0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (3,451 puan) tarafından

Bakin ne bildum..insallah dogrudur..annem kardeşimi 35 yasinda dunyaya getirmis

image

15 Cevaplar

+5 oy
(3,451 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu yapay kardeşimiz ne yaşıyor bilen varmi?
(2,027 puan) tarafından
Kksksnkdjd
-Reklam-
+1 oy
(5,887 puan) tarafından

Eşimin amcasının karısı 42 yasinda dogum yaptı.  Çekilmez bi kadin 100 yıl onun kahrını mi cekicez :D:D

(1,424 puan) tarafından
Ahjajaja many ak yaaa :))))
+1 oy
(5,227 puan) tarafından

39 yaşında doğurdum hadi bakalım görcez :P

0 oy
(624 puan) tarafından

Annem erkek kardeşimi 42 yaşında doğurdu. :D

0 oy
tarafından
Çok saçma bence
(3,451 puan) tarafından
Bencede kiz..
tarafından
Zaten 35 mi 40 mıydı o yaştan sonra gebelik riskli diyor doktorlar
0 oy
tarafından
O değilde soru başlığına çok güldüm. D
0 oy
(172 puan) tarafından
Geçen bizim burada 65 yaşında kadın doğum yapmış hem de haberi olmadan sürekli gelinlerine çocuklarına karnımda ur var hareket ediyor çok değişik büyüyor  kesin öleceğim falan gibisinden söylüyormuş pek umursamamışlar sonra kadın hastalanmış götürmüşler yolda bile söylenmiş ben size demiştim karnım da ur var kesin öleceğim falan demiş doktorlar bir bakmışlar  hamile .Doğuma almışlar teyzeyi bir kız çocuğu olmuş kadın çocuğu kabul etmemiş hiçbir şekilde olmaz kimse duymasın sakın kimseye söylemeyin komşulara rezil olacağım demiş kocası çok seviniyormuş tabii kız çocukları yokmuş karısına demiş ki biz yıllarca Allah'tan kız evlat istedik Allah bize verdi ne dediyse ikna edememiş kadını konu komşuya rezil olacağım falan demiş kimseye söylemeyin bebeği de götürün asla ona bakmam demiş sonra kocası komşuları aramış demiş ki gelin ayıp olmadığını söyleyin ikna edin diye komşular gelmiş ne dedilerse ikna edememiş sonra göğüsleri falan süt dolunca gelinleri bir şekilde ikna edip süt verdirmişler. Şaka değil gerçek bizzat komşusu  anlatmış ablama. Çok güldüm ben ya nedense ama bebeğe de çok üzüldüm. Dede de yani babası bebeği kucağından hiç indirmiyormuş ama çok Sevinçliymis :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(2,482 puan) tarafından
Ben hamileyken 60 yaşına yakın bi abla kontrole geliyordu doktor kızmıştı baya kadına bu yaşta ne gebeliği diye şaşırmam yani :D
0 oy
(2,377 puan) tarafından

Eşimin doğum hikayesi diyince erkek üye var sandım ya :D yapay zeka bizim zekamizla oynuyor valla :D

0 oy
tarafından

Sezeryan doğum yapanlar için de geçerli mi acaba bu:)öyleyse ben 40 dan sonra doğum yaparim

0 oy
(16,473 puan) tarafından
35 yaşındayım ve ikinci çocuğu istiyorum bu bilgi biraz daha gaza getirdi 
0 oy
(4,540 puan) tarafından

Anaaaam kefeni yırttım desene 34 de doğurdum hahahahah ben biliydim sonunun güzel olacağını :D

0 oy
(2,229 puan) tarafından
Ozaman ben 100 yaşından fazla yaşayacağım 42 yaşında doğurdum :) 
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Bir insan 100 yaşına kadar yaşamayı neden şans olarak görür ki ... Rabbim ölümünde , ömüründe hayırlı olanıni versin. Elden ayaktan düşmeden, kimseye muhtaç etmeden razı oldugu bir zamanda alsın emanetini ... 
0 oy
tarafından
Ben de şey duymuştum 40ından sonra doğan çocuk alim olur diye ama ne kadar doğru bilmem
0 oy
(389 puan) tarafından
42 yaşında doğurdum herşeyi bilen Allah'tır 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,214 göst.
0 oy
0 cevap 130 göst.
22 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (573 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 391 göst.
6 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,725 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,238 cevap

36,358 kullanıcı

...