Çok samimi yakın olduğum bir komşum var. Geçen yıl babası ölümcül hastaydı açıp ilgileniyordum ama o esna da bende bir düşük yaşadığım için bir süre sadece mesaj yazabildim. O babasıyla ilgileniyordu diye kendi derdimle sıkmayayım diye söylemedim. O da sonradan aramalarımı açmamaya mesajıma cevap yazmamaya başladı. Babasının vefat ettiğini öğrenince hemen evine gittim evinde yoktu annesinin evine gittim ama göremedim. Mesaj yazdım cevap yazmadı en sonunda bende kendimi geri çektim ve aramadım sormadım. Sonradan kendisi adım attı bir şekilde konuşamaya devam ettik. Şimdi de o da hamile bende hamileyim. O benden 1 ay Önce hamile kaldı ilk ayları sıkıntılıydı ben evime aldım yerdirdim içirdim. Yaptığımı demiyorum sadece samimiyetimizi anlatıyorum. Ve benim ailevi problemim olduğunda ona söylerdim o dinlerdi onun olduğu zamanda ben dinlerdim. Bugün de annemlere gitmiştim ben mesaj yazdım nasılsın diye eşiyle tartışmış bende sakinleştirmeye çalıştım aradım ama o konuşmak istemedi ağzından cımbızla laf alıyordum bende uzatmadım kapattım sonra yine de mesaj yazdım nasıl oldun iyi misin diye o da 1 saat sonra cevap yazmış idare ederim diye. Bende bugün tansiyonum düşmüştü qşoır haksiz yorgun ve güçsüzüm mesajını gördüm ama yazmayı unuttum sonra da acile gittik eşimle serum vs derken yazamadım. Eve geldim komşum mesaj yazmış ben seni dinliyorum sen bir kere aramadın bile sitem etti. Bende ben aradım yazdım ama acildeydim yazmadım yazdım. O da iyi akşamlar deyip konuyu kapattı bende sana da iyi akşamlar deyip konuyu kapattım. Şimdi siz olsanız ne yapardınız?