0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (621 puan) tarafından
39 haftalık hamileyim bundan sonra her an doğum olabilir. Göğsüm bugün bayağı Bi sızlıyordu ağrı vardı baktım süt geliyor, sol göğüs ucum Bi garipti. Tam göğüs ucum yok zaten ufak var. Yara olacak gibi duruyor hatta göğsümü sıktım biraz kanayacak gibiydi bıraktım nolur nolmaz diye ama ağrı yapıyor. Krem alıcam (bu arada hangisi daha iyi)

Krem dışında göğüs pedi mi almam lazım yoksa gümüş kapak mı? Onlar da aşırı pahalı ya 

10 Cevaplar

0 oy
(428 puan) tarafından
gogus pedi baska gumus kapak baska amac icin kullaniliyor ben lansinohun mor olan yani o yara kremini kullandim dogumdan bir gun once basladim yara olmadan kabuk atti ve kurtuldum sonra da sorun yasamdim 
-Reklam-
0 oy
(891 puan) tarafından
Gögus pedı süt terbıye olup kendı kendıne aklamaya başlayana kadar yaköasık kırkın çıkana kadar kullanılır istersen sonrada kullanırsın oç camasıra temas etmesın gögus ucu dersen

Gümüş kapak yara olmasını surtunmeyı engellemek amacıyla kullanılıyor ama sana tavsıyem lansınoh lanolım mor gögus ucu kremı  yara olmıyor doğumdan önce sur yıkamadan da emzırebılırsın 
0 oy
(487 puan) tarafından
Gümüş kapak kullandım göğüsüm hemen yara oldu emziremiyordum acıdan hemen geçti ped evde bulundur çünkü lazım oluyor akıyor mesela bi göğüsten emzirince diğeri akıyor lazım oluyor eve bırak 
0 oy
(2,378 puan) tarafından
Benim eski sudyenim vardı kestim bı güzel kendime pet yaptım iki üç tane sürekli kullandım göğüs pedi işimi görmüyordu 
0 oy
(302 puan) tarafından
Kız onları ikisi AP ayrı şeyler göğüs pedi akan sut sizintisinin üstüne geçmesin diye önlüyor regli pedi gibi.

Gümüş kapak bildiğim kadarıyla emzirme dönemi yaralarını engelliyor
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Gümüş kapak alacaksan kreme gerek yok bence 
0 oy
(3,319 puan) tarafından
Ayy o günlerim aklıma geldi de canım çok yanardı lansinoh kreni kullandım hemen geçti 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Doğumdan önce lansinoh güzel ucu kremi tavsiye ediliyor ben doğum 2 hafta kala kullanmaya başlamıştım.sutum az olup kızımın  emzik gibi emmesine ragmen kisa süreli hafif bir sıkıntı yaşadım sizede tavsiye ederim

Birde goguslerinizi  sıkmayın doğumdan önce yada sonra. 

Ben gogus pedi kullandım sütüm en başından itibaren azdı minnoş acıktığı zamanlar çok az miktarda ıslanma harici sorun olmadığı için.ped hava alıyor bu arada bu önemli bir detay çünkü her emzirmede banyo yapmış kadar ıslaklığı ile terleniyor haberiniz olsun.Ben bu sekilde deneyimledigim için tavsiyem bu sekilde.
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Canim ikisini de alman lazim çünkü amaclari cok farkli :) kapak yara yapmiyomus ped ise dışa akmasini filan önlüyor. Ben lansinoh un mor kremini aldim. Doğumdan 15 gun once her gun bi kez sürdüm Allah'a sukur ne yara ne catlak bisey yasamadim. Sadece emmeye bagli acı oluyodu o zamqn bi iki kez onlem amaçlı surdum o kadar. Bu bilgiyi de burda duymustum
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Gogus ucu yarasindan cok cekmis biri olarak tavsiyem simdiden kreme baslayin ama ben lansinoh garmastan mustela ayva cekirdegi denedim fayda etmedi. Ama size bu kremlerden biri iyi gelir. En son madecassol tavsiye etti arkadasim ama onunda emzirmeden once yikanmssi gerekiyor. Gumus kapak da aldim faydasi cok diyenler oldu. Sut akinca uc kisim icerde hep nemli kaldi iyilesmedi benimki. Gogus kalkani demek istediniz siz galiba yara kisim degmesin diye. Gogus pedi ise yara var ise yapisiyor ve sutun kiyafete cikmasini engelliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Funda97 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
4 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu

404,751 soru

12,124,471 cevap

36,483 kullanıcı

...