0 oy
948 göst.
Aile kategorisinde (3,886 puan) tarafından
Kızlar eşimin babaannesi saolsun oğluma para biriktirmiş çok değil ama yine de eline sağlık. Ama dün eşime demiş ki oğlanın hesabına para yatıralım karına sakin söyleme. Eşim de geldi söyledi bana bankaya gitcez sen gelme babaannem istemiyor. Bende oğlum tabiki gelecem senin babannen kabul etmese de ben doğurdum dedim. Neyse gittik oraya hesab açılıyor vekili kim olsun dedi kadın babaannesi de babası olsun dedi bende niye dedim ben olcam. Yok olmaz babası olacak felan. Kadına da dedi ki annesinin adına olursa gelir parayı çeker gizlice yer. Babasının adına olsun sakin annesine açmayın hesabı. Dedim sen ne saçmalıyorsun 3 kurusun peşine düşmem hele ki çocuğumun parasına asla elimi uzatmam. Eşimde durdu sadece dinledi. Akşam da benim abarttigimi söyledi. 

Fikrinizi ihtiyacım var gerçekten abartıyor muyum. Ben yüzeysel anlattım olayı konusma şekli azarlayarak beni hor görerekti. Eşime tavır aldim bu şekilde tavrima devam etmeli miyim?

46 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Gitmezdim o bankaya hiç en baştan parası kendisinin olsun derdim esimede, kaç para 5 10 bin falan mı 
(3,886 puan) tarafından
12 bin lira canım. Eşimi yalnız biraktikca benim hakkımda konusuyor kadın o yüzden tek yollamak istemedim
(532 puan) tarafından
Yaşlı insanlar değişik oluyor canım biraz eşin seni bildikten sonra istediğini anlatsın bosver
-Reklam-
0 oy
(749 puan) tarafından
Yani pardon da, sizi istememiş. Ne diye gidiyorsunuz ki? Bırakın babası gitsin, güvenmiyor musunuz kocanıza, babaanneye karşı güç gösterisi mi yapmak istiyorsunuz nedir yani. Kaç yaşında kadınla tartışmaya girmişsiniz bir de üstüne laf işitmişsiniz, yetmemiş kocanızla aranız bozulmuş. 
(3,886 puan) tarafından
Mevzu kocama güvenmek deil. Güç gösterisi de değil. Babası nasıl gidiyorsa bende annesi olarak gitmek istedim. Ayrıca yalnız biraktikca kadın eşimi dolduruyor o yüzden gittim..
(749 puan) tarafından
Niyetiniz o demiyorum, ama üç kuruş paranın peşine düşmüş gibi gözüküyorsunuz dışarıdan. Sizin kavganız eşinizle olsun artık kendini bilmeyen kaç yaşına gelmiş kadınla değil
0 oy
(953 puan) tarafından
 Bizimkiler para falan harclık bile vermediği için böyle sorunlarmx yok ben şahsen gitmezdim oğluma yapıyor düşünmüs yaşlı insanların düşüncelerini bu saatten sonra degstrmek imkansız he de gec düşünmüs genede bıde babaannesi 
(3,886 puan) tarafından
Eşimin annesi babası yok amcası yüzünden. Babaannesi de buna göz yumduğu için vicdan azabı çekiyor. Yani göründüğü gibi masumluk yok babannesinin içinde.
(953 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Evet abartmissin gitmen bile hata bence yasli insanla neden tartisiyosun ki evet de tamam de gec
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Kadın kendi biriktirdiğini kendi torununa güvenip emanet etmek istiyor sen burada dış kapinin mandalı olarak müdahil olman yersiz olmuş 
(3,886 puan) tarafından
Dış kapının mandalı mı? Bir eşim biri çocuğum bu nasil bir cümle
(7,591 puan) tarafından
Babaanne açısından yazdım sonuçta para onun parasi böyle düşünmesi normal
0 oy
(532 puan) tarafından
Babaanne demiş senin gelmemeni.  Oğlu olabilir ama bunla oğluna birşey alinmiyorki fikir veresin alınsın altı üstü bir hesap yani bunun için gidip hem bedenini hem beynini yorman hata olmuş. Para verdiyse verdi hani babaanne yapar bunu çocuğun öz babaannesi yapmaz bunu. Keşke uzatmasaydin. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 565 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 261 göst.
30 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 731 göst.
2 Temmuz 2021 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.