0 oy
1,232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,887 puan) tarafından
Kızlar eşimin babaannesi saolsun oğluma para biriktirmiş çok değil ama yine de eline sağlık. Ama dün eşime demiş ki oğlanın hesabına para yatıralım karına sakin söyleme. Eşim de geldi söyledi bana bankaya gitcez sen gelme babaannem istemiyor. Bende oğlum tabiki gelecem senin babannen kabul etmese de ben doğurdum dedim. Neyse gittik oraya hesab açılıyor vekili kim olsun dedi kadın babaannesi de babası olsun dedi bende niye dedim ben olcam. Yok olmaz babası olacak felan. Kadına da dedi ki annesinin adına olursa gelir parayı çeker gizlice yer. Babasının adına olsun sakin annesine açmayın hesabı. Dedim sen ne saçmalıyorsun 3 kurusun peşine düşmem hele ki çocuğumun parasına asla elimi uzatmam. Eşimde durdu sadece dinledi. Akşam da benim abarttigimi söyledi. 

Fikrinizi ihtiyacım var gerçekten abartıyor muyum. Ben yüzeysel anlattım olayı konusma şekli azarlayarak beni hor görerekti. Eşime tavır aldim bu şekilde tavrima devam etmeli miyim?

46 Cevaplar

+10 oy
(5,525 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir çocuklarla bir de yaşlı insanlarla asla tartışmam. Haklısın der gitmem bile.  İstenmediğim yerde ne işim var. Hesap açılırken ne işim var hatta bir de adıma olsun diye tartışırsam tam da babaannenin düşüncelerinin haklı olduğu ortaya çıkar. Ben bu duruma asla mahal vermem verdirtmem. 
(3,887 puan) tarafından
Bende keşke muhatap olmasaydım ne yaparlarsa yapsınlar dedim sonradan. Ama kadın beni asla kabul etmiyor tek sorun burda.
(5,525 puan) tarafından
Kabul etmiyorsa hiç gitmeyecektin bile. Sanki o parada gözün varmış gibi olmuş. Yanlarında istememiş zorla gitmişsin bir de benim adıma olsun diye diyaloğa girmişsin. Ah be kardeşim boşver takma görmezlikten gel
(3,887 puan) tarafından
Canım bak sorun surda aslında. Çocuklar birsey istiyor mesela oradayken. Babanızı arayım alsın diyorum babasının parası var mı neyle alacak. Bayram geliyor kıyafet alcaz parası yok alamaz diyo. Kızımın okul yaşı geldi okula gidecek seneye. Nasıl gönderecek az daha beklesin masraflarını karşılayamaz gibi gibi şeyler. Hani parasını bize yedirmiyor.
(4,830 puan) tarafından
Yedirmek zorunda mı? Parasını niye size yedirsin kadın
(1,288 puan) tarafından
Ice queen yanlıs anlamıssın galiba esının parasını harcamasını ıstemıyormus kadın
(4,830 puan) tarafından
Evet ben kadının parası anladım:) yinede boş vermesi lazım. Hem eski kafalı hem yaşlı karşıdaki kişi. Öyle biriyle inatlaşmak yada ciddiye almak ne kadar mantıklı? He de geç yine kendi bildiğini yap
(1,288 puan) tarafından
Tabiki orası öyle uymamak lazım he dıyıp gececeksın yıne ne yapıyorsan yaparsın
(4,830 puan) tarafından
Aynen öyle ☺️
-Reklam-
+7 oy
(1,070 puan) tarafından
Bankaya gelme babaannem senı istemıyor dediği an alsın parasını rulo yapsın münasip yerıne soksun demeliydin. Gıtmen hata orda münakaşaya gırmen hata esıne hıc bişey demıyorum zaten benim esım olsa gerek yok senın parana der restini çekerdı ne ayıp yaptığı
(3,887 puan) tarafından
afedersin benim ağzıma da etseler laf konuşmaz. Abisi bana küfür etti de sen nasıl karıma küfür edersin bile demedi. Öyle silik bir karakter..
(1,070 puan) tarafından
Madem böyle durum niye gidiyorsun kı bankaya vs asla gıtme görüşme
(4,830 puan) tarafından
Afedersin ama sende çocuk değilsin değil mi? Savunmayı kocandan bekliyorsun. Sen ne güne duruyorsun??
(3,887 puan) tarafından
Ben konuştuğum zaman her şeye muhalefet oluyorsun diyip bnmle tartışıyor çünkü canım
+5 oy
tarafından
Gitmezdım bankaya gitsem dahı vekılı babası olsun deseydı de ses etmezdim onun parası kımı vekıl yapacak kımseyı ilgilendirmez. Biraz abartmışsın gibime geldı
+1 oy
(1,907 puan) tarafından
Şimdi şöyle evet babaannenin tavrı söyledikleri hoş değil ama sende abartmışsın cnm ya başta kabul etsen yüz göz olmazdınız 
(3,887 puan) tarafından
Beni hiç istemiyor ki kadın. Bir yere gidecek olsak gelmesin karın diyor.
+1 oy
(5,017 puan) tarafından
Kadın olmaz dediği halde sen neden okadar ısrar ettin ki benim üzerime olacak diye canım yani hepiniz kusrlusunuz bana göre 
(3,887 puan) tarafından
Kız ısrar etmedim bankacı kadın kimin adına olsun dedi bende benim adıma olsun dedim. Olay bu kadar. Dediğime de pişman oldum ztn
(5,017 puan) tarafından
Kadın da sanki dünyayı vermiş gibi hareket etmis
(3,887 puan) tarafından
Hani dese ki babasının adına olsun hesaba para yatirmasi daha kolay olur. Bu şekil söylese anlarım ztn. Ama ben çocuğuma verdiği paraya göz dikecek insan değilim ki
+1 oy
(1,488 puan) tarafından
Bence de siz biraz abartmissiniz yanlış anlamayın lütfen ama eşimin babannesi yok da ananesini düşünüyorum 80 90 yaşında kadın akıllı bilinçli düşünemez zaten bir de klasik eski kafa gelmesin mi diyor gitmem ben de yani ne olacak gitsem ne gitmesem ne. Sizi istememesinden zaten zihniyeti belli siz Bi de hesap benim adıma olsun demişsiniz hiç tartışmanın yeri mi belki 2 ebeveynin de imzası gereksin diyebilirsiniz de ona bile gerek yok yani hiç bir şeye gerek yok siz biraz alınganlık yapmışsınız 
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Eşim böyle bir durumda tepki vermese benim ona tepkim büyük olurdu. Babaanne konusuna gelirsem asla o parayı almaz bir daha da yüzüne bakmazdım. Eşin de babaannesi de saygısızlık etmişler. 
(3,887 puan) tarafından
Kız tepki vermek ne kelime durdu dinledi hesap benim adıma olsun dedi kendi adına açtırdı.
(4,532 puan) tarafından
Asla o paraya tenezzül etmez almazdım ben olsam ve babaannenin yüzüne bakmazdım ne demek alır yer bu diye laflar. Eşime de tepkim sert olurdu, madem babaannen gibi düşünüyorsun bundan sonra ona göre hareket ederiz der, ciddi derecede tepki gösteririm. Ama herkesin ilişkisi farklı, sizin iletişiminiz nasıldır bilmiyorum.
(6,112 puan) tarafından
o hesap orda acildi mi? ben olsam parayi alir geri veirirm. yada o hesaba yattiysa para o dursun. o miktar bul
bulustir verirdim kadina geri .  aksamina yada ertesigin
0 oy
tarafından
Ben olsam gelmesin dedogi yere gitmezdim..para biriktirmiş sagolsun..ama bu haraketleri biraz sacma geldi ..
(3,887 puan) tarafından
Hani dese ki babasının adına olsun ben ona para veririm gelir yatırır senin gelmen zor olur. Ama yok öyle demiyor annesi gizlice gelir yer parayı diyor bide bankacı kadına. O bile şaşkın şaşkın baktı. İstemiyorum parasını felan dedim de eşim beni susturdu
0 oy
(301 puan) tarafından
Tenezzül edip gitmezdim bile valla ne yaparsalar yapsinlar
(3,887 puan) tarafından
Canım sorun surda asla beni kabul etmiyor kadın. Torununun karısı olarak görmüyor. Eşimin parasından bir şey alsak zoruna gidiyor
(301 puan) tarafından
Ee hiç kabul etmeseydiniz yani ne gerek var onun yaptigi garip sizinki de garip bide babası olsun deyince inatla benim üstüme olsun demen aşırı garip ne gerek var oyle biriyle muhatap olup kendini alcatmaya parası pulu onun olsun
(3,887 puan) tarafından
Israr etmedim canım ztn çıktım gittim oğlumu da alip 3 kurusunuza ihtiyacım yok diyerek
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Yaşla başlı kadındır oğlumu düşünmüş diyip karışmazdim şahsen 
(3,887 puan) tarafından
Tamam torununu düşünüyor ama beni kabullenemiyor. Çocuğum okula gidecek diyorum nasıl gidecek parası mı var nasıl gönderecek diyor mesela
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Böyle bir durumda parasını eline tutuşturur oğlumu da alır oradan giderdim ne benim ne de oğlumun sizin üç kuruşunuza ihtiyacı yok derdim 
(3,887 puan) tarafından
Aynısını yaptım ztn çıktım gittim ordan
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Babanenin tavri cirkin ona diyecek yok haklisin ama ille de senin ustune olacak diye tutturman da yanlis bence.
(3,887 puan) tarafından
Ya illede olsun diye tutturmadim ztn. Benim adıma olsun dedim diye kadın coştu bir anda yok olmaz sakin annesi adına olmasın babası olsun çeker yer gizlice. Bunlar söylenecek laflar deil
(4,357 puan) tarafından
Evet degil ama karismaman daha dogru olurdu bence. Basin agrimazdi. Oyle boyle sonucta oglunun. Babasi da alip yicek hali yoktu ya :) he yerse iste o zaman derdin yedi torunun:)
0 oy
(5,119 puan) tarafından
Agzm acık okudum vallahi bu haddi nerden buluyorlar dıcem de. Belli ki eşinden. 
(3,887 puan) tarafından
Evet canım eşimden buluyor hepsi de bu yüzü. Kim ne derse desin susuyor ben cevap veriyorum diye de benimle tartışıyor
0 oy
tarafından
Ben o parayi alip çocuğuma harcamam bile ölürse ver cocuklarina gitsin onun parasini almazdim 
(3,887 puan) tarafından
İstemiyorum dedim ztn çıktım gittim bankadan. Onun 3 kurusu beni zengin etmez ayrıca çocuğumun parasında gözüm olmaz ki benim. Nasıl alıyım da harcayım
tarafından
Kadin dengesizmis valla alma parayi görüşmezdim bile
0 oy
tarafından
Benim açımdan kıyamet kopardı açıkcası. Kocam sussa sende öyle düşünüyorsun demekki der çocuğumu alır çıkardım. 
(3,887 puan) tarafından
Aldim çıktım ordan. Ama kadın tuhaf benim iki çocuğum var ikisine ortak açılır mı hesap dedim. Kadın yok olmaz sadece oğlanın adına olacak ona para koyamam ben diye tepki verdi. Ağzım açık kaldı resmen
tarafından
Diğer yorumlarada baktım da cidden sıkıntılı kadın
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Babaannenin sana garezi ne anlamadım. Ben olsam beni hor gören birinin parasını kabul etmez mekanı terk ederdim.
(3,887 puan) tarafından
Garezi şu beni torununun eşi olarak kabul etmiyor. Veyahut oğlumun annesi olarak. Bende dedim istemiyorum parasını kendisinin olsun. 3 kuruşta benim gözüm yok dedim eşim beni susturdu
(1,410 puan) tarafından
Niye istemiyor seni? Kesin torunu istediği kızı almadığı içindir. İyi rest çekmişsin bu arada
0 oy
(13,092 puan) tarafından
teyy Allahımm bir iyilik yapacaklar insanın burnundan getiriyorlar. alsın parasını başına çalsın. kendi, kendi çocuklarının parasına göz dikiyor demek ki o yüzden senden şüpheleniyor 
(3,887 puan) tarafından
Onların evinde kimin eli kimin cebinde belli bile değil. Ben muhatap olmak istemedikçe eşim burunlarının içine kadar sokmaya çalışıyor. Ve bana niye zoruna gidiyor diyo.
(13,092 puan) tarafından
tamam yaptığı güzel şey ama seni yok sayması çok ayıp. annesin sen ya? hangi anne çocuğunun parasına göz diker. 1 kuruş artırsam kenara koyarım. eminim annelerin yüzde 99 u d böyledir
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ben olsam al babaanne senin o paraya daha çok ihtiyacın var malum bir ayağın çukurda kefen olur hayir olur kullanirsin derdim oğlumu alıp gelirdim kocamada ağzıma geleni sayardim bu nasıl bir terbiyesizlik nasıl bir saygısızlık 
(3,887 puan) tarafından
Keşke öyle deseydim :D hadi o öyle konusuyor her zaman bunu yapıyor eşimde her zaman susup oturuyor. Ben mesela kendi ailemin yanında asla eşimle tartisamam çünkü ailem eşimi savunur bana laf bile soyletmezler. Ama eşimin ailesi burnumdan getiriyor
0 oy
(823 puan) tarafından
Ben çocuğumun parasına göz koyacak kadar karaktersiz biri değilim senin paran senin olsun der almazdım. Asla almazdim
(3,887 puan) tarafından
Ahh canım ben kabul etmesem ne olacak ki beni adam yerine koyan mi var ki
0 oy
tarafından
O parayı yüzüne fırlatırdım keşke sende diretmeseydin benim adıma olcak diye hic almazdım ben
(3,887 puan) tarafından
Diretmedim aslında kadın azarlayarak küçümseyerek konuştu sakın annesinin üzerine olmasın diye. Bankaci kadina bile kızdı.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 572 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 272 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 795 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu

409,936 soru

12,325,524 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...