0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızlar oğlumun dilinde aft çıkmış tam ucunda dilinin ve baya büyük nette el ağız hastalığı olabilir diyor ama kullandığı ilac da sebeb olabilirmiş.

Geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdi doktora götürdük antibiyotik verdi genelde ne zaman antibiyotik kullansa bağışıklık sistemi yüzünden dudakta falan uçuk cikardi bu defa dilinde çıkmış ve canı acıyor baktım başka hiç bir yerinde yara yok vücudunda ama tek başında dilinde ki yara el ayak hastalığı belirtisi olur mu acaba başka ne gibi belirtileri var bunun 

4 Cevaplar

0 oy
(3,071 puan) tarafından
Tek başına olmuyor genelde. Avuç içi,ayak altıda eşlik ediyor. Bu konuda eski postum vardı bakabilirsin. İçinin rahat etmesi için doktora gösterin. Geçmiş olsun.
(301 puan) tarafından
Sadece agiz icinde var yarası şuan ama garip şekilde büyük
(301 puan) tarafından
Sayfana girip postu okudum ya bu dokuntulerden benim oğlan da var ama bacaklar da yazdan kalma bi kısmı aşırı sivrisinek vardı olduğumuz semtte onların izleri ama buna çok benzer fakat birkaç tane sanki yeni kaşımı da çıkmış gibi de var ama eskileri mi kaşımıs yoksa bu hastalık mı bilmiyorum.
Lakin enerjisi keyfi yerinde dilinde ki yara dışında oyle bi sürekli kaşıma hali yok ve benzer döküntü başka hiç bir yerde de yok.
Hali hazırda zaten 1 haftadır antibiyotik tedavisi alıyordu ben şimdi bekleyip gözlemleyeyim mi yoksa yarın sağlık ocağına mi götüreyim sizce ne yapayım bilemedim ateşi falan da yok bu arada
(3,071 puan) tarafından
Bence sağlık ocağına bi götür göstermekten zarar gelmez. Benim oğlum hasta olduğunda da keyfi yerindeydi ateşi yoktu. Herkeste ateş,kaşıntı yapacak diye birşey yok. İnşallah çabucak düzelir.
-Reklam-
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonu gibi başlıyor zaten sonra ağızda en son elde ayakta çıkıyor canım benim kızımda ilk boğazım ağrıyor dedi durdu 
(301 puan) tarafından
Evet geçen cuma 39 derece ateşle acile gittik antibiyotik kullanıyor ama gayet iyiydi bugün bi anda dilinde kocaman yara çıktı anlam veremedim şuan başka hiç bir yerinde yok ama umarım olmaz ya
0 oy
(462 puan) tarafından
El ayak vücut ve popo arasında da oluyor ateşte yapıyor bu hastalık,aft da olabilir el ayak hastalığı başlangıcı da olabilir takip et canm
(301 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Ömrümü yiyen hastalik. On bir aylik bebegime bulasti acile gitmiştik. İci su dolu gibi kabarcik elleri ayakları parmak aralari :(((( huysuz ağladı durdu kasiniyodu demekki boğazında cikmis ne emdi ne yemek yedi aç aç durdu yavrum. Memeye gelip kendini geri cekiyodu aciyacak diye. Doktor krem ağız spreyi bi de damla verdi cok şükür iyi simdi
(301 puan) tarafından
Bende eczaneden dil için ilaç aldım bakalım fayda edecek mi zaten 1 haftadır boğaz enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyordu umarım düzelir
(4,387 puan) tarafından
Of geçmiş olsun canim ya. Cok zor hele bogazda çıkması

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 360 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy