0 oy
32 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,801 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Doğum yapalı 3 gün oldu. Mastite çok yakınım galiba. Bebeğim az emmeye başladı. Zaten zordan ediyordu biraz ama süt arttırıcılardan böyle oldum galiba. Çok sertleştiler ağrı da var hafif. Sık sık sağıp sıcak masaj yapmak işe yarar mı yoksa iyice kötü mü yapar sık sağmak? 

3 Cevaplar

0 oy
(5,527 puan) tarafından
Bol bol emzir canım sağ geçer Allahin izniyle 
(3,801 puan) tarafından
Tıkandı mı tazyikli mi oldu ne oldu bilmiyorum böyle taş gibi olduğundan beri kısa kısa emiyor bırakıyor. Emziremiyorum ki.
(39 puan) tarafından
Pozisyon degiştir çanta pozisyonu dene
-Reklam-
0 oy
(4,781 puan) tarafından
Sagmalisin ki sisi insin cnm rahatlasın. Fazlaysa sağ buzluga at şuan ilk günlerin sonraları azalacak o zmn verirsim bebegıne. Sıkı sık emzır sağ göğsünü. Benim damlardi artık o derece siserdi hep sağdım buzluga attım. Bol bol emzirdim
(3,801 puan) tarafından
Öyle yapıp soğuk uygulama mı yapsam biraz azalsın
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Sık sık sagarsan meme der ki aaa bu bebegin çok süte ihtiyacı var daha çok süt lazım o yüzden sağım mantıklı değil daha sık emzir bebeğini zaten daha yeni doğmuş sariliktan korunmak için 15 dkdan bir emzir ben öyle yaptım 
(3,801 puan) tarafından
Ama bu taş gibiliğini nasıl geçircem? :/
(1,017 puan) tarafından
İlk zaman taş gibi olması cok normal hormonlardan öyle oluyor bebek emdikce inecek o. Zamanda iyice yumusayacak memeler terbiyelenecek sadece ilk başlarda biraz sabretmek lazım sagarsan sandıkça yeni süt gelir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 156 göst.
13 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Miray-_- (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 16 göst.
0 oy
2 cevap 25 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (357 puan) tarafından soruldu