0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Çok samimi yakın olduğum bir komşum var. Geçen yıl babası ölümcül hastaydı açıp ilgileniyordum ama o esna da bende bir düşük yaşadığım için bir süre sadece mesaj yazabildim. O babasıyla ilgileniyordu diye kendi derdimle sıkmayayım diye söylemedim. O da sonradan aramalarımı açmamaya mesajıma cevap yazmamaya başladı. Babasının vefat ettiğini öğrenince hemen evine gittim evinde yoktu annesinin evine gittim ama göremedim. Mesaj yazdım cevap yazmadı en sonunda bende kendimi geri çektim ve aramadım sormadım. Sonradan kendisi adım attı bir şekilde konuşamaya devam ettik. Şimdi de o da hamile bende hamileyim. O benden 1 ay Önce hamile kaldı ilk ayları sıkıntılıydı ben evime aldım yerdirdim içirdim. Yaptığımı demiyorum sadece samimiyetimizi anlatıyorum. Ve benim ailevi problemim olduğunda ona söylerdim o dinlerdi onun olduğu zamanda ben dinlerdim. Bugün de annemlere gitmiştim ben mesaj yazdım nasılsın diye eşiyle tartışmış bende sakinleştirmeye çalıştım aradım ama o konuşmak istemedi ağzından cımbızla laf alıyordum bende uzatmadım kapattım sonra yine de mesaj yazdım nasıl oldun iyi misin diye o da 1 saat sonra cevap yazmış idare ederim diye. Bende bugün tansiyonum düşmüştü qşoır haksiz yorgun ve güçsüzüm mesajını gördüm ama yazmayı unuttum sonra da acile gittik eşimle serum vs derken yazamadım. Eve geldim komşum mesaj yazmış ben seni dinliyorum sen bir kere aramadın bile sitem etti. Bende ben aradım yazdım ama acildeydim yazmadım yazdım. O da iyi akşamlar deyip konuyu kapattı bende sana da iyi akşamlar deyip konuyu kapattım. Şimdi siz olsanız ne yapardınız? 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hep derim mesafe hep iyidir.Umarim ne demek istediğimi anlamisinizdir
(303 puan) tarafından
Gayet iyi anladım. O mesafeyi ben koydum ama karışsa ki sınırı bilmiyor
tarafından
Sen mesafenda kararlı ol ,karşıdaki elbet anlayacak
-Reklam-
0 oy
(5,119 puan) tarafından
Ben hatırlıyorum bu mevzuyu sanki. Kendımden örnek vereym ben kötü nişey yaşayınca sıcagıyla anlatamıyorum önce sindşrmem gerekiyor belki komşun da o an değil de sonradan dertleşmek ısteyen biridir. Ama aramadn dıye trip atması saçma atacaksa bıle acildeym dıyınce kendı derdını bı kenara koyup nasıl oldun iyi misin simdi felan demesi lazım. Belli ki gelgitleri olan bi4i ya huyunu böyle kabul etmek en iyiai benve kötü nıyetlı oldugynu sanmıyorum
(1,372 puan) tarafından
Aynı ben de öyleyim
(5,119 puan) tarafından
O an anlatsam tekrar aglayack gibi oluyırm çünkü ben. Üzüntüm katlanıyo :)
(1,372 puan) tarafından
Aynen valla :)
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Hep sizden birşeyler bekliyormuş gibi geldi bana 

Yani ya üstünde durma boşver ya da mesafe koy
(303 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyor. Eee benden bekliyorsa yapıyorum arıyorum mesaj yazıyorum ama o burun ucuyla konuşumca bende geri çekiyorum kendimi. Yani bende mi sorun
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Ben de çok sinirliykennolay çok tazeyken kimse ile konuşmak istemem belki arkadaşında öyledir. İyi aksamlar demişsiniz o yazana kadar sen yazma yada o aramadan arama
(303 puan) tarafından
Anlarım olabilir tabi. Ama önce instagram yazdım görüldü yaptı 3 saat sonra aradım burun ucuyla konuştu bende uzatmadım sonra akşam doğru mesaj yazık iyi misin diye yaırk saat sonra yazdı bende o esna da acildeydim yazmamışım diye ben suçlu oldum yaa. Bende mi sıkıntı var
0 oy
(20,553 puan) tarafından
İnsan oğlu nankördür onlar için gözünü kör etsen zatenn kördü derler o yüzden umursama
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Bencil komşu mesafeni koru
(303 puan) tarafından
Benim mesafem hiç görüşüp konuşmamak... Daha önceden yaptım kendisi geldi adım attıda barıştım. Ama şu durumda ben mi suçluyum Allah aşkına. Sabah instagramdan yazdım görüldü attı. 3 saat sonra aradım burun ucuyla konuştu bende uzatmadım kapattım. Sonra yine akşama doğru iyi misin diye yazdım yarım saat sonra o yazmış bende acildeydim kötüyüm diye yazmadım. Sizce ben yeterince adım atmamış mıyım yaa
(11,507 puan) tarafından
Sen elinden geleni yapmışsın daha da yüz verme
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Ahir zamanda candan bir dost bulmak çok zor olacakmış.. şimdi de ahir zamandayız maalesef.. Allah iyilerle karşılaştırsın. Benim de sevdiğin bir tanıdığım vardı. Hacamat yaptıracaktı benim hacamatçıma. Ben de merak edip msj attım nasıl geçti aklım sende kaldı diye. Taa ertesi gün cvp vermiş. Koşturuyordum demiş. Bi daha msj da atmadım samimiyeti de kestim. Ertesi güne kadar telefonu eline almadığını sanmıyorum. Aynı şeyi küçük görümcem de yaptı. Onu da sildim. Bi daha msj atıp rahatsız etmem öylelerini ve buz gibi soğurum.. Bana msj atmak için birkaç dakika ayırmayı çok görenle işim olmaz. 
0 oy
(858 puan) tarafından

Ben kendi kendimi çekemiyorum elalemi bide hamile iken nasıl çekiyorsunuz helal valla8-)

(303 puan) tarafından
Yaaa yakın arkadaşım komşum. Yani en azından ben öyle düşünmüşüm. Yani sabah instagram dan yazdım görüldü attı. 3 saat sonra aradım burun ucuyla konuştu bende uzatmak istemedim. Sonra akşama doğru iyi misin nasılsın diye mesaj yazdım yarım saat sonra döndü bende o esna da acildeydim yazamadım. Sonra eve geldiğimde yazmadın sormadın ilgilenmedin diye trip atmış.
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan bencil insan davranışı bu nerde görsem tanırım normal arkadaş bak dost falanda demiyorum arkadaş acildeyim dediğinde A ne oldu kusura bakma canım benimde haberim yok bu kız beni niye hiç sormadı diye sitem ediyorum çok geçmiş olsun der nezaket merhamet iyi niyet maalesef her insanda yok 
(303 puan) tarafından
Acildeydim diye yazdığımda bende acilde kolumda serum varken yazıyordum yazdı sonradan da neyse hayırdır yazdı bende boşver yazınca sen bilirsin diye yazdı. Haa acilde yazıyorumdum dediği de ben onun durumunu sorduğumu yazıyordu.
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Fazla iyilik kötülük getirir derim ben merkezli olmak gerekiyor karşındaki öyle olunca 
0 oy
tarafından
Valla böyle insanları mesafe bile koymadan direkt hayatımdan çıkarırım. Hep bana hep bana olmaz yani siz acildeyim dediğiniz halde hâlâ trip atıyor haspama bak ya hiç gelemem böyle seylere boşver çıkar gitsin hayatından ya da o kadar yapamam diyorsan ciddi bir mesafe koy değer bilmez ama belki anlar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 99 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
+1 oy
3 cevap 147 göst.

409,935 soru

12,325,462 cevap