0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar çoğu kişi benim gibidir diye düşünüyorum. Biraz dertleşmek istiyorum eşim çok ilgisiz 2.bebegimize hamileyim gündüz gün içerisinde aramaz çok akşam da olur gelir yemek ister yer kahve ister bu kadar oturur Netflix den film izler YouTube dnman film açar sohbet yok ilgi yok Güler yüz yok hep mutsuz hep isyan eden biri işte hep borç var der iş der kendince haklıdır ama hiç kahkaha atıp beraber guldugumuzu sakalastigimizi hatırlamam iş ev başka bişey yok günün nasıl geçti diye sohbet konusu açarım ağzından cımbızla laf alırım kavga ederim karşılık vermes sevgi ilgi gösteririm karşılık gelmez. Kadın olarak bekliyorum sohbet güler yüz ama yok biz yokmuşuz gibi davranır kızınla ilgilen derim 5 dk ilgilenmez bile adam akıllı ama dışarıda kendini gösterir ne kadar ilgili baba ne kadar ilgili eş diye. Birşeylere gülsem saçma der konuşsam boş der hayatı TV telefon iş başka bişey yok bi yere gidelim.desem işim var yorgunum der tamam borcumuz var ama herkesin var insanlar yaşıyor geldiğinden beri saat kaç olmuş ettiğimiz sohbet yemek hazırla kahve yap kumanda nerde çocuk altına yapmis altını aç dedi bu kadar kendimle ilgilenmeyi bakmayı seviyorum bakımsız bi kadın olmamaya çalışıyorum sürekli çenen var der ama görmediğim eksik olan şeyleri yapılması gerektiği şeyleri söylediğim için boş konuşuyorsun der ağlattı beni şimdi içeri geldim konuştum konuştum cevap vermedi bile film izliyor öyle akıl verin 

8 Cevaplar

+1 oy
(301 puan) tarafından
Kullanıcı adin bile umutsuz diğer postlarina baktım çoğu şikayet 2 buçuk yas bebeğin var zaten bide ee sen niye 2. Yi yaptın şimdi diyeceksin sanane falan evet banane ama buraya yazıyorsunuz ee yorum yapıyoruz işte ama bile isteye kendi hayatınıza niye pranga vuruyorsunuz anlamıyorum

Benim eşim bu dediklerinin tam tersi ilgili saygılı yardımcı olduğu halde ben 2. Bebeği yapmak için 7 yıl bekledim öyle hamile kaldım.

Yani neye kime güvenip kendi hayatınızı bu hallere sokuyorsunuz ben cidden anlamıyorum burada sürekli okuyorum koca ilgisiz hatta kimisinin kocası düpedüz kötü. Maddiyat desen zor bela ama 2 çocuk 3 çocuk hiç geri kalmamış Allah yardımcınız olsun diyecek bisey yok
(620 puan) tarafından
Haklısınız 2.bebek planlı olmadı ilk kızım tedavi ile oldu 1 yıl tedavi gördüm olsun diye. Sonrasında zaten benim cocugum zor oluyor kafasindaydim hep ve düşünmüyordum spiral taktım olmadı geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk ne ben ne eşim istemiyorduk 2.hemen en az ilerleyen yıllarda ama olacağı varmış bahanelerle sığınmiuorum
(301 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi degil
-Reklam-
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Görmezden gelmek en güzeli ozaman adam oluyorlar 
(620 puan) tarafından
O bana bunu yapıyor
(1,439 puan) tarafından
İşte ters köşe yap sen ona yap arada yap ki dünür olsun kız hepsi aynı erkeklerin
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Severekmi evlendiniz yoksa görücü usulü mu 
(620 puan) tarafından
Severekti güya 15 yaşımda tanıdım 18 de nişanlandık 21 de evlendim 25 yaşındayım simdi
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Sende izle kuzu uzan yanına filmle ilgili yorum yap soru Sor.. bi mısır patlat. Meyve doğra ağzına ver.Yani sevmediğim film bile olsa ben bunu yapıyorum. Çocukları uyutup bi koku sıkıyorum biraz saçımı topluyorum geçiyorum yanına
(620 puan) tarafından
Hep bi kadın olarak ben yapıyorum sonuç bu akşam benim sayemde oldu geçti ertesi akşam yine aynı karım böyle yapıyor bende yanaşim yaklasim yok
(3,241 puan) tarafından
Bazıları ağaç olarak gelmiştir dünyaya canım onu odundan başka şekle sokamazsın malaseef. Yani anca kendini üzersin. Onun için normal hayat budur daha fazla beklettin olmadan mutlu olmaya çalışcaksın malesef
(299 puan) tarafından
Yukarı bende yazdım sizin yorumla benimki birbirini tamamlamış resmen
(3,241 puan) tarafından
Evet canım öyle olmuş bende 14 senelik evliyim belki tecrübe çoktur :)
0 oy
(43 puan) tarafından
Vala az önce tartıştik desem inanirmisin her akşam kahvede hergun bıktım artık iki çocukla beni bırakıp giriyor 12 de geliyor bide hamileyim ben söylüyorum gene aynı aynı aynu
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Çok ilgisiz kocaya da 2.çocuğu yapmasaydın keşke 
(2,196 puan) tarafından
Tam ben yazacaktım bu yorumu. Maddi manevi her şeyden şikayetçiler ama habire çocuk yapıyorlar . Sonra korunduk da oldu yada önceden böyle değildi sonradan oldu gibi bahanelere sığınıyorlar.
(2,105 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama ciddi düşünmek lazım adam ilgisiz ama habire çocuk... sürekli hamileyim ve çocuğum var bunlara sığınıyorlar kullanıyorlar adam belki değişir Allah'ım adam neyine değişecek?maddi manevi yok...destek güç valla bilmiyorum çok çok iyi bir ebeveyn olabileceksen yap çocuğu birde o çocuğun günahına bari girme ben önceleri hep kadınlara gerçekten üzülürdüm adamlara bulurdum kabahat kimse kusura bakmasın bende kadınım biraz akılı olmamız lazım...
(620 puan) tarafından
Doğru haklisiniz benim ilk kızım tedavi ile oldu ikinci tedavisiz oldu süpriz bi gebelik planli değil kızımda 1 yıl tedavi gördüm. 2.gebeligim zaten olmuyor düşünmüyordum da olacağı varmış korun diyordunuz belki ama  spiral olmadı geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk ama olan oldu şimdi tutup da bebeği aldiramam
(620 puan) tarafından
Belki Bahane diyeceksiniz bahanelere siginmiyorum
(2,105 puan) tarafından
Allah yardım etsin ne diyim çok zor ben genelleme konuştum.yani hem memnuniyetsizlik var kadınlarda hem madem 1000 şekilde korunması gerekiyorki geri çekilme korunma değil....sonradan vah tüh demektense olan olmuş dediğiniz gibi Allah yar ve yardımcınız olsun..
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Diğer postlarına göz attım canım eşin epeydir böyle,  seni görmeyeni sende görme çünkü sen elinden geleni yapıyorsun zaten, beklentiye girmek daha da üzer seni. 

Biraz da kaçan kovalanır modunu dene belki işe yarar 
0 oy
(299 puan) tarafından
Eşinizle düzgün bir bağ kurmak istiyorsanız 

Önce sakın kalın biraz görmezden gelin izlediği bakdigi şeylere sizde katılın ara ara yorum yapın ustelemeyin bu konularda üzüldüğünüzu belli etmeyin 15 yılık evliyim çok asamalrdan gecdim çok sabrettim erkkekler bazen evlimolduklarino unutuyolar geç olgunlasiyolar 

İnaclariniz dahilinde 

Ya Allah ya rahman ya kavviyi ya Kadir tesbihini bir oturusda 70 kez çekin dua edin gerekirse suya okuyup farktmeden icirin biliyorsanzi kendiniz bakara suresi okuyun yutupdan evdede açabilirsiniz o tesbih dilekler için başka şey içinde çekilir ama sayı tam olmalı kalbinize ferahlık gelecek yavaş yavaş düzene oturduğunu göreceksiniz inşallah inanın kabga etmek  hatta bazen düzgünce konusmakda hiç fayda etmiyor bri evlilik çok zor kuruluyor ama çok çabuk yıkılıyor bir çok arkadasim ilgisizlik den boşandı ama pişman olanda oldu sonra tekrar barisanda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Nefesim (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
10 cevap 159 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (672 puan) tarafından soruldu