0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 6 ay önce ikiz gebelikte normal yolla düşük yaptım. 17 haftalıkti kalpleri durduğu için mecburen düşük gerçekleşti. Yeniden hamile kalmak için ne kadar süre beklemeliyim? 

1 tane 3 yaşında kızım var zaten. Bir kardeşi olsun istiyoruz. Sizce beklemeli miyim ? Yeniden hamile kalmanin Herhangi bir tehlikesi varmıdır. Buraya da sormak istedim..

7 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından
Bana doktorum o dönem kendine 6 ay zaman ver demişti.ben bir daha istemedim o dönem o ayrı.bence tekrar gebelik istiyorsan kadın dogumcuna danış .testler filan yapar bir vitamin vs eksik mi diye folik asit kullanmaya baslarsin.bence böylesi çok daha sağlıklı olacaktır.
(25 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ben düşükten 6 ay sonra hamile kaldım. 
(25 puan) tarafından
Biz şuan da korunuyoruz cnm o yüzden biraksak belki hemen ilk ayda olacak bilmiyorum
(1,101 puan) tarafından
Biz hiç korunmadık hep istedik 6 ay sonra şükür hamile kaldım.
0 oy
(5,513 puan) tarafından
ablamda düşük yaptı adet gördüğü  gibi     hiç beklemedi  5 ay oldu hala olmadı  ara verince olmuyor  galiba 
(25 puan) tarafından
Gerçekten mi ya inşallah onun da olur en kısa zamanda
(5,513 puan) tarafından
inşallah cnm
0 oy
(768 puan) tarafından
Bende 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için açıkçası hiç beklemedim korunmadım çünkü bu ikinci gebeliğimdi bi öncekinide 6 ay önce kaybetmiştim bekledim yine kaybettim demekki zamanla alakası yok ilk aydan hamile kalıp sağlıklı doğuranlar var bende bu sefer beklemedim ama olmadı 5 aydır hatta doktor kontrolünde yumurta takibi yaparak denedim olmadı bu 2 aydır klomen verdi doktor onu kullanıyorum bugün başlicem içmeye bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse hiçbir sağlık sorunumuz yok ama nasip olmadı işte doktorumda 1 ay beklemen yeterli demişti 
(25 puan) tarafından
Anladım canm inşallah olur senin de sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın. Benim ikizlerdi haftası büyüktü belki ondan dr 1 sene de rahim kendini toparlar demiş ama ben bunun gerçek olacağını sanmıyorum ya. Çünkü 1 sene çok uzun bir süre zaten 7. Aya girecek düşük yapalı bilmiyorum tekrar yeni bir gebelik için ne kadar beklemeliyim
(768 puan) tarafından
Bence bekleme çok beklemessin zaten istiyorsan denemeye başlayabilirsin ztn ha diyince olan bişey değil çocuk ben en başından beri istememe rağmen 2 senelik evliyim 2 defa anca gebe kalabilirim her ayı değerlendirip dikkat etmeme rağmen bide
0 oy
(731 puan) tarafından
Sezeryan olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum 
(25 puan) tarafından
Normal doğum yaptım cnm sezeryan olmadı düşükten 1 ay sonra da kontrole gittim hiç bir sorun yoktu rahimde test yaptı onda da bişey çıkmadı hormonlarım düzene girmişti bile
(731 puan) tarafından
Rahim açıkken hamile kalma şansı daha yüksek. Ara vermeyin bence
0 oy
tarafından
3 ay beklenmeliymis diye duydum 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(10,192 puan) tarafından
En az 3 en fazla 6 ay diyolar gerçi benim kurtajdi öyle dedi.. 6 ay ay geçmiş zamanı bence 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde htmlhttps (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.