0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar hap kullanıyordum onu bir ay kullanmadım ama korinduk neyse 15 gün geçti iki defa test yaptım negatif çıktı ama hala adet olamıyorum göğüslerim agiriyo fakat gelen giden yok hamile olsaydım çıkardı dimi testte.

4 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından
15 günde cikardi ama çok şüphen varsa kan testi ver yinede.
(52 puan) tarafından
Şüphe etmiyorum aslında ama adet olmadım onun stresi var hepsini yaşadım depresyon baş ağrısı kaygı vs.
-Reklam-
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Eğer kesin eminsen ya adet söktürücü ilaç alacaksın ya da soğan suyu 
(52 puan) tarafından
Soğan suyu yapayım en iyisi canım teşekkür ederim
(6,909 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(731 puan) tarafından
Biz de bebek bekliyorduk eşime 5 tane erken gebelik testi ve 5 tane normal test almasını istedim kendim ikizler burcuyum ve hiçbir şekilde kendimi Durduramıyorum testin bir tanesini yaptım negatif çıktı ve onunu birden yaptım Bir günde hepsi negatif çıktı Hiçbirinde silik çizgi bile yoktu Eğer kanda da çıkmazsa Klomen kullanacaktım O yüzden gittim kan testi verdim aynı gün sabah test sonucum çıktı değerim 30'du şimdi 8 haftalık olduk Bence kan testi verin
(1,028 puan) tarafından
kız Allah iyiliğini versin 10 tane test yapılır mı :)) hadi bir yaptın 2 yaptın. 3.de dursaydın ya :))
(52 puan) tarafından
Abooo bu kadar negatif çıkınca bile hamilelik oluyo mu ama biz korunuyorduk siz istediniz mi cocuk
(731 puan) tarafından
Biz de bebek bekliyorduk yazmışım ama işte sen sormuşsun Siz istemiyor muydunuz çocuk diye Hayır biz zaten çocuk istiyorduk
(731 puan) tarafından
Evet vallahi ununu birden yaptım dayanamadım hepsi negatif çıkmasına rağmen Hepsini yaptım kalktım
(1,028 puan) tarafından
aynı anda yaparsan tabi negatif çıkar ;) insan araya yarım gün olsun zaman koyar
0 oy
(183 puan) tarafından
Geç döllenme olabilir ben 2 ay geçikmeyle 19beta ve silik çizgi ile öğrenmiştim şu an 20+4 olduk 
(52 puan) tarafından
En iyisi kan vermek

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Semrak (14 puan) tarafından soruldu
0 oy