0 oy
2,036 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun. Psikolojim çok bozuldu. Ve lütfen linçlemeyin. Öncelikle hamile olduğumu belirtmek isterim. Gebeyken çok daha kıskanç oluyorum. Bizim bı dükkanımız var ve elemana ihtiyaç vardı. Eşimin abisi dükkanda kalıyordu ve ben kalmasını istemiyordum çünkü kötü alışkanlıkları var. Bir kız gelmiş dükkana iş başvurusu için eşim sen görüş dedi. Ben direk kabul ettim kızı çünkü abisini uzaklaştırmak istiyordum kız çalışırken orada kalamazdı. Kız ise başladı abisi gitti. Ama şimdi çok huzursuzum çünkü geçen gece eşim kızdan bahsetti sohbet etmişler kızla alakalı bir şeyler anlattı. Kız aynı benim eşimle evlenmeden önceki halim gibi. Ve bu beni korkuttu çünkü ben artık eskisi gibi değilim. Bebeğim var. Hamileyim vs vs. Ev kadınıyım yani. Bana aşık olduğu halim gibi olduğu için korku kapladı icimi. Kızın profil resmine bakmış kolyesinde hac işareti varmış. Ben baktım mesela göremedim demek ki dikkatli bakmış kız Hristiyanmış. Dini alakadar etmez ama eşimin bu kadar dikkat etmesi beni sinirlendirdi. Sonraki günlerde eşimle romantik bir an yaşıyorduk bir anda kızın annesi 70 yaşında biliyor musun dedi. Ben de çok rahatsızım kızdan çıksın işten hazır deneme sürecinde dedim. O da dedi ki senin lafinla iyi iş yapan birini işten çıkartmam. Kızı gece motorla evine bırakıyor. Araba olsa neyse ama motor yakın temas istiyor binince. İçim çok huzursuz. Dün gece gittim haber vermeden kapıda beraber sigara içip sohbet ediyorlardı. Eşim sandalyeye ters oturmuştu kıza doğru. Gülüyordu. Beni görünce korktu kıza bir şey diyeceğim diye ama bir şey demedim ama çok sinirlendim. Kız sessiz birisi. Kötü biri gibi değil ama bilemiyorum. Yarın sabah eşimden bir saat sonra habersiz gideceğim. Bakacağım yine oturtup sohbet ediyorlarmi? Sizce doğru mu yapıyorum. Abartıyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız?

75 Cevaplar

0 oy
(533 puan) tarafından

Patron ve çalışan iliskisi olmalı mesafe şart ne alaka kapida sigara içiyorlar sohbet ediyorlar, mümkünse cikartsin işten çok haklısın.

Niye bırakıyor motorla bi taksi çağırsin gitsin evine, ufakdan flört ediyorlarmis gibi geldi anlattigina göre annesinin yaşına kadar konuşacak kadar muhhabeti ilerletmis bunlar 
(302 puan) tarafından
İyi adamım icine bu niyet girdiyse kızı işten cikarsa ne fark edecek şuan.
Zaten kızın evini biliyor evine bırakmış arti numarasını da bilir çalışanı sonuçta. Eğer o niyetlendiyse işten çıksa da bi yolunu bulur hatta daha iyi bahane eder karım seni işten çıkardı diye falan. Bence direk kocana haddini bildir boyle birsey olursa gideceğini kesinlikle bilsin aklını başına alsın daha sonra kızı işten kocan cikarsin
(533 puan) tarafından
Tabi ilk önce kocasıyla gorussun bu konuyu ama adam zaten sen istiyosun diye çalisanimi işten çıkaramam demiş karısına, aynı ortamda olmaları daha tehlikeli.
(1,449 puan) tarafından
Eşimin aldatacagini sanmıyorum korkum kızdan hoslanmasi duygu beslemesi
(533 puan) tarafından
Aldatması için bi insanın illaki cinsel anlamda bişey yaşaması gerekmiyor, ee zaten guvenmiyosun eşine gereken uyarıyı yap aksi takdirde gideceğini bilsin.
Bu korkuyla nereye kadar yasicaksin bu kız olmazsa başkası belki çocukların için korkuyosun ya böyle bişey yapacağından birakda o korksun sen ayakklarinin üzerinde dur dimdik
(1,449 puan) tarafından
Gideceğimi zaten biliyor. Evet biliyorum o da aldatmaya giriyor. Hatta belki gözümde birlikte olmasından daha da kötü.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen her ne kadar çıkarsan da niyeti iyi olmayan konuşmak isteyen her şekilde konuşmaya devam eder. O yüzden eşini düzeltmeye bak sen canım. Ara yaş çok değil öyle subyancilik olayı filan yok. Ayrıca olur olmaz zamanda bahsetmesi bu kadar fikir sahibi olması iyi değil hiç bir anlamda. Herşeyin bir sınırı vardır. Ama çok üstüne gitmeden yap. Ters tepmesin. Erkeklerde gereksiz bı ego vardır ya kiskanilmak isterler filan hoşuna gidip de paylaşılamayan erkek konumuna koymasın kendini. Şeytan oynar sürekli. Anlık şeytana uymasin. Allah yardımcın olsun. Hamilelikte bide böyle şeyleri düşünmek zor gerçekten 
(1,449 puan) tarafından
Eşimi nasıl düzelteceğim? Bu son günlerde her gece içiyor.
0 oy
(13,509 puan) tarafından
Akıllı Bir kadın boşuna şüphe kokusu almaz 
(1,449 puan) tarafından
Sanırım eşim kızdan hoşlandı
0 oy
(2,031 puan) tarafından
Canım konudan bağımsız ama senin beben daha küçük değil mi isteyerek mi hamile kaldın 

Bu arada en başta kızı kabul ederek yanlış yapmışsın ama geri göndermekte senin elinde iş daha fazla kabak tadı vermeden gönder kızı 
(1,449 puan) tarafından
Kendi isteğimle oldu. Ama doğru bir karar değildi sanırım. Kızı aslında ise kabul etmek zorundaydım çünkü eşimin abisi uyuşturucu kullanıyor ve satıyor. Eşimi bulaştırır diye korktum.
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Valla istersen birde eşini paket yap ver kusura bakmada nasıl izin verirsin motorla bir kızı gece evine bırakmasını bu nasıl genişlik anlamıyorum dediğim gibi hediye paketi yap yola girmiş haberin olsun...
(1,449 puan) tarafından
Zaten konuştum bu konuda birakmayacagim dedi ama gizli gizli bırakır mı orasını Allah bilir
(1,189 puan) tarafından
İşten çıkar sende bak sonra pişman olursun
0 oy
tarafından
Canım gayet haklısın eşin sonuçta tabi kıskanırsin iş içinde olsa orda sürekli sohbet muhabbet halinde olurlar yanlış anlama ama dini inancida yoksa zinaya açık olma ihtimali var kızın bence işten cikart ve yerine erkek eleman al hamilelik stresi yeterince fazla bide böyle şeyleri dert etmemiş olursun kendine 
tarafından
Dini inancla hiç alakası yok bu işlerin bacilar. Ben 2019da çalıştığım yerdeki abi evinden yarım saat erken çıkıyordu ise gelmeden dostuna gidiyordu. Dostu olan kadın da arada gelirdi dükkana. Türbanlı orası burası hiç görünmez gayet dini bütün insana benziyor ama o türban altindan neler yürütüyordu. Hatta benim midemi en çok şey bulandirdi kadın kocasıyla çocuklariyla geldi dükkana. Resmen aşk yaşadığı yattığı adamın çalıştığı dukkkana ailesini getirdi. Midem kaldırmadı ben çıkmıştım ordan.
tarafından
En son çalıştığım yerde hamur ustası adam evli çocuklu karısı da gelir sürekli dükkana. Ama bu adam bulaşıkhane de çalışan kadınla beraber olmuş çocuklari bile oldu. Yani dünyanın çivisi çıktı. Ha bide şöyle de var. Müslüman olmayıp ya da türbanli olmayıp kimsenin etlisine sutlusune karışmayan namusuyla yaşayanlar da var. Herşeyi tesettürde aramayalim. Eşimin uzak akrabası çarşaflı aile. Kızı da çarşaflı ama evlilik dışı çocuk yaptı. Ne iğrenç şeyler dimi. Hepsi müslüman bunların. Bazen etrafta yok sanıyoruz ama insanlar öyle gizliyolar ki ruhunuz duymuyor. Sakın bizim etrafimizda yok demeyin illa ki var
tarafından
Evet canım haklisin ben kimsenin günahını alamam hani insan çoğu şeyi alah korkusundan yapmıyor ya o yüzden dedim haklısın tabi açık kapalı deil icindeki ahlak önemli insanın alah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi ben 25 yaşında iki çocuğumla yanlız yasiom burda esnaf bana fitresini verdi sonra haber yolamis sevgili olmak için kabul etmeyince parayı geri istedi insanlık kalmamış artık insanlarda gerçekten dünyanın çivisi çıkmış
(1,449 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Eda.
tarafından
Allah razı olsun cümlemizden güzel anne sende sıkma canını üzülme
0 oy
(312 puan) tarafından
Ne desem bilemedim kendin ise aldrtmissin resmen, ateşle barut yanyana olur mu
(1,449 puan) tarafından
Eşimin abisi uyuşturucu kullanıyor ve satıyor onu uzaklaştırmak için mecbur kız almam lazımdı çünkü erkek alsam zaten gitmeyecekti.
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Eşin çok samimi olmuşa benziyor birde senin eski haline benziyormus insan hep öyle degilmidir zaten ilk hali gibi olsun ister karşıdaki kişiyi kimse zor durumda kalmadan kızı göndermeye bak onda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama eşin fazla laubali olmuş 
(1,449 puan) tarafından
Evet işte eşimde sıkıntı.
0 oy
(51 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın motorla filan bırakmasına asla izin vermezdim hadi iş için eleman alınabilir ona bisey diyemem ama gereksiz sohbet muhabbet hiç sevmem güzelce konuş sakın sakin rahatsız olduğunu yanlış busey olduğunu söyle 
(1,449 puan) tarafından
Söyledim eşime cikartmayacakmis
(51 puan) tarafından
İçin rahat eder mi ki bide hamilesin Allah yardımcın olsun ne diyim
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Sohbet etmesi neyse de. Motorla bırakması ne demek yavsamaktan bir önceki basamak bu. Kusura bakma. Ki arabayla da bırakamaz. Eşine güvenip mi ise girmiş. Ama suç eşin de.
(1,449 puan) tarafından
Evet suç eşimde
0 oy
(303 puan) tarafından
Ben bile rahatsız oldum ve sinirli eşim yapsaydı yaşamazdi
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benim için motor olayı işten çıkarmak için başlı başına bir neden 
0 oy
(953 puan) tarafından
Beni de bekarken işten bir anda çıkarıldım buyük ihtimalle kıskançlık ama mesafemi koruyan hatta somurtan biriyim Hep de öylydm bence eşinize guvenmğyorsuz kimse koca görmemiş i değl ama ben olsam bende kıskanırdm  o durumda görsem
(1,449 puan) tarafından
Zaten kıza bir şey demiyorum.
0 oy
(7,592 puan) tarafından
Eşim bacısı hariç hiç bir kadını motorla bırakamaz ne münasebet? Kesinlikle hatayı en başta yapmışsınız biran önce kurtulmaya bakın 
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Yani biraz salmış kendini gereksiz samimiyet muhabbet doğru değil haklısın tabi 

0 oy
(2,048 puan) tarafından
Esin neden motorla evine birakiyor, ona ne? 

Suc eşinde, kimseyle böyle muhabbet durumunda olmamali, bence de dikkat et, kocani uyarmalisin
0 oy
(532 puan) tarafından
Sen o kızı cikartsan başka kız gelir sorun kızda değil eşinde. Bende bu durumu yaşadığım için biliyorum. 
(1,449 puan) tarafından
Eşimden bu zamana kadar suphelenmedim çünkü öyle bir davranışı yoktu. Ama kızın tarzı eşimin hoşlanabilecegi bir tip. Normalde eşim kadinlarla muhattap olmaz.
(532 puan) tarafından
Dikkat et yinede ozaman kıza o korkuyu ver canım bilsin
0 oy
(7,227 puan) tarafından

Motorla eve bırakma kısmında asla müsade etmem .. ve sürekli kızdan bahsetmesi de hayırdır yani aklın mi kaldı sürekli dilinde bu konuda sert bir dille tepkini göstermelisin aşko normal değil illa seni aldatıyor vs olarak düşünme bu söylediğim 2 detay can sıkan şeyler 

0 oy
(302 puan) tarafından
Kızı değil de eşini işten atsan bacım kızın suçu ne ki
(1,449 puan) tarafından
Kızın suçu yok eşimi nasıl işten atayım? :D
(302 puan) tarafından
Yani başka bir yerde de yazdım.
Hamilesin üzül hiç istemem ama eşiniz eğer kafaya koyduysa işten kovmak çözüm değil aksine kıza yanasma sebebi bahane edip daha da yanasabilir.
Kizin evini bile biliyor eve bırakmış numarası desen illaki vardır çalışanı
Kesinlikle eşine bu konuda tepkini yükselt
(1,449 puan) tarafından
Ne yapayım kavga mı edeyim? Ben bağırırken susup kalmaz.
(302 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum ama böyle bisry olursa katlanması gereken sonuçları anlat
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Gülüşmeler motor falan beni bozuyor. Ben kabul edemem. 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 744 göst.
2 Ekim 2024 Aile kategorisinde Yenianne_tugce (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.