0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (2,494 puan) tarafından
Kızlar benim hiç çevrem yoktur bekarlığımdan beri böyle bende pek sokulgan birisi değilimdir ortama girsemde ne konuşucağimi bilmem elim ayağıma dolaşır küçüklüğümden beri hızlı konuşan bir insanım ve bu yüzden çok zorbalık gördüm ailemden çevremden belkide bu yüzden çekingenliğim neyse eşimin arkadaşı eşime ailecek toplanıp pikniğe gidelim demiş bende kabul etmedim ilk zaman ama yine demiş eşimde bana dedi bu akşam gidelim falan ama içimden gitmek gelmiyor çünkü o anda ne konuşucağımı bilmem ne yapıcağımı bilmem bi yabancı gibi otururum çünkü ortamlara girince hep böyleyim birisi o anda bişey dese bile utanıyorum hemen sizce ne yapmam gerek

7 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından

Adım atmadan bilemezsin canım bu hep böyle devam etsinmi istiyorsun yoksa sosyalleşmek mi istiyorsun. Eğer sosyalleşmek istiyorsan bir yerden başla ve o pikniğe git utanacak bisey yok hızlı konusan cok insan var çevremde ama bu bana hiç sorun olarak gelmedi :)

(2,494 puan) tarafından
Orası öyle tabi canım ama sırf bu konuşmamdan dalga geçtiler yıllardır ve bendede iç kapanıklık oldu
(1,244 puan) tarafından
Bunu aşarsın eminim ömür boyu böyle sürmez. Bir yerden başla kendine güven hepimizin kusurları var
-Reklam-
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Ben de mesafe sevdiğim için çok konuşmamayı tercih ederim gerektiği kadar konuşurum böyle organizasyonlara da giderim yani sanki ne var kız herkes mükemmel mi bosver git eğlenmene bak milleti memnun etmek zorunda değilsin sen güzel vakit geçir sohbet etmek zorunda da değilsin. Kendi geri çekersen asla aşamazsin 
(2,494 puan) tarafından
Doğru diyosun canım ama yıllardır bu konuda zorbalık gördüğüm için kendimi aşamadım bi türlü
(1,561 puan) tarafından
Çevremde hızlı konuşan çok insan var bunu hiçbir zaman problem etmedim anladığım kadarını anladim. Sen insanları eksikleri yüzünden zorbalığı musun? Onların da seni zorbalama hakkı yok. Kalbini kıracak bir şey mi söyledi sen de onun eksiğini söyle sen de şoylesin ben seni eleştiriyor muyum de
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Bende öyleydim sonradan değiştim şaşıran bile oluyo eşim değiştirdi benide 
(2,494 puan) tarafından
Benide tam tersi eşim dahada kötü yaptı
(8,821 puan) tarafından
Eşimle bile konuşmazdım öylece kalırdım konu bul konuş diye üstüme geldi sonradan alıştım şimdide susmak bilmiyom
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Yani neden böyle bir sorun yasiyorsun ki. Konuşanlar senden daha mı iyi. Konusmanda problem varsa daha önce de böyle biri dalga geçti gibi postunu görmüştüm senin eğer problemin buysa kitap okuyabilirsin.. insanlardan nereye kadar kaçacaksın 
(2,494 puan) tarafından
Kitap okumayı deniyorum bayadır
(2,209 puan) tarafından
Konuşmanda ne gibi bir problem var aksanın mi farkli yoksa sadece hızlı konuşmak mi
(2,494 puan) tarafından
Kelimeleri yutuyorum canım aksanımda hiç bir problem yok sadece hızlı konuşuyorum ve kelimeleride yuttugum için anlaşılmıyo
(2,209 puan) tarafından
Böyle böyle açılırsın belki geri kalma git canım
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Bende asosyallestm baya başka şehire geldim cekiniyordum bugün gttm kahveye cagrdm karşı da abla vardı kac kez geldı birşeyler getirdi kapıma davet edememiştm
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ayy gerçekten oyleysen gitme rica ediyorum ne o.oyle ya biraz canlı olun o da insan sende insan geçen benim başıma geldi keşke gitmeseydik dedim kadından sogudum kadın beni şimdi çağırıyor ama gitmek icmden gelmiyor ben 2-3 saat ordayken sinir krizi geçirdim resmen ya ne hakla
(2,494 puan) tarafından
İşte sizin gibiler yüzünden içimize kapanık oluyoruz sanki çok mükemmelsinizde kimseyi beğenmezsiniz
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Bence kesinlikle gitmelisin ben uzun zaman kendimi kapattım bı baktım ki kimseyle konuşamıyorum kapatmışim kendimi baya ama konu bulamıyorum cevap veremiyorum falan daha sjnra komşuma gittim o bana geldi başka arkadaşlıklar edindim açıldım geri konuşabiliyorum bazen insanlar ilk tanıdigi insanla bile böyle olabilir takılma git bu şekilde alışırsın yoksa daha çok kendini kapatirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,405 puan) tarafından soruldu

410,707 soru