0 oy
1,208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,888 puan) tarafından
Kızlar eşimin babaannesi saolsun oğluma para biriktirmiş çok değil ama yine de eline sağlık. Ama dün eşime demiş ki oğlanın hesabına para yatıralım karına sakin söyleme. Eşim de geldi söyledi bana bankaya gitcez sen gelme babaannem istemiyor. Bende oğlum tabiki gelecem senin babannen kabul etmese de ben doğurdum dedim. Neyse gittik oraya hesab açılıyor vekili kim olsun dedi kadın babaannesi de babası olsun dedi bende niye dedim ben olcam. Yok olmaz babası olacak felan. Kadına da dedi ki annesinin adına olursa gelir parayı çeker gizlice yer. Babasının adına olsun sakin annesine açmayın hesabı. Dedim sen ne saçmalıyorsun 3 kurusun peşine düşmem hele ki çocuğumun parasına asla elimi uzatmam. Eşimde durdu sadece dinledi. Akşam da benim abarttigimi söyledi. 

Fikrinizi ihtiyacım var gerçekten abartıyor muyum. Ben yüzeysel anlattım olayı konusma şekli azarlayarak beni hor görerekti. Eşime tavır aldim bu şekilde tavrima devam etmeli miyim?

46 Cevaplar

0 oy
(5,025 puan) tarafından
Ne bilim yaaa. Esimin babannesi kim benim hayatıma ne gibi bi etkisi olur. Parayı verse ne vermese ne. Hesap benim adıma olsa ne olmasa nee. Boşuna kendini hırpalanmışsın onlar bankaya gittiğinde gidip bi kahve yapıp içsen başın hiç agrimayacak. Boşuna kendini üzmüşsün bırak napiyolarsa yapsınlar.
(3,888 puan) tarafından
Babaannesi eşim sayesinde her şeye burnunu sokan bir insan
(5,025 puan) tarafından
Bence umursama. Kocana da söyle sen koskoca adamsın kimsenin dolduruşuna gelmeden kendi kararlarını verebilirsin de.
-Reklam-
0 oy
(923 puan) tarafından
Canım sende neden usteledin ki kendi üzerine açılması için sen yada babası. Ne farkediyor orayı anlamadım eşin söylediği halde gitmişsin ben olsam gitmezdim kesinlikle o paraya da dokunmazdim 
(3,888 puan) tarafından
Eşim çok sıkıştıgı zaman evde ne var ne yok aldığı için hesabı üstüme istedim. Çok ustelemedim sadece kadının tavrı o kadar sert ve küçümser gibiydi ki çok zoruma gitti
(923 puan) tarafından
Olsun evde eşin soylemis ona rağmen gittiniz orda da babaanne söylemiş ben olsam umrumda olmazdı o parayı da kullanmazdim çocuğum için eşime söylerdim derdim istemiyorum diye böyle yapılacaksa hiç yapilmasin daha iyi
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Neden senin üzerine olmasını istedi  ne fark eder ki boşuna olay büyümüş kalp kırılmış
(3,888 puan) tarafından
Vekili kim olsun dedi bankacı bende ben oluyum dedim olay aslında bu kadar
0 oy
(1,784 puan) tarafından
O kumbarayionlarin basindabozuk paraya cevirmezssm namerdim
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Valla si.carim öyle işe! Çok seviyorsa versin parayı si.ktir olup gitsin. Hesap açmaya niye geliyor? Bir de çocuğun annesine yaptığı baskıya bakın!
(3,888 puan) tarafından
Çocuğumu düşünen parayı verir hesabına yatırın halledin der oyle deil mi ama
0 oy
tarafından
Benim anlamadigim nokta bu kadar sryin ustune niye kabul ettin o parayi kusurs bakma da sunu biri bana yapacak alsin basina calsin parasini benim dogurdugum cocuga harclik veriyo benden kiskaniyo o kim benim cocugumun onun 3 kurusuna ihtiyaci mi var sende para gelsin de ağzımıza sicilsin diyosun diye esimin burnundan getiriridim o parayi da asla kabul etmezdim diger camiye bagislardim sevsbini bile kabul etmezdim cope bile alir atardim milyonlar da olsa 
(3,888 puan) tarafından
Kız beni hiçe sayıyor her zaman eşime bile sakin karına söyleme demis bana söylemeyip ne yapacaktı. Ben bankadan çocuğumu aldim çıktım onlar kendileri yaptılar islemleri
tarafından
Sonuc olarak dedikleri oldu yani
(3,888 puan) tarafından
Evet istemiyorum diye direttim ama ne fayda
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Allah aşkına ne kadar yatırmış merak ettim.Bu kadar gündem olan para nr kadar
(3,888 puan) tarafından
12 bin lira canim
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Gitmediğini bildiğin halde ısrarla gitmen başlı başına saçma bence zaten. Ben asla gitmezdim kendimi o duruma düşürmezdim. Alsın o parayı kefeni için biriktirsin dedim. Böyle muamele gördükten sonra o paranın ne hayrı olur
(3,888 puan) tarafından
Sen evladının annesi olarak gitmez misin ?
(4,724 puan) tarafından
İstenmediğim yere gitmem. Babası var sonuçta yanında kadın beni istemiyorsa gitmem ne işim olur. Hadi gittin niye ısrarla senin adına olmasını istiyorsun?
(3,888 puan) tarafından
Gitme sebebim kadın eşimi bulduğu yerde dolduruyor iki gün sonra ölüp gidecek geride yine ben kalacam. Sırf o kadın yüzünden eşimle tartışıp stresten düşük bile yaptım ben. Diretme deil sadece bankacı vekili kim olsun dedi bende ben oluyum dedim. Yok babası olsun diye zorlayinca bende niye ben olunca ne oluyor gibisinden konuştum. Oda gizlice alip yersin dedi. Ve bankacı kadına da böyle konuştu
0 oy
(17,248 puan) tarafından
Haklısın da diyemem haksizsin da. Babaanne gelmeni istememiş ve sen ısrarla gitmek istemissin hatayı orda yaptın zaten. Hesap açılacak babaanne kendi topladığı paralarla ister hesabı kendi adına ister eşin adına açar orda benim adıma olsun demen saçma oldu bence. 
(3,888 puan) tarafından
Böyle hır gür yapacağını bilsem benim adıma açılsın demezdim ki ztn
0 oy
(953 puan) tarafından
3 kuruş para için hırsız damgası yiyip o muameleyi görmek istemezdim.
(3,888 puan) tarafından
Bende istemezdim
0 oy
(4,186 puan) tarafından

Haksızsın babanne konusunda.. 

Babanne seninle hiç biryere gitmek istemiyormuş sadece bu banka o olayı değil
Babanne en başından yine gelmeni istemmis ,hesabı senin adına niye actirsin sen bizzat olay çıkartma gitmesi ve hamlesi yapmissin.

-Ya hiç ne gerek var babanenin parası kendinde kalsın sagolsun düşünmüş ama gerek yok yasli kadin kendi ihtiaclari icin kullansin diyip banka ve hesap olayını red edip kapatacaktin

-Yada madem parayı oğluna almak istiyorsun bırakacaksın nasıl vermeyi uygun görüyorsa öyle versin ,kadının kendi parası kime nasıl uygun görüyorsa öyle versin.

Bu arada verdiğin cevaplardan bir göz attım adamın abisine yüzüne küfretmis sen esinin ailesi sorunlu kocanda sessiz mal diye düşünüyorsun.Ama kocan asıl istemiyor ve pek çok olumsuz davranışı layık gördüğü için bu duruma maruz kalıyorsun

Kocanın sessizliğini altında sana kocaman bir öfke var bunu gör once.

Kocanla sorununuz herneyse cozmedigin sürece diğerleri sana düzgün davranmaz. KOCAN KIYMET BILECEK KI SENI EL USTUNDE TUTSUNLAR..Ne babane ne abisi hatalı değil.onlar hatalı bana bunu yaptılar diye kocanı sadece sesizlikle suçlayıp kenara alman en büyük yanılgın olarak düşünüyorum.

Şimdi tavır falan alma al karşına konuş en sakin halinle neden laf etmedin sesiz kaldın diyerek değil.Neden içinden gelmiyor  ,sorun ne ,neden biz olarak düşünemiyorsun ben ne yaptım Allah aşkına söyle de mesela.ailenin etrafından gezinip sana ulaşmaya çalışmaktan YORULDUM .gerçekten konuşalım ne var aramızda diyebilirsin ama lütfen sakin ol ve her dediği seni çileden çıkarsa bile sus bir dinle bakalım satir aralarından ne anlatmaya çalışıyor esin. 

(4,186 puan) tarafından
Şimdi okudum ,mesela senin arkandan konuştuklarına eşini  sesiz kalması sorun ,çünkü onaylaiyor konumuna  geçiyor onlarda coşuyor sana karşı.
Tamam lütfen artık olumsuzbrahatsiz edici birsey soylemyin düşüncelerinizi kendinize saklayın (en basitinden ) neden demiyor sence ...Kocanın terazisi şaşmış sebep ne olursa olsun insan aile huzur icin basit bir kaç söyleyip susturabilir.Senin huzursuz olman sorun değil mi aynı evde yıllar sonrasının sorunlarının zemini hazırlamak mantıklı mı sence.
(3,888 puan) tarafından
Evlendiğimizden beri böyle asla değişmiyor defalarca konuştum anlattım ama beni anlamıyor. Kac kere ağladım tamam bir daha öyle davranmayacagim diye söz verdi ama asla dediğini yapmadı. Sordum ona benim ailem sana böyle birsey yapma ne dersin dedim tamam derim bir yapmam dedi. Ama öyle olmayacağını sürekli yüzüme vuracağını ikimiz de biliyoruz. Mesela çocuklarım için  3 5 kuruş para biriktiririm onları alır asla evde para bulundurmaz. Bende garanti olsun eğer paraya sıkışsa bile almasın diye üstüme istedim hesabı. İki tarafın da gönlünü yapsın istiyorum çok şey istemiyorum ama her zaman diğer taraf daha ağır basıyor eşime. Mesela benim aileme ayda yılda zor bela gideriz ama onun ailesine neredeyse her haftasonu. Ordan kopamiyor asla. Ve bu bize sıkıntı getiriyor. Orda ben istenmiyorum bunu kendisi de gayet iyi biliyor. Babaannesi amcasiyla birlikte yaşıyor. Oraya ne zaman gitsek yengesi sorun çıkartıyor babaannesi sürekli laf ediyor. Kızım var 4 buçuk yaşında onuda hep eziyor küçük görüyorlar. Ben cevaplarını vermezsem eğer eşim sadece onların dediklerini dinliyor başka birsey yapmıyor. Cevap vermediği için de bu hep aynı oluyor ne zaman gitsek kızım hakkında laf sokuyorlar.
(3,888 puan) tarafından
Örnek veriyim mesela gorumcemin kızı için iyi oyuncu olur bundan dedi babaannesi. Bende dedim ki oyuncu diyince kızımı da hiç durmadan ajanstan arıyorlar dedim. Bana dediği şey onu ne yapsınlar o ne anlar niye arayıp dursunlar dedi. Dedim sen begenmeyebilirsin ama çağırıyorlar maalesef dedim. Hmmmm dedi yüzünü burusturarak
(4,186 puan) tarafından
Sana küçük bir tavsiye kendi sınırlarını korumayı  dene. Sen onlar seni görsün diye çabalıyorsun onay bekliyorsun onlar onay merci degil sakın unutma.

Her türlü huzursuzluk gerginlik degisen birsey yok,gitmeyi bırak mesela.bu son olan olayı bahane et ,ben kaldırmam kabuil edemem herkes kendi evinde sağlıklı mutlu olsun bu karari yeter bundan sonra diyebilirsin..
Örnek senin gitmiyor olman daha doğrusu eşinin seni götüremiyor olması onları çıldırtır.Esinle asla kavga etme sadece girmek istemiyorum sen gidebilir minnosu goturebilirsin de bundan sonra önemli olmadığı sürece sakın gitme Onlqr sana gelirse ne derlerse desinler asla cevap verme hmm evet öyle okafat en kısa ve konuya girmeyen cevaplar.
Başta hepsi kocan dahil çok huysuzlanir ,ama emin ol direnc  bitecek.Sadece tek koşul kim olursa olsun çatışmaya girme senin düşüncen, sen bilirsin ben istemiyorum
Oraya gitme oraya ile iletişim konuları haricinde bol iletişim güler yüz gitmiyorum duymuyorum görmüyorum ne b.k yerseniz yiyin kafam rahat modu.Basta sana zor gelir ama alışınca yarattığı konforu bir daha asla bırakamazsın.

(Uyanık ol esine karsi  beni değil seni istiyorlar ben beklentilerine saygı duyuyor ona göre hareket ediyorum ,lütfen yıllardır beklediğin saygıyı sende göster dersin eşine.Zaten seni görmek istiyorlar ne diye gidip kendi keyfimi kaçırayim gibi)
(4,186 puan) tarafından
Yani madem kocan empati yapamıyor sempatik görünme peşinde.Sen empati yapmaya mecbur bırak bundan sonra sorunlarını kendi çözmek zorunda karşında bakalım ne kadar başarılı olacaklar.
Ordan tek gidip gelince aksi bile davransa görme duyma asla oyuna gelme.sen neşeli anne saatinin keyfini çıkarmış olarak davran kimse keyfimi kaçırmaz edasinda kendi susarak içine atarak ofkelenerek karşıdan hınç almaya çalışmak hakkını arasın bakalım nasıl oluyormuş.Ama bunları ona söyleme bırak bocalasin sana yüklenmeye çalışacak sakın ol ,hmm evet haklısın ama uzatılacak bir konu yok bu onların kararı bende saygı duyuyorum kendi kararlarından memnun değillerse bu onların problemi insan düşünerek hareket etmeli.Benim yapabileceğim birsey yok ,senin ve ailenin arasındaki sorun.Ben Kendi kendine evinde oturan normal standart bir kadınım varlığım dert okuyordu daha yokluğumu ne diye dert ediyorlar sen bunu düşün de en fazla eşine.
Bak yazdıklarımın yarısını yapmayı becerirsen ,laflar8nda yarısını bu işin ekmeğini yer oturursun

Ha aklıma gelmişken kocan eve gelince böyle böyle diyorlar vs dediğinde bana anlatma seninbailen sen denge kuracaksın benide gazlama boşuna demelisin(Yani çöpünü sana bosaltmasina izin verme )Arada sen sungerken sorun yoktu bakalım artık kendi sünger olunca ne olacak ,başlasın tampon görevi:))
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Anne baba imzası olmadan zaten hesap açılmıyorki. Bıraksaydın gitseydiler sonra bi taraflarına baka baka geri ayağına gelirlerdi
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben hayatta gitmezdim bankaya ne gerek var bide benim adıma yap demişsin zaten kadın karına aoykeme demiş eşin sana soykemis bu arada esinfe yalan i cikti kadının gözünde 
(3,888 puan) tarafından
Karısına söylemeyecekte ne yapacak canım
0 oy
(11,847 puan) tarafından
Bak daha babaannem seni istemiyor dediği anda asla o parayı kabul etmezdim.arar bir güzel ağzına ederdim ve bir daha bir Allahin kulu o kadını ne evime getirebilir ne evine götürebilir.herkese de anlatırdım.rezil rüsva ederdim onu.ne münasebet ya.ne demek bu ! Hırsız demek ,adi demek ,dolandırıcı demek.
(3,888 puan) tarafından
Bu saatten sonra bitti ztn suratına bile bakmam
0 oy
(749 puan) tarafından
Ben bankaya bile gitmezdim vermesin oğluma bişey daha  iyi sonra çıkar etrafta anasından gizledik diye laf dolaştırır ne saçma sapan düşünceler var ya verseymiş ozmn torununa bunu oğlun için sakla diye senden niyeyse baya nefret ediyormuş kadın
(3,888 puan) tarafından
Kadın kendi ailesi dışında herkesten nefret ediyor. Kac kere şahit oldum gorumceme kocası hakkında konuştuğunu. Ben yokken de benim arkamdan atıp tutuyormuş neler söylüyormuş.
0 oy
(19,525 puan) tarafından
Hepiniz ayrı hatalisiniz. O kadın zaten ayrı bı saçmalamış. Sen de ille kendin vekil olmak isteyerek ayrı hatalisin. Eşin de ses etmeyerek ayrı hatali. Ben senin yerinde olsam hiç bulasmazdim. Ne yaparlarsa yapsınlar. 
(3,888 puan) tarafından
Bankacı kadın kimin adına olsun dedi bende benim adıma olsun dedim oda sinirlenip beni küçük görüp yok olmaz asla annesi adına olmasın diyince bende niye benim adıma olunca ne oluyor gibisinden konuştum olay bu kadar
0 oy
(584 puan) tarafından
Yarın öbür gün ölüp gidecek he de geç 
0 oy
(608 puan) tarafından
Naparsaniz yapın der çekilirim zaten kac kişi cocugun hesabına para yatirirki sen bile anne olarak para yatırman çok zor tartismam bile iyi gidin açın yatır sende derim beni istemeyen bana böyle konuşan insanın kaldı ki parasını istemem bile görüşmem de sağolun dusunmussunuz paranız size kalsın ölüm var kefen paranız olur der konuyu kapatır bidaha da görüşmem 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
İstenmedıgın yere gıtmen hata   o hesabı alır ogluma değil çok sevdıgın toruna aç hesap derdım bıde nıye bu ısrar hesap benim adıma olcak diyorsun    o ortama hiç gırmem gıtmem 
(3,888 puan) tarafından
Bu saatten sonra benden uzak dursun ztn
0 oy
(433 puan) tarafından
Tabiki devam ettir o çocugu sen doğurdun neden seni dışlıyorlar hatta kocana da haddini bildirmen gerekiyor ama keşke orda herkesin içinde o şekile girmeseydin gitmeden yapsaydın sanki trilyon mu vermişte böyle konuşuyor terbiyesizlik resmen. Peki sonra ne yaptınız
(3,888 puan) tarafından
Ben bankadan oğlumu da alıp çıktım kendileri eşimin adına açıp yatirmislar parayı
(433 puan) tarafından
Burada hata eşinde o değer vermezse kimse değer vermez

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 570 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 264 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 792 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,375 cevap

37,689 kullanıcı

Kategoriler

...