0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Lisans açıköğretim düşünüyorum ekonomi bitirdim yandan olarak "maliye" bölümünü bitireyim ya da başka farklı bir bölüm mü okusam bilemedim araftayım. 

Siz olsanız hangi üniversite hangi bölüm seçersiniz ve nedenini de belirtip yazsanız kızlar

Önü açık veya açılacak bölüm hangileri Auzef Anadolu Atatürk açıköğretim Lisans hangi üni den baksam ???

2 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(6,273 puan) tarafından
ben orgunden felsefe bitirdim ama fen edebiyat fakultelerini bilirsin akademisyen olarak kalmayacaksan hicbir halta yarayan bolum yok. acikogretimden turk dili edebiyati ikinci universte olarak es zamanli mezun oldum arada bir sene fark vardi. formasyin alirim diye. formasyon olayi da kalkinca pisman oldum . vocukgeliaimi falan okurdum yerinde olsam. eger mesleki anlamda bir ise girip calismayi dusunuyorsam vocuk gelisimi okurdum. kendi bransinla ilgili zaten maliye va istiyorsan o da olabilir. sirf entellektuel

olarak gelistireyim kendimi farkli bakis acilari gelistireyim  gibi dusunursen sozel bolumler felsefe sosyoloji gibi gibi okuyabilirsin mesleki beklentin yoksa
(498 puan) tarafından
Mesleki beklentim var bana da ya çocuk gelişimi ya da yan dallardan bir bölüm maliye veyahut yazılım bilişim sistemi mantıklı geliyor. Bazende diyorum tıbbi sekreterlik okuyup şehir hastanesi açılacak belki işime yarar diyorum ama şuan düşünüyorum
Biliyor musun burda konuştuğum tanıdık kız açıktan lise bitirip açıktan tıbbi sekreterlik2 yıllık okumuş ve atandım dedi deyince küfrettim sisteme. Biz bi yerimizi yırtık 4 yıl elin memleketinde yeri geldi parasız kaldık d
DErs not hoca peşinde beyin patlattık şuan evdeyiz ama atananlar orta öğretim ve önlisans bitirenler.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 291 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.

411,754 soru