Geçenlerde kaynanamlardayız eltimin kızı (13) yaşında kızımın (2) yaşında ağzına acı biber vurmuş bende gördüm kıza kızdım dedim aç ağzını bende seninkine vuriyim nasıl bişeymiş anla dedim uyardım annesine söyledim bişey demedi neyse geçtik içeri kızı geldi bağırdı çagırdı vay efendim neden ona kızmışım bu kız ne ki bu kız kim ki falan diyor kızım için neyse dedim ki 2 yaşındaki kızla kendini bir tutma o daha bebek dedim neyse konuyu kapattım kayınvalidem aldı kızı mutfağa götürdü tabi o sırada da annesi yanımda oturuyor ve çıtı çıkmıyor baktım kızıma mutfakta da karışıyor git burdan gibisinden bağırıyor bu defa da ben sinirlendim kıza bagırdım terbiyeli ol dedim falan sonra konu kapandı 2 saat sonra kızına benim önümde gülüm benim güzel kızım falan diyor resmen kızına alkış tutuyor benim gözümde sonraki gün uzanmışım kanepede kayınvalidem yerde uzanmış oğlu terlikle kafama vurdu o da ordaydı bende dedim ki öyle bişey yapılır mı sakın bidaha yapma annesi de gördü duydu hiçbir şekilde oğlunu uyarmadı daha sonra çoçuk kayınvalidem e vurmaya başladı kızımın agzına biber vuran kızı dedi anne menemen vuruyor annesinin dediği şey şu bi kere vurdu diye ölürr mü ama halbuki o lafı bana. Peki sizce kızlar ben annesine alınmakla haklı mıyım haksız mıyım bu arada annesi benim halam olur aynı zamanda eltim