0 oy
2,375 göst.
Diğer kategorisinde (1,642 puan) tarafından
Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun. Psikolojim çok bozuldu. Ve lütfen linçlemeyin. Öncelikle hamile olduğumu belirtmek isterim. Gebeyken çok daha kıskanç oluyorum. Bizim bı dükkanımız var ve elemana ihtiyaç vardı. Eşimin abisi dükkanda kalıyordu ve ben kalmasını istemiyordum çünkü kötü alışkanlıkları var. Bir kız gelmiş dükkana iş başvurusu için eşim sen görüş dedi. Ben direk kabul ettim kızı çünkü abisini uzaklaştırmak istiyordum kız çalışırken orada kalamazdı. Kız ise başladı abisi gitti. Ama şimdi çok huzursuzum çünkü geçen gece eşim kızdan bahsetti sohbet etmişler kızla alakalı bir şeyler anlattı. Kız aynı benim eşimle evlenmeden önceki halim gibi. Ve bu beni korkuttu çünkü ben artık eskisi gibi değilim. Bebeğim var. Hamileyim vs vs. Ev kadınıyım yani. Bana aşık olduğu halim gibi olduğu için korku kapladı icimi. Kızın profil resmine bakmış kolyesinde hac işareti varmış. Ben baktım mesela göremedim demek ki dikkatli bakmış kız Hristiyanmış. Dini alakadar etmez ama eşimin bu kadar dikkat etmesi beni sinirlendirdi. Sonraki günlerde eşimle romantik bir an yaşıyorduk bir anda kızın annesi 70 yaşında biliyor musun dedi. Ben de çok rahatsızım kızdan çıksın işten hazır deneme sürecinde dedim. O da dedi ki senin lafinla iyi iş yapan birini işten çıkartmam. Kızı gece motorla evine bırakıyor. Araba olsa neyse ama motor yakın temas istiyor binince. İçim çok huzursuz. Dün gece gittim haber vermeden kapıda beraber sigara içip sohbet ediyorlardı. Eşim sandalyeye ters oturmuştu kıza doğru. Gülüyordu. Beni görünce korktu kıza bir şey diyeceğim diye ama bir şey demedim ama çok sinirlendim. Kız sessiz birisi. Kötü biri gibi değil ama bilemiyorum. Yarın sabah eşimden bir saat sonra habersiz gideceğim. Bakacağım yine oturtup sohbet ediyorlarmi? Sizce doğru mu yapıyorum. Abartıyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız?

75 Cevaplar

0 oy
(1,648 puan) tarafından
Hayır abartmıyorsun senin yerinde olsam ben de aynı şeyleri hissederim, neticede ateşle barut ne kadar yan yana olabilirler ki?
-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından
Kocanız sizi aldatacaksa eğer bu çalışanı olan kız olsun başkası olsun ne fark eder ? Siz gönül rahatlığıyla eğer benim kocam yapmaz diyemiyorsanız orda bi sıkıntı var demektir. Siz kocanız sizi aldatmasın diye uğraşıp durursunuz bugün çalışanıyla olmaz yarın mahalledeki komşuyla olur kocanız o karakterdeyse eğer her türlü yapar. Burda kızın bir suçu yok aynı iş yerinde sus pus oturup duracak mı illaki konuşacaklar ki niye konuşmasınlar burda önemli olan eşinizin tavrı size evlilik yemini eden eşinizdir. Eşinizi alın karşınıza bu yakınlıktan hoşlanmadığınızı sınırlarını korumasını istediğinizi söyleyin ve lütfen bunu kıskançlık krizi gibi göstermeyin ki sizi Trio atıyor gibi düşünmesin ciddiye alsın 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
İş çıkışı motorla bırakacağını biliyor muydun biliyorsan bunları önceden düşünmedin mi
(1,642 puan) tarafından
Hayır bilmiyordum
(2,451 puan) tarafından
Ben öyle bir durumu kabul edemem canım. Eşimin arkasına oturacak belini tutacak yok öyle dünya. Hani araba olsa ben arabada bile yalnız kalmasini istemem
(1,642 puan) tarafından
Artık bırakmıyor. Bırakırsa da Allah görüyor. Kandıran sadece kendini kandırır. Allah karşıma çıkartır bir şey olursa.
0 oy
(499 puan) tarafından
Beni bilen bilir çok kıskanç degilimdir esiminde iş arkadaşları var hepsini tanırım ama bu banada normal gelmedi canım 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Eşinin başka kızlara bakmayacaginin garantisi yok o yüzden bence kızı işten çıkarma yapacagi varsa onunla ya da başkasıyla illaki yapar. Sadece bugünü yarına ertelemis olursun 
0 oy
(293 puan) tarafından
Ne yaptın cnm gittin mi dukanina kamera taktir cnm eşinin hem izlemiş olursn hemde için rahat eder en azından nasıl ne derece oturyrlar yâda 7 24 onlami konuşur senle konuşmalarını acmayip yâda cevap vermeyip onla konuşursa icabına bakarsın 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Valla haklısın iyi bile dayanmissin bu kadar alakadar olmak hoş değil 
0 oy
(817 puan) tarafından
İş yerinizde kamera yok mu telefondan izleyin. Eşinize guvenmiyorsaniz eğer işin peşini bırakmayın. Bende bekarken çok yerde çalıştım evli insanlar lâ musteri olmadığında oturup muhabbet ediyorduk yani iki insan ne yapıcaz robot değiliz ya konu konuyu açıyor illa muhabbet ediyolar diye arlarinda bişey olacak anlamına gelmez bu. Ama tabi önemli olan sizin eşiniz evli bir adam olarak ona göre hareket etmeli daha önce böyle q bişey yaşadınız mı güven sorunu varmı ve bu konuyu hiç eşinizle konuştunuz mu 
(1,642 puan) tarafından
Daha önce böyle bir şey yaşamadım
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Seninki kıskançlık değil canım. Dağın arkasındaki mercimeği görüyorsun bu yüzden rahatsız oluyorsun. Gayet haklısın. 

Eğer eşin ile kız yalnız çalışıyorlarsa dükkanda, bu kızın yerine kimi getirirsen getir muhtemel son aynı olacaktır. En iyisi erkek eleman arayın. 

O kadar çalıştım hiç bir patronum ne annemin yaşını ne de eve nasıl gittiğimi bilmezdi. 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Haklısın canım. Samiyetleri fazla olmuş.  
0 oy
(239 puan) tarafından
Çok çok haklısın ama bence direkt atlamak yerine biraz bekle dinleme cihazı falan yerleştir bir yerlere. Olayın gidişatından emin ol. Sen üsteledin sen yakıstırdın da oldu bile diyebilir sonrasında. 
0 oy
(338 puan) tarafından
Gittin mi bugün? Umarım kötü olmamıştır senin için 
(1,642 puan) tarafından
Evet gittim kiz arka tarafta yemek yiyordu eşim on tarafta bilgisayardaydı. Gece tekrar gittim. Kız cam sılıyordu eşim markete gitmişti.
(338 puan) tarafından
İyi çok şükür canım sevindim senin adına
0 oy
(79 puan) tarafından
Motorla bırakması hiç uygun degil bana göre
0 oy
(639 puan) tarafından
Motor. Kısmına kadar  oluru vardı ama.mtorla bırakmak nedir ya
0 oy
(66 puan) tarafından
Sen git kıza söyle ve çıksın işten motorla bırakmak sohbet muhabbet ilerisi için hiç iyi olmicak şeyler yaşanır haberin olsun madem kocan cikarmiyor sen çıkar bir erkek çalışan alin

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 839 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,642 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,843 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...