+1 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (394 puan) tarafından
Merhabalar 6 gün sonra 8 aylık olacak oğlum dünden bu yana ara ara öksürüyor bugüne kadar ağrı kesici dışında herhangi bir ilaç kullanmadık öksürüğü artarsa elbette doktora götüreceğim ara ara öksürüyor öksürüğü engellemek için ne yapabilirim acaba burun tıkanıklığı yada grip gibi birşey yok. Birkaç gun önce 2.5 yaşındaki oğlum boğaz enjeksiyonu geçirdi öksürüğü olmadı ama.. kardeşinin yanına da hiç yanaşmadı acaba ondan mı geçti deneyimli kişiler fikir verirse memnun olurum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öksürüğü artarsa doktora götüreceğim diye bir şey yok bence . Öksürüyorsa çocuk direk doktora götür derim ben öksürüğün artması demek ciğerlerine inmesi an meselesi demek ki bu hiç iyi bir şey değil bebekler için 
(394 puan) tarafından
Haklısın sanırım ara ara da olsa götürmekte fayda var sadece ortada bir salgın varken hiç yoktan hasta olmasın istedim
tarafından
Sanırım ben buscopan kullanıyordum bitkisel bir şurup böyle yaprak fotoğrafı vardı yanlış olmasın bir daha bakayım o aylarda doktora götürürsen danış boyuna ve kilosuna göre kaç ölçek verebileceğini
Bir şey olmaz merak etme valla ben hemen götürürdüm ya korkumdan
(394 puan) tarafından
Yarın Doktorumuzu arar ona göre giderim olmazsa normalde de ağlayan bir bebek bu defa öksürüğü artarsa hiç baş edemeyebilirim gece kendini illaki belli edecektir teşekkür ediyorum yorum için
tarafından
Aa bak arama mesaj atma durumun varsa ne iyi olur daha iyi rica ederim
(394 puan) tarafından
Öyle de yapabilirim yarın sabah mesaj atarım mesajı görmez ise ararım en mantıklısı tekrar teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(825 puan) tarafından
Canım şuan salgın var viralmis. Biz de öyleyiz ne yaptıysam çare olmadı hava kullanıyoruz aşağı inmişti bizim. Ateş olunca anladık. Şuan nöbet şeklinde öksürük var ne yapsam bilemedim bende Rabbim şifa versin sizede
(825 puan) tarafından
Yarın eczaneye sorayım siz nerden aldinjz
(825 puan) tarafından
Aslında geçen yıl bende sordum doktorumuza bana da iyileştikten sonra koruyucu olarak verebilirsiniz demisti
(394 puan) tarafından
Ben eczaneden almadım canım doktorumuz öyle deyince kayınvalideme dedik oda yapan birilerini tanıyordu onlardan aldık. Etrafınızda sorun yapan varsa daha iyi yoksa da araştırın en iyisi hangisi diye ona göre alın bence
(825 puan) tarafından
Tamam canım sorayim bende vardir yapan birileri çok teşekkür ederim tekrar çok geçmiş olsun
(394 puan) tarafından
Rica ederim canım size de geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (427 puan) tarafından soruldu

411,016 soru

12,369,619 cevap

42,326 kullanıcı

Kategoriler

...