0 oy
94 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (249 puan) tarafından
Kızlar ablamın doğum günü yaklaşıyor eniştemde zamanında  hersey aldi sadece özel günlerde değil normal günlerdede hersey aldı ablama aklnza gelebilcek herşey küpe bilezik tlfon falan herşey aldı kiyafette aldi cok yani şuan farkli bişey almak istiyor anlamlı güzel bişey bana soruyor ama hic bir fikrim yok benm acikcasi sizde varsa söyleyin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah her kese ablanin kocasi gibisini nasip etsin:)..enisten kendisi en büyük hediye olmuş ablana:))
(249 puan) tarafından
Ahahha hic sormayın.. bide kalkti bana soruyor ben ne bileyim dedim al derindondurucu ona ihtiyaci vardi :D
-Reklam-
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Araba alsın sjsksjsjsj yada yildiz sjjsjsjsjsjw 
(249 puan) tarafından
Onuda aldı var arabası :/
(2,371 puan) tarafından
O zmn guxel bi yere götürsün yiyip içsinler gezsinlwr ille hediye olması gerek miyor
0 oy
(4,535 puan) tarafından

Bana kalırsa eğer ayarlayabiliyorlarsa ve siz de müsaitseniz çocuksuz 2 günlük bir tatil ayarlasınlar kendilerine. Yurtdışı olur, yurtiçi olur bilemem ama orada güzel bir yemek vs. Başbaşa kalabilmek zaten gayet güzel bir hediye olur çocukları varsa:)

(249 puan) tarafından
Çocuklarsız gitmezki ablam cocuklarni bırakıp aklı onlarda kalır
0 oy
(442 puan) tarafından
Lotus çiçeği kolyesi almıştım ben ablama morali de bozuktu çok sevindi ( nota da lotus çiçeği bataklıkta açan bir çiçektir. Sende bu pis dünyada başımıza gelen en güzel şeysin yazmıştım 
(249 puan) tarafından
Eniştem için  ya
(442 puan) tarafından
Tamam enişten de alsın illa pahalı mi olacak
0 oy
(1,416 puan) tarafından
8 gün önce doğum günümdü. Eşim bı don bile almadı :(
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Mutfak eşyası olabilir . Kadınların en büyük ihtiyacı mesela 

İlgili sorular

+5 oy