmiş numaramız yada yasalmolmayan bir uygulama kullanmisiniz yada telefon modeline artık watzao olmuyor 
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Telefojun markası ne bazı telefonlar da kaldırılcaktı kullanılmayacsktı watsap müşteri hizmetlerine mesaj atsan
0 oy
(556 puan) tarafından
Gecen bi haber okudum bazı telefonların bazı sürümlerinde WhatsApp kullanılmayacak artık diye ondan olabilir mi acaba 
0 oy
(28 puan) tarafından
Fakli bı watsap sürümü falan mı kullandın belki ondan olmustur
0 oy
(2,818 puan) tarafından

image

Watsap 2 hafta once duyuru yapti bazi telefonlar artik watsapi desteklemeyecek  onun icin giremiyorsun

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 104 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 171 göst.

408,340 soru

12,267,657 cevap

37,513 kullanıcı