Haksızsın babanne konusunda..
Babanne seninle hiç biryere gitmek istemiyormuş sadece bu banka o olayı değil
Babanne en başından yine gelmeni istemmis ,hesabı senin adına niye actirsin sen bizzat olay çıkartma gitmesi ve hamlesi yapmissin.
-Ya hiç ne gerek var babanenin parası kendinde kalsın sagolsun düşünmüş ama gerek yok yasli kadin kendi ihtiaclari icin kullansin diyip banka ve hesap olayını red edip kapatacaktin
-Yada madem parayı oğluna almak istiyorsun bırakacaksın nasıl vermeyi uygun görüyorsa öyle versin ,kadının kendi parası kime nasıl uygun görüyorsa öyle versin.
Bu arada verdiğin cevaplardan bir göz attım adamın abisine yüzüne küfretmis sen esinin ailesi sorunlu kocanda sessiz mal diye düşünüyorsun.Ama kocan asıl istemiyor ve pek çok olumsuz davranışı layık gördüğü için bu duruma maruz kalıyorsun
Kocanın sessizliğini altında sana kocaman bir öfke var bunu gör once.
Kocanla sorununuz herneyse cozmedigin sürece diğerleri sana düzgün davranmaz. KOCAN KIYMET BILECEK KI SENI EL USTUNDE TUTSUNLAR..Ne babane ne abisi hatalı değil.onlar hatalı bana bunu yaptılar diye kocanı sadece sesizlikle suçlayıp kenara alman en büyük yanılgın olarak düşünüyorum.
Şimdi tavır falan alma al karşına konuş en sakin halinle neden laf etmedin sesiz kaldın diyerek değil.Neden içinden gelmiyor ,sorun ne ,neden biz olarak düşünemiyorsun ben ne yaptım Allah aşkına söyle de mesela.ailenin etrafından gezinip sana ulaşmaya çalışmaktan YORULDUM .gerçekten konuşalım ne var aramızda diyebilirsin ama lütfen sakin ol ve her dediği seni çileden çıkarsa bile sus bir dinle bakalım satir aralarından ne anlatmaya çalışıyor esin.