0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (1,509 puan) tarafından
Bugün öyle birşey duydum ki şok oldum bir tanıdığım beyaz  spor ayakkabılarını beyaz çamaşırlarla hatta çocuğunun beyaz çamaşırlariyla yıkıyormuş bu nasıl olur orda ne kadar mikrop var çamaşıra geçmez mi 

9 Cevaplar

+1 oy
(12,046 puan) tarafından

Kiz yapan kendisi giydiriyo senin bebeye giydirmiyo ya bosver :) kimbilir kimler neler yapiyo haberimiz varmi yok

(1,509 puan) tarafından
Çok etkilendim:D
-Reklam-
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Bulasık makinesine atsaymis daha hijyenik olurmus ahhhah
(1,509 puan) tarafından
Tövbe ya:)
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Sen duymussun ben bizzat gözümle gördüm şoka girdim
(1,509 puan) tarafından
Çok saçma gerçekten bunu yapan temizim demesin
0 oy
(3,479 puan) tarafından

Bende öyle yapıyorum ama kıyafetlerle değil  wc halıları ile birlikte atıyorum sonra makinayı boş bir şekilde 90 derecede 3 saatlik programla çalıştırıyorum

(16,898 puan) tarafından
Bende WC halısı ile atarım..ama kıyafetlerle asla atmam.
(1,509 puan) tarafından
İkisi aynı şey değil elbise çok farklı birşey hele de çocuk giyiyorsa
(3,479 puan) tarafından
Tabi çok farklı ve cok pis
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Kaynanam olabilir mi o kaynanam ☺️☺️
(1,509 puan) tarafından
O Daha fenaymis:(
0 oy
(316 puan) tarafından
Geçmese bile başka beraber atacak şey mi bulamamış Allah aşkına? Çocuğun kıyafetiyle hele! Yer bezleriyle atarım belki makinede tangır tungur etmesin diye onda da bezleri yeniden yıkarım. Ben de banyo kovasında ıspanak yıkamaya çalışan ev arkadaşımla kavga etmiştim olmaz öyle diyip sıfır kova aldım getirdim. Bazı insanların yaptıklarını duyunca görünce koşarak uzaklaşmak istiyorum. 
(316 puan) tarafından
:) diğer ev arkadaşlarım da hiç yadırgamadı işin tuhafı. Bir tek ben tartıştım diğerleri sus pus. Gerçi onlardan biri pasaklının tekiydi diğeri de annesi ayakkabı kutusunda kek yolladığında normal demişti onla da tartışmıştım ayakkabı kutusunda yiyecek mi yollanır diye. O da ayrıca poşete koymuş ne var bunda diyordu. O zamanlar acaba bende mi anormallik var herkes çok rahat diye düşünmüştüm bir an
(1,509 puan) tarafından
Böyle insanlar insana kendini sorgulatıyor acaba bende mi sorun var diye ama yok öyle değil onlar insan gibi yaşamıyor benim en çok sinir olduğum ben ben temizim duzenliyim diyen insanların çoğunun mutfakta iğrenç bir şekilde yemek yaptığını görmem gerçekten titizlik ve düzen arasında bir fark var iksiininden burini seçmek zorunda kalsam ben titiz olmayı seçerim en azından boğazımdan temiz şeyler geçer
(316 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Ben çok düzenli olduğumu iddia edemem hatta dağınık bir insanım. Ama yemek yaparken çok dikkat ederim. Dağınıklık da iyi değil ama temiz olmak daha önemli.
(1,509 puan) tarafından
Bende aynıyım bende titizlenerek diğer işlere daha az vakit kalıyor :D
(316 puan) tarafından
Aman boşver önemli olan kısmı yapıyoruz :D bir de 10 tane işi yalap şalap yapmaktansa iki işi tertemiz özenerek yapmayı seviyorum ben
0 oy
(2,822 puan) tarafından
Ayakkabıları hiç birşeyle birlikte atmam.. İki üç çift bile olsa sadece onlar yıkanır çamaşırla yıkayanı da ilk defâ duyuyorum.. 
(1,509 puan) tarafından
Ben tek çift bile  yıkarım ya hijyen bu sonuçta
(2,822 puan) tarafından
Mesela kızımn beyaz iki çift ayakkabı var onları bır atarım koyu renkle atmam
0 oy
(6,137 puan) tarafından

Yok daha neler :woot:

0 oy
(10,971 puan) tarafından
bunu bende duydum bir arkadaşımsan. hayatta yapmam. çamaşırları bile elimden geldiğince kategorilere ayırıp yıkarken ayakkabıyla asla

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cunozoranne (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu

403,607 soru