0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben normalde Konya'da oturuyorum yarın 84 grubunun Ankara'da konseri var kızım 3 yaşında konsere çocuklar alınmadığı için onu babaannesine bıraktım babaannesine çok güveniyorum kızım babaannesinde asla da sıkılmaz ama içimde sanki yanlış yapmışım gibi iyi bir anne değilmiş gibi hissediyorum gece 12'de konser biter 2 3 saatte anca gelsek bayağı geç gelecek sizce ben yanlış mı yaptım

28 Cevaplar

+5 oy
(3,164 puan) tarafından
Kendine zaman ayırmakta hakkın tadını çıkar. Benim annem de iyi bakar ben de şehir dışına çıktım bi kaç kez ikimize de iyi geliyor. O orda ayrı ilgi görüyor bizim kafamız dinleniyor
(100 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni bir tek burada ki anneler anlar
(3,164 puan) tarafından
Aman dikkat eskiden ben de sormuştum böyle bir şey. Tamam saygı duyarım bırakmayana ama tepkiyi abartmışlardı :D
(5,976 puan) tarafından
3 yas koca cocuk sonucta kiz. bebek degilya:) hos bebek olsa da nolcak ek giydayla falan gecistirilir . okadar yapisik ikiz gibi dio dibe olmayi sevmiyorum ben gerekirse birakilir yani gayet guzel rahat vicdanim. kizim ananesinde kalir birkac gun. kafa dinliyorum valla oglanda az buyuse de kalsa onuda satsam ananeye ayda hikac gun kafami dinlesem mis gibi:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Neden yanlış olsun her gün bırakmıyorsun ya çalışan anneler ne yapsın. 

Ayrıca ben aşıktım onlara :D
(100 puan) tarafından
Ben de çok severdim konseri de görünce eşim almış doğum günü hediyesi olarak
tarafından
Ya ne güzel. Güzelce eğlenmene bak motive olursun daha iyi ilgilenirsin çocuğunla ☺️
Anne iyiyse çocukta iyi olur ☺️
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Bunu babaanneye sormak lazım :D
(100 puan) tarafından
O dünden razı ölür kızım için :))
(3,553 puan) tarafından
Ooo tamam ozmn hiç sıkıntılara girme
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Niye olmasın. Bizde insanız sonuçta arada bir hava almaya ihtiyaç olur. İyide bakıyormuş zaten bence kötü bir anne olduğun anlamına gelmez bu 
(100 puan) tarafından
Aynen eşimle yalnız kalmadık uzun süredir beraber vakit geçirmedik
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Kiz sacmalama ne yanlisi. Her anne babanin boyle aktivitelere ihtiyaci var. Ne mutlu sanaki birakabilecehin guvenilir bi yer var ve cocugunda duruyo
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Sen iyi ve mutlu olacaksın ki kızın da mutlu bir anneyle büyüyecek. Anne olmak 24 saat onunla olmak değil canım. Abimle eşi de istanbula gelip ogullarini anneme bırakmıştı. Benim babamla banaannem kızın arkasından demedigini bırakmadı ben çok kızdım onlara. Anne diye nefes bile almasın diyorlar resmen. Git gez nefes al...
0 oy
(582 puan) tarafından
Bence her annenin motive olması için kendisine vakit harcaması gerekir
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Neden yanlış yapasın bizde insanız bizimde nefes almaya ihtiyacımız var bende çoğu kez bırakırdım kaynanama Allah razı olsun çokta özenle bakardı severek gözüm arkada kalmazdı
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Mutlu anne = mutlu çocuk anne baba olmanın dışında da bir hayatımız var insanız eşiz bize kendimizi iyi hissettirecek şeylere de ihtiyacımız var iyi bakıldığı sevilip ilgi gördüğü bir yerde kalmasının ne sakıncası olabilir ki bu seni kötü anne yaparsa çoğumuzun annesi kötüdür bizim zamanımızda da anneanne babaanne ile kalırdı çocuklar 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
yarin mustafa ceceli cumartesi kubat pazarda zara var hepsime gidicem cocuklarida goturcem
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Arkadaşlarım ile planım olduğu zaman genelde eşime bırakıyorum bende daha çocuklu buluşmaya gitmedim hiç bazen kızarlar hatta biz görmeden büyüttün çocuğu getir de sevelim diye☺️bizim de kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var kalmalı olarak bırakmam diye düşünüyordum ama temmuz ayında mental açıdan zor bir süreç yaşadım psikolojim baya yıpranmıştı arkadaşım kız arkadaş gurubumuzu yazlık villalarına davet etti sırf o durumdan çıkıp biraz hava almak adına iki günlüğüne bıraktım eşim evde durmadı zaten kayınvalideme gitti orda beraber baktılar sürekli görüntülü konuştum benimki aşırı babacı oldugu için de zorluk yaşamadık şükür 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bence tadını çıkar, sonuçta insansın. Ayrıca çok şanslısın kızını emanet edecek birileri var etrafında. 2 senedir, 1 saat bile bırakmadım kızımı, annem çalışıyor, kaynanam zaten ruhani lider 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Kötü yola gitmiyon ya :) arada kaçamak yapmak senin de hakkın.  Emin ellere emanet ediyosun bide üzülme 

0 oy
(766 puan) tarafından
Öyle bir imkanım ve o kafada bir kocam olsa o konuşan vicdanımın ağzına terlikle vurur giderim
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bazen bende kaynanama bırakıyorum eşimle sinemaya filan gidiyorum. Dinlemek, kendine vakit ayırmak seninde hakkın
0 oy
(577 puan) tarafından

Bence gitmelisin yanlış yapmıyorsun git güzel bı kafanı dağıt şarj ol gel :D

0 oy
(19,483 puan) tarafından
Yoo büyümüş artık. Hiç de yanlış bişey yapmıyorsun. Hatta babannesiyle unutulmaz anıları olması için bı fırsat. İleride anı olarak anlatacağı günlerden biri olabilir. Bı çocuğun babanne anneanne dedeye de ihtiyacı var. 
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Aman 1 günden bir sey olmaz canım anneyiz diye eğlenmeye hakkımız yok mu hem çocuğa değişiklik olur 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
   O özledıgın için Yannis geliyor  sana 
0 oy
(691 puan) tarafından
Bence hiç takma kafana suslen puslen eşinle bekarmissiniz gibi git eğlen bende gittim anneme bıraktım gecede geç olduğu için almya gitmedik evde ikimiz o gece baş başa kaldık keşke her hafta yapabilinse 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde emine384 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 477 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 751 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 590 göst.