0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Cevap verirsenz çok sevinrm 

5 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
bana korse kullandırtmadılar. sezeryan sonrası kullanılıyor diye biliyodum ben doktoruna hemşiresine asistanına hepsine sordum hepsi de asla kullanma dediler. korsesiz geçirdim öyle olunca
(73 puan) tarafından
Ya aslinda üst komşum için sormuştum 27 gün oldu doğum yapalı
(684 puan) tarafından
işte bilmiyorum ki benim takmama izin vermediler o yüzden hiç kullanmadım. korse toparlanmaya çalışan rahmine fazla baskı uyguladığı için rahim sarkması bile yapabilir demişlerdi.
(73 puan) tarafından
Yaa ben normal doğum yaptığım için bağladım bir sıkıntı yasamadim ama komşumun göbeği oylecene duruyor
(684 puan) tarafından
aslında herkes kullanıyor korseyi ben de anlamadım niye kullandırtmadılar. benim de bir huyum var doktorun sözünden çıkamıyorum. doktor ne derse o. o yüzden kullanamadım ama göbeğim de indi yani eskiden de hafif göbekliydim şimdi de öyle. eski haline döndü kendiliğinden
(73 puan) tarafından
Onunki öyle klms
-Reklam-
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Bacım ben o hatayı yaptım takayım dedim 1 yada olmuştu sezaryen yapalı ağrıdan kıvrandım yerlere yattım korse taktıkça 
(73 puan) tarafından
Çok mu aci veriyor 27 gun oldu doğum yapali üst komşum için soruyorum
(2,955 puan) tarafından
Takan var canım ama ben takamadım ciddi anlamda acı çektim dkişlerim patlıyor sandım
0 oy
(320 puan) tarafından
Yamuna korse, boyunuz kısa ise kısa lex korse, uzun ise latex korse 
(73 puan) tarafından
Trendyoldan bulabilir miyim acaba
(73 puan) tarafından
Siz taktınız mi peki
(320 puan) tarafından
Bende bir haftadır kullanıyorum anında 2 beden felan inceliyorsunuz gerçekten düzenli kullanımda etkisini göreceğime inanıyorum, trendyolda var evet, yamuna korse diye ararsanız bulursunuz
(73 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim
(73 puan) tarafından
Ay çok pahali
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Doktorlar önerimiyor iç dikislerin iyileşmesi geç oluyormus
(73 puan) tarafından
Yaa. Söylerim böyle diye
0 oy
(80 puan) tarafından
Ben kullandım ama şöyle sadece bele takılan cırt cırtlı köşelerden. Kullanma amacımda kızım yoğun bakımda kalıyordu onu emzirme için hergün dolmuşla hastaneye giderdim korse taktıgımda rahat yürüyordum hanı sıkıyorya beni rahat ettirip gidip gelebiliyordum. Ama takmayınca sarkık durup sanki her adımım batıyor canımı yakıyordu evde bile öne eğilerek geze biliyordum korsesis. Ama sadece dışarıda kullandım ben 
(73 puan) tarafından
Anladm peki evde öneriyor musunuz
(80 puan) tarafından
Yani ben göbeginde kalmasın falan diye takmadım evdede kullanıyodum kızlarımı okula göndermek için falan ayağa kalkmam gerekiyordu o zamanlarda kullandım ama yatarken kullanmadım rahatta etmedim zaten. Yani rahat ettiriyorlar benim gibi neden kullanılmasın evdede
(73 puan) tarafından
Anladm sağolun peki hangisi işe yarıyor
(80 puan) tarafından
Ben belden saran cırt cırtlı olandan kullandım. Eski insanlarımızın kullandıkları
(73 puan) tarafından
Anldm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
3 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
19 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.

406,232 soru

12,179,992 cevap

36,675 kullanıcı

...