0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Arkadaşlar bebekten önce hamilelikte ve öncesinde ilgili romantik kocam gitti bebek dogduktan sonra yerine odun bi adam geldi bebeğim 8 aylık bebek babsyı eve bağlar dediler bizde tersi oldu evine baglanmasi gereken adam cekirdek ailesi yerine kök ailesine bağlandı sıkı sıkı bu durum normalmi gecicimi bu dutumu yaşayan varmı aranızda

3 Cevaplar

0 oy
(542 puan) tarafından
Normal bazıları o sorumluluğu hemen alamıyor zamanla büyüsün konuşsun bebek daha farklı olur şu zamanlarda daha çok küçük anneye bakıma muhtaç sende daha çok bebekle ilgili olduğundan öyle oluyor 
(15 puan) tarafından
Evet umarim aslinda bebegimixe cok düskun oynar sever ama eskiden bana olan tüm ilgisi sanirim sadece bebege kaydi artik
-Reklam-
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Sen bu postu dün anne bakımda sordun dimi  orda yanitladim burdada soylim evet bacım degisiyilar ya
(15 puan) tarafından
Tesekkurlee canim sonradan eski halinw dönüyormu acaba
(1,420 puan) tarafından
İki yıl oldu dönmedi yaşlanınca erkekler kadınlara yöneliyormuş bakalım bir umut
0 oy
(684 puan) tarafından
geçici bence. sorumluluk alamadığı için ve ihtiyaç duyduğu desteği ailesinden alıyorsa eğer kök ailesine bağlanmıştır. çünkü sen bebeğe bile yetemediğin için değil eşine destek olmak ondan destek istiyorsun doğal olarak. ama kök ailesi öyle değil. kök ailesi şuan ona destek olabiliyordur.

yani bizde öyle olmuştu. annesi çocuk bakımına yardım ettiği için ailesiyle yaşamak istedi bi dönem sonra her gün uyku hariç günün bütününü ailesiyle geçirmeye başladık. evimiz otel gibi olmuştu. bi ara tüm planları ailesiyle yapıyorduk. annesigil olmadan asla plan yapmıyordu. herşeye her yere annemler de gelsin diyordu. sonra geçti. geçiyor ama geçmesi için bu durumu ona fark ettirmen gerek. biz o konuda psiklog desteği aldık
(15 puan) tarafından
Anladm canım umarim bizdede o sekilde gecici olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 366 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (240 puan) tarafından soruldu