0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Geçenlerde kaynanamlardayız eltimin kızı (13) yaşında kızımın (2) yaşında ağzına acı biber vurmuş  bende gördüm kıza kızdım dedim aç ağzını bende seninkine vuriyim nasıl bişeymiş anla dedim uyardım annesine söyledim bişey demedi neyse geçtik içeri kızı geldi bağırdı çagırdı vay efendim neden ona kızmışım bu kız ne ki bu kız kim ki falan diyor kızım için neyse dedim ki 2 yaşındaki kızla kendini bir tutma o daha bebek dedim neyse konuyu kapattım kayınvalidem aldı kızı mutfağa götürdü tabi o sırada da annesi yanımda oturuyor ve çıtı çıkmıyor baktım kızıma mutfakta da karışıyor git burdan gibisinden bağırıyor bu defa da ben sinirlendim kıza bagırdım terbiyeli ol dedim  falan sonra konu kapandı 2 saat sonra kızına benim önümde gülüm benim güzel kızım falan diyor resmen kızına alkış tutuyor benim gözümde sonraki gün uzanmışım kanepede kayınvalidem yerde uzanmış oğlu terlikle kafama vurdu o da ordaydı bende dedim ki öyle bişey yapılır mı sakın bidaha yapma annesi de gördü duydu hiçbir şekilde oğlunu uyarmadı daha sonra çoçuk kayınvalidem e vurmaya başladı kızımın agzına biber vuran kızı dedi anne menemen vuruyor annesinin dediği şey şu bi kere vurdu diye ölürr mü  ama halbuki o lafı bana. Peki sizce kızlar ben annesine alınmakla haklı mıyım haksız mıyım bu arada annesi benim halam olur aynı zamanda eltim

10 Cevaplar

+1 oy
(20,617 puan) tarafından
İşte tamda orda ölmez ama senin evladın merhametsiz vicdansız kötü biri olur senin bu tavrın ona zarar olarak döner hem ben neden evladıma vurulmasına izin vereyim ya diye bağırman gerekirdi bazı kavgaların çıkması gerekiuiyo
(25 puan) tarafından
Ya hiç sorma normalde konuşkan biriyim ama çok fazla kırıldım sesimi çıkaramadım onun orda kızına müdahale etmesi gerekirdi ki ben o müdahale etmediği için mecbur kalıp müdahale ettim zaten öbür çoçuğun yaptıgına da dediği beni çok üzdü bana yapılan saygısızlık beni çok kırdı
(20,617 puan) tarafından
Çok saygısızmış arsıza susma tepene çıkar derler işte
(25 puan) tarafından
Valla bacım öyle bide sonradan hiçbir şey olmamiş gibi ben haksızmışım gibi gidip öbür eltime anlatmış neymiş kızıyla tartışmışım diye onunla konuşmuyor muşum halbuki demiyor ben kızıma alkış tuttum diye bana kırılmış öbür türlü anlatıyor
-Reklam-
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Alır bitane ben yapıştırırim öldü mu hemn derim varya sinir oldum. Annen terbiye verememiş sesi çıkmadığına göre yaptığın yanlışın farkında değil derim. Onu yerin dibine sokarım hadsiz herkes yerini bilecek. 12 yasında küçük mü onun yaptığını küçük çocuklar yapmaz
(25 puan) tarafından
Ya bak mesela ondan önceki gün de küçük erkek kardeşi aynı şekilde biber vurmuştu kızımın ağzına o çok bişey demedim çoçuk dedim geçtin ama o yaşta yapılacak şey değil kızın yaptığı işin kötüsü annesi de kızını destekliyor du maalesef
(4,910 puan) tarafından
Senin çocuğuna o hareketi yapmaya cesaretleri varsa seninde olmalı. O bebek gucu yetmiyor onunda sana gücü yetmez. Aynısını yaparım. Anlasın o zmn. O anasına da ağzıma geleni sayarım
(25 puan) tarafından
Kız dedim zatn ama ağzını bende seninkine sürücem anla nasılmış kıyameti kopardı başıma o yaşıyla
0 oy
(1,941 puan) tarafından
Valla bacım.yeğenlerim ana avrat düz giderdi bana..yengem çıtını çıkarmazdı

Şimdi ne oldu yepenlerim aynısını yengeme yapıyor hele toplum içinde sıçıyorlar ağzına. O da korkudan cevap veremiyor çocuklar daha ileri gider diye. 

Merak etme senin eltinin başına da gelir 
(1,941 puan) tarafından
En iyi elti ölmüş eltidir bacı boşversnee .bende neler yaptım neler ama asla karşılık göremedim
(25 puan) tarafından
Yani bu insanları anlamıyorum ben onca yıllık hatır var insan arar sorar gider tabi
(4,910 puan) tarafından
Ben bana düşeni yaparım ağızlarına laf vermem. Beni kaybeden üzülsün gerisi umrumda olmaz kafam boyle çok rahat laf edecek bısey bulamazlar. Esımde bu konuda çok nettir. Sana yapana yap yapmayana bosver der
(25 puan) tarafından
En iyisi bencede takma kafaya gitsin
(25 puan) tarafından
Olabilir valla ztn napıyorlarsa kıskançlıktan çekememezlik ten yapıyolar
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Koskoca kız ufak değil yani eşimin 9 yaşındaki yeğeni bile yapmaz hatta o acı der. Annesinin susması zaten ayrı bir şey birde hem halan hem eltin mi oluyor aynı kişi yanlış anlamadım demi
(25 puan) tarafından
Aynen bacım  hem halam hem eltim maalesef
(4,592 puan) tarafından
Höh yani benim eşimin yeğenleri çocuğuma zarar verse ailesi hemen uyarıp kızıyor ki kız hem kocaman hemde annesi halan
(25 puan) tarafından
Valla kayınvalidem de hiçbir şey demedi o da ayrı şey
0 oy
tarafından
Kızı ne dedi orayı anlayamadım 
(25 puan) tarafından
Kız ona kızdığım için bana bağırdı çagırdı kızıma kötü davrandı bağırdı
0 oy
(860 puan) tarafından
Halalarım elti onlarda düşman

Eşimin ablasıyla teyzesi elti onlar da düşman. Cidden elti olmak bambaşka bisey galiba. 
(25 puan) tarafından
Ya alakası yok bence kişilik ke alakalı benim hiçbir zararım yok ona mesela neden yapıyor bunu normal diğil bu
0 oy
(341 puan) tarafından
Çocuğu hata yapıp da sesini çıkarmayan anneleri anlamıyorum tamam çocuk hata yapabilir yaramazlık yapabilir ama annesi olarak uyarmak zorundasın işte bazı insanlarda nedense bu düşünce yok bir kere vurdu diye öldü mü demek ne demek ya saygısızlık yapmasına izin vermiş oluyor ondan sonra da saygıyı filan öğrenemiyor çocuk 
(25 puan) tarafından
İşte bende zaten çoçukların yaptığına değil annelerinin yaptığına takıldım
(341 puan) tarafından
Haklısın tabi canım benim de teyzemin torunu kızımı dövmeye çalışır kızım yaşında teyzemin torunu 2.5 yaşında teyzem hemen kızar uyarır bazen de sorar vurayım mı diye hayır der hemen çocuğun biraz saldırgan davranışları var benim kızım da hayatta vurmaz mesala ama burda görev anneye ait işte uyarması lazım
(25 puan) tarafından
Bende öyleyim şahsen kızım  ufak bişey yapsa hemen müdahale ediyorum ve öyle olması da lazım
(341 puan) tarafından
İşte herkes o düşünce de değil maalesef
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bende senin evladına acı biber süreyim ağzına iki tanede vurayım ölmez ya derdim direk  hala elti demem evladıma yapılanı herkesten çıkartırım bu başkasının çocuğu bile olsa önce Kendi evladım böyle bir durumda 
(25 puan) tarafından
Ya inan ben çoçuğun yaptığında değilim ki ztn onu yapacak kadar çocuk da değil orası ayrı beni şaşırtamn annesinin tepkisiziliği 2 saat sonra da kızına yok gülüm yok bilmem ne diyor normalde dediğini şahit olmadım ha niyeyse o zaman demesi tuttu yani sen olsan ne düşünürsün kızına sevgi sözcükleri sarf ediyor tartışmadan sonra
(2,198 puan) tarafından
İyi yapıyorsun devam et benim yapmak isteyipte yapamadiklarim demek oluyor açıkça
(25 puan) tarafından
Kesinlikle başka açıklaması yok
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Ölsek bir defa öldün ne olacak diyecek kapasitedesiniz hepinizde ben sizinle uğraşamam der kalkıp giderdim 
(25 puan) tarafından
Keşke bende kalkıp gitseydim durmasaydım orda
(1,097 puan) tarafından
Olsun üzülmeyin sağlıklı düşününce her şeyi yapıyoruz da olay anında öyle kalıyoruz
(25 puan) tarafından
Aynen öyle olay anında sağlıklı düşünemedim bana yapılan saygısızlığın farkındaydım ama ne yapacağımı bilememiştim
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Ben çocuklardan çok anasından sıkıntı gördüm. Bak benim bir arkadaşım var daha oğlu 5 yaşına girmedi. Benim oğlum da 3 aylık oldu. Onu sıkarak sevdi ve bana da kıskanıp vurdu daha geçen gün. Annesi bir bağırdı seni dedi asla getirmem hemen özür diletti. Her şeyinde yanında olurum sana karışmam ama saygısızlığıni asla kabul etmem dedi. Ben dedim çocuktur ilgi için yaptı filan olsun dedi cocukta olsa anlayacak hatasını. Valla maşallah dedim çok iyi annesin. 
(25 puan) tarafından
İşte bende öyleyim ama karşı taraftan böyle bişey görünce şaşırıyor ve üzülüyor insan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 537 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 349 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Desu (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 329 göst.