0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (583 puan) tarafından
Kızlar dün kızım düştü ve alını yarıldı. Doktor dikiş atmadı yapıştırma yaptı. İz kalır mı acaba doktora sormak da aklıma gelmedi o an 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimki iki kaşının ortası yarıldı bardağın üzerine düşmüş yapıştırma tutmaz dedi dikiş atıldı ince çizgi kaldı sezeryan izi misali minicik bir iz ama kalıyor yine iz 
(583 puan) tarafından
Yani her türlü kalıyor. Sağol canım
tarafından
Kalıyor
-Reklam-
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Kalır Canim ama artık eskisi gibi değil izler.estetik yapıyorlar .zaten yapıştırma da estetik dikiş sıfatında.artik sezeryanlari yapistiriyorlar öyle düşün kocaman yaradan incecik çizgi kalıyor ki o büyüme çağında.ileride küçücük belli belirsiz olacak
(583 puan) tarafından
Evet ince Bi çizgi kalir büyüdükçe azalır haklısın canim tesekkurler
0 oy
(13,336 puan) tarafından
yeğenim kaşı öyle oldu ama nasıl yaptılarsa bilmiyorum, orada kıl çıkmıyor, iz kaldı
(583 puan) tarafından
Kaşlarda evet Bi yara falan olduğunda iz geçmiyor ya doğru
(13,336 puan) tarafından
evet maalesef, biraz da takıntılı olmaya başladı yeğenim. hafiften ergenliğe de giriyor. sorun ediyor maalesef
(583 puan) tarafından
Umarım beni.kiz da problem etmez kendine
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Sezaryen yaram yapıştırma benimde hafif bi kesik çizgisi var o kadar bir de senin yavrun daha ufak izi kalmaz büyük ihtimalle 
(583 puan) tarafından
İnşallah canım yaa
0 oy
(270 puan) tarafından
Bant daha iyi en azından dikiş izi görünmez benim oğlumun da kaşının altı yarıldı bant yaptırdık 
(583 puan) tarafından
Onu hiç bilmiyorum canım. Normalde dikiş atacaklardi kızım ağlıyordu dikiş atılacak diye doktora dikiş atacağınız için korkuyorum dedi oda sen istemiyorsan atmayız ağlama sen dedi doktorla Bi anlaşma yaptılar öyle yapistirdilar
(270 puan) tarafından
Aynı şeyden bahsediyoruz canım
0 oy
(610 puan) tarafından

Ben iz krem kullandım ona rağmen alını izi kaldı bizimde yapıştırdılar çok üzüldüm çok ama sonra büyüdü saçıyla kapatıyorum gördükçe içim yanar

image

(583 puan) tarafından
Ayy bizimde biraz daha yan tarafta bende çok üzüldüm çok kötüydum. Yanımda oldu hemde tutamadım diye halaa kendimi suçluyorum
(610 puan) tarafından
Bizim mobilyanın sivri yeri battı ben zaten dedim böyle kalacak üçgen şeklinde oldu olacağı varmış ne yapalım artık oldu canları sağolsun saçlarıyla kapanır gider ben contratubex kremde aldım sürdüm ama derindi yara çok etki edemedi
(610 puan) tarafından
Bi baktım gözlerinin içi kan doldu ben fenalaştım onu öyle görünce ayy çok kötü bir gündü vicdan azabı çektim durdum iyi oldu oğlumun saçıda uzun kapatıyorum gördükçe kendimi kötü hissediyorum
(583 puan) tarafından
Ben saçla da kapatamam ama her gördüğümde bende öyle olacağım muhtemelen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 457 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tusemin Annesi (11,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 305 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,227 cevap

40,889 kullanıcı

Kategoriler

...