0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (5,399 puan) tarafından
Apartmanın dış kapısına bir köpek sürekli pisliğini yapıyor ya da sahibi bilerek yaptırıyor bilmiyorum. Giriş katta oturuyorum kapiyi açınca inanilmaz kotu kokuyor temizliyoruz diger gun tekrar aynısı bıktık artik. Sorum şu kopegin oraya pisliğini yapmaması için ne ile yikamaliyim ya da ne dökeyim de gelmesin sirke çamaşır suyu vs

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tam olan yere "Dış kapı 7/24 kamerayla gözetlenmektedir, köpeğinin dışkısıyla ilgilenmeyenler kayıtlarla birlikte şikayet edilecektir." Şeklinde bir yazı asın. Tekrarlarsa o zaman anlarsınız sokak köpeği olduğunu.

Kamerayı gerçekten de takabilirsiniz ayrıca, bu size kesin kanıt sunar.

Sokak köpeğiyse tam dışkıladığı bölgeye böcek ilacı sıkın. Nefret edip kaçınacaktır. Gerçi bu sahipli köpeği de kaçırır.
(5,399 puan) tarafından
Ikisinide denecegim insaAllah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,641 puan) tarafından
sokak köpeği değilse sahibiyle temiz bir kavga etmek lazım, terbiyesizlik. parklarda bike yasak, peşinden poşetle almaları gerek. 
(5,399 puan) tarafından
Sorma. Biri sahipli gelip yaptırıyor demiş sanırım. Bilerek kasten yani. Cunku evin etrafinda kopek dolasmiyor hiç
(13,641 puan) tarafından
bir şekilde bakım gerçekten biriyse durum çok kötü şikayetçi olursunuz. sokak köpeği ise onu bilemiyorum köpeğin ayağını kesmek lazım
(13,641 puan) tarafından
hani kesmek derken yanlış anlaşılmasın :)
(5,399 puan) tarafından
Hahaha anladim anladim :)
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Goruntu alip polisi arayip sikayet et. Hic muhattap olma, direk sikayet
(5,399 puan) tarafından
Denk gelebilsek. Binadan kimse denk gelmiyor bir bakiyoruz yine pislik var
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Polise sikayet et eğer biri bilerek yaptiriyorsa ayıp yani. Kokuya gelince bı sprey gibi bı sey var sıktın mi yapmıyor diyorlar Instagram da Büşra topan var evin içinde köpek bakıyor onda görmüştüm bak istersen varsa hesabın 
(5,399 puan) tarafından
Tamam tesekkur ederim
(4,669 puan) tarafından
Rica ederim canım o koku gerçekten iğrenç

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 421 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
35 cevap 999 göst.