0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar benim hesabim vardı baya bi görmedim şifresini unuttum neyse İnternet'e bakıyorum ama bi çözüm bulamadım 

Saçlarım siyahdi açmak istedim nerden baksanız 2 hafta boyunca 20 boya sürdüm sabah öğlen gece artık saçlarım yandı kestim yarısını açıcı bile kullandım

Şimdi siyahtan döndüğüm  için Saçım diblerim kizil olmuş altı grimsi  bi renk olmuş ne yapsam olmadı kumral sürdüm küllü kumral sürdüm sarı sürdüm açıcı sürdüm yok abi ben demiyor  hala aynı ya vallah psikolojim bozuldu  yemin ederim ki şimdi Saçım kizil nasıl kapatabilirim ben diyorum birdaha siyah alıp süreyim bana bilgi verin kafayı yicem

4 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından
Tekrar siyah sürme bence bi süre kendi haline bırak kendine gelsin sonra git bir kuaföre düzelttir başka türlü toplamak zor anlattığın gibiyse
(2 puan) tarafından
Vallahi bayada zor ne kapatır bilmiyomki
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
Mor şampuan lâ yıkadın mı 
(2 puan) tarafından
Yikadin canım çok bi faydası yok
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yazık artık siyahtan dönmüşsün bir daha siyah vurma.bari tam bir.kizil renk yap.koyu kızıllar kapatır.sarp kızılı gibi.daha kırmızı olsun dersen çilek kızılı var.
0 oy
(6,352 puan) tarafından
kizil ve mavisiyah ve siyah  sactan kurtulmak icin saci kesmek gerek . uzadikca kescen uzadikca kescen komple kizil atana kadar kescen . yada bi kere oglan gibi kestirip kurtulcan tek seferde. yada prof kuafore gdeceksin onlar islem yapacak . ki cogu kuaför hic riske atip da kabul etmiyor . ki sen defalarca ust uste sacina uygulama yapmissin bunu duyan kainatin en unlu kuaforu bile elini surmek istemez o saca bence.risk alamaz yani sacin yanacagi kesin diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
+1 oy
1 cevap 100 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (898 puan) tarafından soruldu

412,635 soru