0 oy
458 göst.
Aile kategorisinde (100 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben normalde Konya'da oturuyorum yarın 84 grubunun Ankara'da konseri var kızım 3 yaşında konsere çocuklar alınmadığı için onu babaannesine bıraktım babaannesine çok güveniyorum kızım babaannesinde asla da sıkılmaz ama içimde sanki yanlış yapmışım gibi iyi bir anne değilmiş gibi hissediyorum gece 12'de konser biter 2 3 saatte anca gelsek bayağı geç gelecek sizce ben yanlış mı yaptım

28 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tabiki kendine zaman ayırmalısın ama bu devirde kimseye guvenilmiyor. :'( arada kaliyoz boyle napcaz 

-Reklam-
0 oy
(13,431 puan) tarafından

Kesinlikle git mutlu anne mıtlu çocuk :D

0 oy
(758 puan) tarafından
Kıyamam ya :) kız ne yanlışı. Kızın 3 yaşında süt kuzusu değil ki. Bir gece mola vermek seni kötü anne yapmaz, seni dinlenmiş, kızının karşısına daha enerjik çıkan bir anne yapar. Ah bir de bunları kendime anlatabilsem :D 
0 oy
(7,596 puan) tarafından
Ben yapamam ama yapana da kimse bir şey diyemez sonuçta emen bebek değil ve bırakıp günlerce gitmiyorsun bir kaç saatten nolcak seninde insan olduğunu hatırlamaya ihtiyacın var . 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
İş stresi yoğunluk canım çikti bu hafta. Kızı bugün babaannesine gönderdim sabah. Aksam üstü anneme bırakıcam alip. Bende aksilik olmazsa eşimle dışarı cıkıcam. Önceden suçlanırdım. Şimdi fırsat kolluyorum bıraksam nefes alsam diye. 
0 oy
(181 puan) tarafından
Annelerde kendilerine zaman ayırmaya hakları var çünkü gerçekten çalışan kadınlardan daha çok yoruluyoruz piskoloji olarakda rahatlamaya hakkımız var bu iyi bir anne değilsin anlamına gelmez bende arada çocuklarımı kayınvaldeme bırakırım bi işim olmasa bile dinlenmek için ihtiyacım oluyor ha bunu anlamayan kayınvaldelerde var Allah onları islah eylesin sonuçta anne için yapmıyor torunu için bakıyor Allah rızası için bakıyor 
0 oy
(282 puan) tarafından
Bizde insanız değişikliğe eğlenmeye ihtiyacımız var. Hiçbirşey olmaz..  gözün arkada kalmayacaksa asla düsünme . çocuğum 3 yasındayken babannesine bırakıp clube sagopa kajmer konserine gittim hic pisman degilim.. eğlenmeye okadar ihtiyacım varmıs ki... sende tadını cıkar..
0 oy
(166 puan) tarafından
Bende oğlum küçükken babannesine bırakıp Ankara'ya gitmiştim eşimle. Ama yoldayken içim içimi yiyordu keşke bırakmasaydım pişman oldum. Yolda kaç kere aradım telefona bakmadı aklım oğlumda kaldı. Annene bırakmanı tavsiye ederim canım en iyi annen bakar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde emine384 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 414 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 726 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 580 göst.