+1 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

image

yarin bu oda gelicek bana kurulumu yapilcak resimde siyah gozukuyor ama ben antrasit gri siparis verdim duvarlarimda beyaz menekse dugun yaklasiyor odaya uyumlu bi nevresim takimi alicam trendyolda o kadar cok secenek varki hangi renk odama daha iyi uyar bilemedim yardimci olurmusunuz 

imageduvarlarimin rengi boyleeee bana ornek nevresim takimlari atarmisiniz bide trendyol olmasi gerekmiyor illa baska sitelerde begendiginiz sepetlerinizde favorilerinizde olanlar varsa isterim resimde koyu gozukmus isikdan dolayi ama beyaza yakin bi pudra rengi 

10 Cevaplar

0 oy
(20,627 puan) tarafından
Benim yatak odamda antrasit gri pembeyle çok güzel oluyo toz pembe açık mavi siyah tonlar güzel olur
(76 puan) tarafından
Yaaa varmi bildigin siteler link atiliyorsa atarmisin bana
(12,901 puan) tarafından
Aynen ben yazcaktim. Benimki ayni gibi toz pembe var bide kapiçinomu oluyo o var. Guzel duruyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yatak odası fiyatı ne kadardi acaba 
(76 puan) tarafından
120 bindi ama benim kayinbabamin amcasi oldugu icin sadice yapim maliyetini alicak oda 79 bin yani normalde 120 bin
(2,266 puan) tarafından
Takım çok şık ve sade canım hayırlı olsun
(76 puan) tarafından
Cokkk daha guzelleri senin olsun canim
(2,266 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, benimki krem rengi pişmanim inanki keşke koyu alsaydim.Bide çok fazla komidinler, parçalar vs var ölüyorum temizlik yaparken,oda ful mobilya:/
0 oy
(406 puan) tarafından
Bordo, mor, gri, bej renkleri çok hoş durur bence
(76 puan) tarafından
Bordo cok hpsuma gidiyo da antrasit koyu bi renk ya odada pembe uyarmindiye karamsardayim
(406 puan) tarafından
Duvar rengin açık ama, benim odamda gri antrasit borda çok hoş gösteriyor odayı tavsiye ederim, modern şık duruyor. Zaten yatmalık nevresim istiyorsun al bulunsun çok beğenmezsen başka renklerde alırsın
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Her zaman açık renkleri severim ekru ben güzel olur
(76 puan) tarafından
Bi bakayim ekruda güzel nevresimler varmi
(13,609 puan) tarafından
Linensde var yeni fırfırlı modeller çok güzel duruyo
0 oy
(3,474 puan) tarafından
Odam gri yatağım başığı ve örtüsü toz pembe bence hoş duruyor. Birazdan görsel atayım 
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Ben ne temizse onu seriyorum:)o kadar vakdimde kalmadı enerjimde temiz olması kâfi:D
0 oy
tarafından
Antrasit yatak odasına sahibim ben de (hiç sevmesem de kaynanam almıştı) genelde sarı, bej, krem ve taba renklerini kullanıyorum. Çok güzel gösteriyor. Gri sevmem, ancak bu kadar açılabiliyorum.

Senin duvarlar bir zaman sonra griyle birleşince ağır gelebilir, nevresimlerini açık tonlarında seç ki oda açılsın
0 oy
(3,474 puan) tarafından

Resim boyutu 8 mb yüksek olduğu için ekran görüntüsü almak zorunda kaldım Bir tık netlik gitti ama renk olarak belli. Ben böyle pudra pembesini çok yakıştırdım antrasit rengine. Benim odam tam antrasit gri değil ama sonuç olarak gri ile yakışıyor bu renk.

Ben duvardan örnek verdim ama yatak başlığı gri olsa bile yine birbirine yakışan 2 renk

image

image

0 oy
(185 puan) tarafından
Benimde mobilyam antrasit ve başlığım bu şekilde koyu hiç memnun değilim. Çok kirleniyor başka renk almadığıma pişmanım 
0 oy
(4,382 puan) tarafından
Açık tonlarda gri çok güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 177 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -_- (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 804 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu

411,339 soru

12,382,348 cevap

43,302 kullanıcı

Kategoriler

...