+1 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
3 yaş ve 2 buçuk aylık çocuklarım var ev temizlenecek yemek olacak ve o kadar uykusuz yorgunum kaç saattir uyumuyor bebek sizde durumlar nasıl 

25 Cevaplar

+2 oy
(1,028 puan) tarafından

ahahhah yetiştirdiğimizi kim söylüyor?

burada hamarat bi abla var adını bilmiyorum geçenlerde post açmıştı. 3 çocukla maşallahı var her işe yetişiyormuş. onun dışında biz sıradan insanlar ev işlerini yetiştirmeye çalışmıyoruz ;)

MOTTOMUZ: Olduğu kadar, olmadığı kader :)

(12,764 puan) tarafından
Ahahaa biz siradan insanlar :D fani olumluler
(150 puan) tarafından
Evetbya
-Reklam-
+1 oy
(3,667 puan) tarafından
Vallahi canım ne yaparsak yapayım yarım yamalak yapıyorum hiçbir şey dörtdörtlük yetişmiyor

kendini yıpratma akışına bırak

Misal akşam evi süpürdüm gündüz vakit bulamadım akşam süpürdüm oturma odası kaldı, çocuk acıktı herşeyi bıraktım
(150 puan) tarafından
Yani cnm çocuklu çok zor
+1 oy
tarafından
Ikinci cocugu yapmayarak evimi derli toplu ve olabildigince temiz tutuyorum 
0 oy
(12,764 puan) tarafından

Yetistirmiyoruz :woot: acil ihtiyaclari yapiyorum. Şuan daha rahat daha buyuduler ama. Seninki kadarken oyleydi. Mesela yemek en acil ihtiyac çocuklarin larni doysun gerisi çokdq onemli degil. Yapabildigin kadar

(150 puan) tarafından
Bebeklik zor
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Seninle aynı durumdayım iki tane okula giden çocuğum var biri  sabahci biri öğlenci birde bebişim var 49 günlük 

Okulada ben götürüp getiriyorum. Uyumayı özledim  işleri de akşama Kadar bitirmeye çalışıyorum  
(11,514 puan) tarafından
6 kere çık gel mi yapıyorsun:( bebekle bide Allah yardımcın olsun
(150 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(2,768 puan) tarafından
Amin sağolun Aynen öyle yapıyorum canım mecbur bebeği bırakacak kimse yok
(4,596 puan) tarafından
Gozdecim 6 olmuyor 4 oluyor :) eger git-gel hesaplarsan oda 8 olur
Ufacik bebeyle 1 kere bile ciksa zor
Yasamayan bilemez
(11,514 puan) tarafından
Nasıl 4 oluyor kız :) sabah çıkıp gelmek 2 öğlen çıkıyor iki bide öğlenciyi almaya çıkıyor akşam 2 :)
(11,514 puan) tarafından
Evet küçük bebeyle bir kere çıkmak bile benim gözüm kesmez
(4,596 puan) tarafından
Oglenciyide oglen birakiyor ya buyugu goturup kucugu birakmiyor
(11,514 puan) tarafından
Aynı yere gelmiyor mu ya :) tamam küçüğü alıyor büyüğü bırakıyor işte
(4,596 puan) tarafından
Ogle arasi oluyor ya mesela buyuk cocuk 12 de cikiyor kucuk 1.30da gidiyor okula :) kiz senin okullu cocugun yokmu :)
(11,514 puan) tarafından
Ayy o ara vardı demi :) okullu çocuğum yok ben öğlen birini bırakıp birini alıyor sanıyorum arada boşluk mu var bide :(((
(2,768 puan) tarafından
Gözde doğru hesaplamis 6 kez git gel olmus oluyor
(4,596 puan) tarafından
Var kuzu :) benimki ikiside sabahci ama ayri okullarda once kucugu birakiyorum sonra abisini birakiyorum 3 yasinda kizimda var bide eve gelip kardiyo yapiyorum 45 dk:)
(11,514 puan) tarafından
Arada boşluk yok mu canım aynı anda mı bırakıp alıyorsun
(4,596 puan) tarafından
Okulda ogle arasi yoksa eyvallah ama ara varsa 8 kez olur
(4,596 puan) tarafından
Yok birakiyorum sadece kucugu 12de gidip aliyorum buyugude kendi geliyor 4te
(2,768 puan) tarafından
Yok canım ara yok sabahcinin çikis saatti 12.20 öğlenci olanda 12.30 giriyor içeri.
(11,514 puan) tarafından
İyiymiş o zaman  ekstra gidip gelmeye gerek yok ama zaten yeterince çıkıyorsun Allah yardımcın olsun
(2,768 puan) tarafından
Amin canım sağolasın
(4,596 puan) tarafından
Seninkinde yok ama belki post sahibinin ogle arasi vardir oyle daha zor olur
(4,596 puan) tarafından
Amin gozdecim darisi senin basina inşallah:)
(11,514 puan) tarafından
İnşallah ikisi de aynı olur allah şeninde yardımcın olsun güç kuvvet versin inşallah :)
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Yetiştirmiyorum yetiştirmeye de çalışmıyorum evi gerektiği kadar temizliyorum yemeği doyuracak kadar yapıyorum bu arada tek çocukla böyle iki çocuk olsa tamamen salarim herhalde 
0 oy
(2,603 puan) tarafından

Yetiştiremiyoruz :D Hayatta kalacak kadar yapıyorum, gerisi tırı vırı. Bizden kıymetli değil hiçbir ev işi.

0 oy
(3,440 puan) tarafından
3 yaş ve 3 aylık kızlarım eşim sabahları evde oluyor o evdeyken kahvaltı hazırla topla sonra ardından hemen yemeği ocağa koyuyorum öyle günlük yemeğim hazır oluyor 
0 oy
(870 puan) tarafından
benim bi tanıdığim var en büyüğü 4 yaşında olmak üzere 3 çocuğu var kadının evi müze gibi ya şato hatta heryer süs heryer ince detay sabah gözümü bi açarım 9 daa kahve resmi paylaşmış ve ne gitsem evi tertemizz öyle çocuklarım var kendini ihmal edeyimde yok süslü puslü bi oğlen çayı atar mesela çocuklariyla kendi sadece kekler börekler kısırlar ben onu ayda yılda 1 misafir gelirse anca yapıyorum oda bende tek cocik var
(3,058 puan) tarafından
Okuyunxa helal olsn dedm
(870 puan) tarafından
valla imreniyorum ben Maşallah
0 oy
(218 puan) tarafından
Benim de 2 yaş ve 3 aylık iki oğlum var. Büyüğü yarım gün kreşe verdik. Temizlik için 2 ayda bir bayan cagiriyorum detayli yapıyor. Günlük işlerimi de küçük uyudukca yapuyorum. Sabah erken kalkıyorum 5 te.
0 oy
(7,968 puan) tarafından
6 aylik bebek ve 8 yaşında 2 oglum var . Yettigim yere kadar yetiyorum. Çamaşır yemek ve bulaşık çok önemli onları yapıyorum hızlı hızlı 
0 oy
tarafından

Yarim yamalak.. bizim Azerbaycanda bir deyim var

Üstü gözel..altı xezel..ondan benim ev:)

Xezel:cirkin demek

0 oy
(2,372 puan) tarafından
Bazen yetişmiyor bazen 2dk içinde bitiyo sjsjjss bebeleride çalıştır ben oyuncak toplatiyorum ben evi silerken oda halıları yastıkları duzeltiyo sjsjs 
0 oy
(1,915 puan) tarafından
Sen ben olabilirsin 3 ve 2 buçuk aylık bebeğim var yenemiyorum hafta içi yetiştiğimi yapıyorum hafta sonu babaları bakıyor çocuklara dip köşe giriyorum 
(150 puan) tarafından
Sen şanslısın canım yine benim eşim bakmıyor çalışıyor peki 2 buçuk aylık uyuyor mu benim ki uyumaz pek büyük olan kıskanıyor mu
(1,915 puan) tarafından
Küçük uyumuyor büyük çok kıskanıyor başından yarılanıyorum çarpıp duruyor çocuğa pazar evde bakıyor
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Henüz herşeyin yetişmesi için çok erken kızlar biri 5 olacak biri 3 yaşında daha yeni yeni herşeyi yetiştirebiliyorum o yüzden olduğu kadar boşver bir gün süpür bir gün sil anca şuan öyle olur 
0 oy
tarafından
4 aylikta benim var iki karsilikli kapiya hamak kurdum gelip gidip bi sallıyorum şükür herseyide yapıyorum hergun bu saate isim bitmis oluyodu bugun kocam evde kizim kursta hic yapasim yok daha başlamadım bile jsjsjs
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Tek çocuğum var ama elim pratik değil anca işte en yapılması gerekleri yapıyorum çocuğumunda canı sağolsun sürekli dağıtır 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yetişmiyor tek çocuk olduğu halde. Senin yetişmeyi bırak geriden gelmesi lazım takma sal gitsin.
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Valla kaynanama kitledim kızı evi toparladım kahve içtim kız geldi ev dagıtıyo şuan nerelere atsam kendimi diye bakıyom:D

0 oy
(2,064 puan) tarafından
hiçbir şey yetişmiyor maalesef canım olduğu kadar :/

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 120 göst.
0 oy
16 cevap 456 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
0 oy