0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
3 yaş ve 2 buçuk aylık çocuklarım var ev temizlenecek yemek olacak ve o kadar uykusuz yorgunum kaç saattir uyumuyor bebek sizde durumlar nasıl 

26 Cevaplar

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bebekken yapabiliyordum ama artık yetemiyorum yetsemde kendimden çok ödün veriyorum mesela bebekken dagitamıyormuş onu buyuyunce anlıyorum 2 yaş ve çok hareketli topluyorum anında döküyor yatağa yapıyorum yastıkları atıyor çarşafı çekiyor oturma odasını topluyorum yastıkları atıyor oyuncakları tasiyor büyüdükçe ne kadar çok oyuncak aldım diyorum boya kalemi veriyorum heryeri boyuyor bizde odasında istediğini yapmasına izin verdik duvarları boya ama gözümüze gelmiyor baktıkça oğlumu görüyorum evet bugünler bir daha geri gelmiycek iki gün sonra al duvarı boya desem asla boyamiycak yüzüne bakmiycak buyuyck Allah hepimize kolaylık versin bazen cildiriyorum bazen mutluluktan bazen gururdan ağlıyorum annelik delilik o kadar doğruymuş ki oğlumla büyüdükçe anlıyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Birebir aynı ve bebelerimizin yaşları da aynı gerçekten bende aşırı zorlanıyorum yapamıyorum yani 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
1 tane 3 aylık var yetistirmiyorum yeri geliyor yemek bile yapmiyorum
(95 puan) tarafından
Ee ne yiyorsun cnm
(1,017 puan) tarafından
Bazen kahvaltı bazen disardan söylüyoruz bazen de thermomix var bende yemek yapma makinasi atıyorum malzemel3ri yapıp veriyor sagolsun
0 oy
(696 puan) tarafından
Haftada bir dip köşe yaparım bulaşık çamaşır asla biriktirmem saat kaç olursa makinayı çalıştırırım. Çalışan anneyım düşün 3 çocukta okul kreşe gidiyor. Bazen salıyorum ama sadece bir gün dayanabiliyorum. Yarım gün çalıştığım için de olabilir ama yetiştiriyorum yanı 
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Bazen olur bazen olmaz. Şartlar ne kadar elverirse o kadar. Mesela Öğle yemegimi ayakta yedim başka bisey pisirirken. Büyük için küçüğü uyandircam şimdi mecbur okul çıkışı geldi. Kocam çocuğa bakarsa yemek yaparım bakmazsa yapmam 
0 oy
(256 puan) tarafından
3 cockk annesiyim yetişmiyor yarım yamalak yapıyorum mesela bugün bütün evi topladım tam süpürge açacaktım ablam aradı onla konuştuk sonra eşim gekdi öğle yemeğine sonra çocuğu okuldan almaya gittim daha şimdi eve geldm mutfak savaş alanı 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 256 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Alyakus (2,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde Seherkzll (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 123 göst.

401,986 soru